Εύη Βατίδου:«Με έβρισε χυδαία, μου έσπασε με το κράνος το τζάμι. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Αλέξη»

Η Εύη Βατίδου μιλά για πρώτη φορά για το τροχαίο ατύχημα - Τι λέει η κόρη της 57χρονης τραυματία: «Έγινε απόπειρα ανθρωποκτονίας, έχει σοβαρά κατάγματα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε η Εύη Βατίδου, δύο 24ωρα μετά το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη και από το οποίο προέκυψε ο τραυματισμός μίας 57χρονης γυναίκας στα νότια προάστια.

Νωρίτερα, ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της η Εύη Βατίδου, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου, μετά το άγριο περιστατικό στη Γλυφάδα. Ο συνήγορος υπεράσπισής της και πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας.

«Πήρα αμέσως τον Αλέξη Κούγια για να με βοηθήσει. Πήρα βεβαίως και τον γιο μου και τους γονείς μου. Κατάλαβα ότι τα πράγματα ήταν λιγάκι επικίνδυνα. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ δημόσια τον Αλέξη, άφησε και τις δουλειές του για το δικαστήριο. Με βοήθησε και με στήριξε και είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμένα», είπε αρχικά στην τηλεφωνική σύνδεση η Εύη Βατίδου.

«Πήρα τηλέφωνο τον Αλέξη πριν όλο αυτό αλλάξει σε κακουργηματική πράξη. Πιστεύω πάντα στις αποφάσεις της δικαιοσύνης, γιατί μπορεί πολλές φορές να μην συμφωνούμε πρόσκαιρα, αλλά στο τέλος η δικαιοσύνη το εξετάζει σωστά και δικαιώνεται αυτός που δεν λέει ψέματα», συμπληρώνει το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια.

«Δεν έχω προκαλέσει ποτέ στη ζωή μου κανέναν καβγά, ούτε είμαι ο άνθρωπος που καβγαδίζω. Ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε στο τζάμι του αυτοκινήτου μου κι αφού με έβρισε χυδαία, με το κράνος του μού έσπασε όλο τον καθρέφτη με βίαιο τρόπο.

Σε πολύ κεντρικό δρόμο, ήρθε και με έβρισε και εφόσον γύρισα και του είπα «ποιος είσαι εσύ;», σε κατάσταση σοκ, με το κράνος του μού έσπασε τον καθρέφτη. Ακόμα αναρωτιέμαι γιατί συνέβη αυτό», περιγράφει στη συνέχεια η Εύη Βατίδου.

«Βεβαίως επικαλέστηκε ό,τι επικαλέστηκε και στο τέλος έφτασα μέχρι εκεί που έφτασα. Ήταν καθαρή επίθεση απέναντί μου. Όταν βλέπεις λοιπόν ότι μπορεί να θέσεις σε κίνδυνο τη ζωή σου, καλό είναι να φεύγεις. Βρέθηκα στο οικόπεδο για να αποφύγω το πέσιμο της κυρίας ώστε να μην την τραυματίσω.

Έστριψα το τιμόνι λοξά, ώστε να αποφύγω τον εμβολισμό της μηχανής. Έπεσα στο χαντάκι και μετά βγήκα να δω αν είναι καλά κι εκείνος συνέχισε να με βρίζει», καταλήγει στην αφήγησή της για το τροχαίο ατύχημα η Εύη Βατίδου.

Η κόρη της 57χρονης τραυματία μίλησε στη Γιώτα Κηπουρού για το συμβάν.

«Είναι καλά όσο μπορεί. Έγινε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Θα μπει χειρουργείο. Έχει σοβαρά κατάγματα. Έχει διαφύγει τον κίνδυνο, θα δούμε τώρα. Είναι σε σοβαρή κατάσταση. Η κυρία Βατίδου δεν πήρε τηλέφωνο. Σοκαρίστηκα όταν το έμαθα. Ο πατέρας μου είναι καλά, δεν χτύπησε τόσο σοβαρά» είπε χαρακτηριστικά η κόρη της τραυματία.

Στην εκπομπή μίλησε ζωντανά και ο δικηγόρος της 57χρονης, κ. Ζαννής Σιδέρης

Δείτε το βίντεο στο 00:16' ΕΔΩ

Untitled

Η Εύη Βατίδου μίλησε και στο #LiveNews για την υπόθεση.

«Είδα μόλις τη δήλωση του αντίδικου μια αυτό που θέλω να πως είναι πως ότι λέμε πρέπει να το αποδεικνύουμε. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Αλέξη Κούγια και τους αστυνομικούς. Εγώ πιστεύω στη δικαιοσύνη.  Έχω σοκαριστεί και προσπαθώ να ξεπεράσω αυτό που συνέβη. Αυτός μπορεί να λέει ό,τι θέλει αλλά τον  έχουν δει να κατεβαίνει με κράνος», είπε αρχικά.

