Σάρωσε το οπτικοακουστικό υπερθέαμα, Ελένη Φουρέιρα, στα ECOMMBX Super Music Awards 2023

Δείτε την Ελένη Φουρέιρα στην εκρηκτική της εμφάνιση στην σκηνή των #SMA23 και την βράβευση της από το #CelebrityNewsCyprus

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Κάθε της εμφάνιση στη σκηνή προκαλεί φρενίτιδα! Η Ελένη Φουρέιρα, λατρεύεται ευλαβικά από τους φανατικούς θαυμαστές της και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι αυτή η γυναίκα καλλιτέχνης, έχει καταπιεί προβολέα!

Για άλλη μια φορά και για άλλη μια χρονιά σαρώνει τα βραβεία στο πέρασμα της. Αυτό έγινε και στα χθεσινά ECOMMBX Super Music Awards 2023!

Αφού δικαίως παρέλαβε όχι ένα, αλλά δύο βραβεία!

Το πρώτο αφορά το άλμπουμ της χρονιάς! 'Οπως ηταν αναμενόμενο, η Ελένη Φουρέιρα κέρδισε, αφού το «Πολύπλοκη έδωσε πολλές και τεράστιες επιτυχίες», όπως το El telephone, Συγκινητικά συγκινήθηκα, Πολύπλοκη, Oh mammy, Κόλλημα κ.α.

«Θέλω να κάνετε φασαρία για σας, γιατί σχεδόν 14 χρόνια τώρα, είστε δίπλα μου, σε ότι και να κάνω, σε οτι έχω αποφασίσει στη ζωή μου να κάνω, πολλά πράγματα δεν έχουν να κάνουν και με το τραγούδι και όμως είστε εκεί και με στηρίζετε. Σας ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ!

Αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, έκανε μια άκρως συγκινητική τοποθέτηση για την Δέσποινα Βανδή:

«Θέλω να ευχαριστήσω και τη Δέσποινα Βανδή. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί είσαι role model! Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ που είσαι τόσο θεά, τόσο καταπληκτικός άνθρωπος και έχεις εμπνεύσει τόσες γυναίκες αυτή τη στιγμή!»

Το δεύτερο βραβείο της βραδιάς, της παρέδωσε με ιδιαίτερη χαρά και τιμή το #CelebrityΝewsCyprus! Αφορά την γυναίκα καλλιτέχνη της χρονιάς, στην κατηγορία Modern.

«Θα με τρελάνετε απόψε! Θα με τρελάνετε! Σας ευχαριστώ τόσο, μα τόσο πολύ! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Display για αυτή την τραγουδάρα που μου έδωσε. Το άκουσα περίπου δύο μήνες από την ημέρα που έχω γεννήσει και λέω τι είναι αυτό; Μου απαντά: Το επόμενο Χιτ σου! Απάντησα: Tο θέλω τώρα! Και κάπως αποδείχτηκε ότι ήταν μεγάλο hit!

Αυτή η προσπάθεια που κάνει κάθε χρόνο o Super FM, είναι σπουδαία, είναι μεγάλη και είναι για σας!

Εμείς δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια εδώ, αλλά έτσι κάπως ενωνόμαστε όλοι, σε μια υπέροχη βραδιά, που γιορτάζουμε τη μουσική! Μεγάλο χειροκρότημα στον Super FM! Σας αγαπώ!» ειπε παραλαμβάνοντας το δεύτερο βραβείο της!

Απόλυτο highlight της βραδιάς, η εκρηκτική εμφάνιση της στη σκηνή! Η Ελένη Φουρέιρα έκλεψε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα, ερμηνεύοντας και φυσικά χορεύοντας, το Super smash hit κόλλημα!

Δειτε Επισης

Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Ατύχημα για τον Γιώργο Μαζωνάκη - Η φωτογραφία με το δεμένο πόδι
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα – Η ανακοίνωση και το τέλος του έρωτα
#SurvivorGR: Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός - Πήγε στο νοσοκομείο και αμέσως έφυγε για Ελλάδα
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»