Ξέσπασμα Αλέξη Κούγια στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου - Πέταξε το ακουστικό: «Ντροπή σου! Είσαι γελοίος!»

Μόλις εξήλθε από τη συνεδρίαση, της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Αλέξης Κούγιας θέλησε να πει δύο λόγια στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου - H τοποθέτηση του Πέτρου Κουσουλού

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ένταση στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η απολογία της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα διακόπηκε λίγα λεπτά πριν από τις 4, με τον συνήγορο υπεράσπισής της, Αλέξη Κούγια να ξεσπά ζωντανά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, και στον δημοσιογράφο Ιάσονα Τσόλη.

Ξεκίνησε χθες λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. «Ήμουν, είμαι και θα είμαι για πάντα η μητέρα της Τζωρτζίνας, αυτό το δικαίωμα δε μπορεί να μου το στερήσει κανείς» υποστήριξε η Ρούλα Πισπιρίγκου σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρούλα Πισπιρίγκου από το εδώλιο της κατηγορουμένης περιέγραψε την Τζωρτζίνα ως ένα δραστήριο και πανέξυπνο παιδί και ανέφερε διάφορα περιστατικά από το πώς ήταν η κόρη της ως παιδί μέχρι να αρρωστήσει.

«Μου είναι αδιανόητο να μιλάω για την Τζωρτζίνα σε παρελθόντα χρόνο, η Τζωρτζίνα είναι… να λέω πάλι είναι… Συγχωρήστε με…» είπε χαρακτηριστικά ενώ σε άλλο σημείο τόνισε «έχω παρουσιαστεί ως ψυχρή και χωρίς συναίσθημα, ωστόσο τώρα εκφράζομαι, είναι η πρώτη φορά που μιλάω για την κόρη μου».

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της απολογίας της, η Ρούλα Πισπιρίγκου κάνει συχνές αναφορές στον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Μόλις εξήλθε από τη συνεδρίαση ο Αλέξης Κούγιας θέλησε να πει δύο λόγια στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

«Πληροφορήθηκα ότι στην αρχή της εκπομπής εμφανίσατε κάποιον να με μιμείται και με έναν εντελώς γελοίο τρόπο να χρησιμοποιεί φράσεις που με αφορούν. Επειδή χθες έκανα για πρώτη φορά μία εξαίρεση… Έχω πολλά χρόνια να μιλήσω μαζί σου. Το έκανα για την πρώην σύζυγό μου» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας, αναφερόμενος αρχικά στον δημοσιογράφο Τάκη Μουσσά και στη συνέχεια στον δημοσιογράφο Ιάσονα Τσόλη ο οποίος μετέφερε το ρεπορτάζ από τη δικαστική αίθουσα.

«Ντροπή σου! Ντροπή σε όλους σας που δικάζετε μία αθώα γυναίκα» είπε στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας και πέταξε το ακουστικό.

Ο Πέτρος Κουσουλός τοποθετήθηκε για το ξέσπασμα του Αλέξη Κούγια κατά της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο εκδότης, μιλώντας στο #ToPrwino και στον Γιώργο Λιάγκα, σημείωσε πως ευθύνονται οι δημοσιογράφοι που δίνουν βήμα στον γνωστό ποινικολόγο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Κουσουλός ανέφερε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, δεν εκπλήσσομαι. Όπως έγραψα στο twitter, δεν φταίει ο κύριος Κούγιας, αλλά εμείς οι δημοσιογράφοι που του δίνουμε λόγο. Όταν ένας άνθρωπος αποπειράται να χτυπήσει δημοσιογράφο, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο Νίκος Νικολετάκης, άνθρωπος που βρίζει δημοσιογράφους κάθε τρεις και λίγο, άνθρωπος ο οποίος στον τηλεοπτικό αέρα αποκαλεί γελοίο έναν δημοσιογράφο, που υποκινεί επιθέσεις συγγενών της κατηγορουμένης σε βάρος δημοσιογράφων, οι δημοσιογράφοι κάποια στιγμή δεν πρέπει να αντιδράσουμε; Εμείς δεν πρέπει να προασπίσουμε τον εαυτό μας; Και μιλάω στο πλαίσιο της συναδελφικής αλληλεγγύης».

Στη συνέχεια, ο Πέτρος Κουσουλός πρόσθεσε: «Οι υπόλοιποι συνάδελφοι σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς την επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος της Τατιάνας Στεφανίδου θα έπρεπε να κατεβάσουν τα μικρόφωνα και να μην του πάρουν δήλωση. Ας τις κάνει γραπτές τις ανακοινώσεις».

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»