«Ήρθε από το παράθυρο, ευτυχώς δεν βγήκα από το αυτοκίνητο. Αρχίζει να κοπανάει το τζάμι και να με βρίζει. Εγώ του έλεγα ‘’ποιος είναι;’’. Ξαφνικά με βιαιότητα μου σπάει τον καθρέπτη και τότε ανεβαίνει γρηγορά στη μηχανή και φεύγει και εγώ τον ακολουθώ. Δεν τους ακούμπησα εγώ με το αμάξι. Την αστυνομία την είχα καλέσει πάνω από 16 φορές. Κάλεσα τον Αλέξη και μετά τον γιο μου, ο οποίος ήταν κοντά στο σημείο. Πρώτα ήρθε το ΕΚΑΒ. Εγώ βγήκα  κατευθείαν να δω εάν είναι καλά η γυναίκα. Εκείνος συνέχιζε να λέει τα δικά του», είπε.

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής #LiveNews και μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο. Ο γνωστός ποινικολόγος ανέλαβε την υπεράσπιση της πρώην συζύγου του, η οποία σήμερα αφέθηκε ελεύθερη και επέστρεψε στο σπίτι της.

Ο Αλέξης Κούγιας περιέγραψε αναλυτικά πως συνέβη το περιστατικό από την πλευρά της Εύης Βατίδου, τονίζοντας πως δέχτηκε επίθεση χωρίς λόγο από τον οδηγό της μηχανής.

«Αυτό που συνέβη είναι η χαρακτηριστική συμπεριφορά του αλήτη ψευτόμαγκα που έχει μία μηχανή χωρίς αριθμό πινακίδας, νομίζει ότι οι δρόμοι είναι ιδιοκτησία του για τους δικούς του λόγους κι ανάλογα με το σύστημα αξιών που έχει. Έχουμε βρει από το facebook του ότι έχει φωτογραφίες με όπλα, κάνω έρευνα για την προσωπικότητα.

Βρίσκει μία απροστάτευτη γυναίκα στα άγρια μεσάνυχτα, όπου προηγείται αυτής, σταματάει και η γυναίκα από φόβο δεν ανοίγει το παράθυρο. Η μοτοσικλέτα προηγείται, εάν υπήρχε κόκκινο φανάρι θα το είχε παραβιάσει και ο ίδιος. Αρχίζει και την βρίζει χυδαία και μετά η Εύη προσπαθεί να καλέσει από το κινητό την Άμεση Δράση, 14 κλήσεις έχει στο κινητό της. Αυτό βλέποντας να γίνεται αυτό βάζει το κράνος, παίρνει την μοτοσικλέτα και φεύγει αμέσως. Πριν φύγει ξήλωσε τον καθρέπτη του τζιπ με αδικαιολόγητο μένος», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Και συνέχισε: «Πηγαίνει την Εύη στα κατσάβραχα, η μηχανή ανατρέπεται κι όπως ανατρέπεται πλακώνει την συνεπιβάτιδα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ενώ, η Εύη θα μπορούσε να φύγει, πηγαίνει το αυτοκίνητό της αριστερά χωρίς να ξέρει ότι είναι χαντάκι. Το αυτοκίνητο πέφτει στο χαντάκι και σπάει το κάρτερ της μηχανής και τα ακρόμπαρα, εκείνη την στιγμή βγαίνει από το αυτοκίνητο και την βρίζει χυδαία».

«Το κατηγορητήριο βασίστηκε στην κατάθεση του συγκεκριμένου. Εδώ, δυστυχώς δεν έγινε καλή προανάκριση ή έγινε στοχευμένη προανάκριση σε βάρος της Εύης. Δεν γίνεται να πηγαίνει κάποιος στην αστυνομία να δίνει κατάθεση, να λέει χτύπησαν την μοτοσικλέτα μου, τραυματίστηκε η σύντροφός μου και να μην ζητάει αμέσως την μοτοσικλέτα, καθώς δεν την βρήκαν στο σημείο που έγινε το συμβάν.

Τελικά εμφανίστηκε ένα ασθενοφόρο το οποίο πήρε την κυρία κι αυτός από ότι φαίνεται πήρε την μηχανή κι έφυγε. Όταν εγώ πήγα στην αστυνομία είπα ”πού είναι η μηχανή;”. Κανείς δεν έχει την μηχανή ακόμα. Εγώ πιθανολογώ ότι υπάρχει πρόθημα με την μηχανή. Ή η μηχανή είναι κλεμμένη ή κάποιος δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί η μηχανή γιατί συνδέεται με άλλα πράγματα», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Όλοι αναγνώρισαν ότι κακώς ασκήθηκε ποινική δίωξη. Έπρεπε η δικογραφία να επιστραφεί στο αστυνομικό τμήμα, να γίνει συμπληρωματική κατάθεση, ώστε να έρθει η μοτοσικλέτα ή έστω μία φωτογραφία της και να οριστεί πραγματογνώμονος. Εγώ προσωπικά δεν θα είμαι ικανοποιημένος αν δεν απαλλαγεί δια βουλεύματος», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»