Η Εύη Βατίδου αφέθηκε ελεύθερη μετά την απολογία της στον ανακριτή - 'Οσα είπε ο Αλέξης Κούγιας

Μετά την άσκηση της δίωξης οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή, πήρε προθεσμία να απολογηθεί, σήμερα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί, για το άγριο περιστατικό με το ζευγάρι πάνω σε μηχανή στην Γλυφάδα, με την 57χρονη γυναίκα να βρίσκεται σοβαρά τραυματισμένη - Τι υποστηρίζει η πλευρά της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στην Εύη Βατίδου για το άγριο περιστατικό στη Γλυφάδα με ζευγάρι μοτοσυκλετιστών  με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας 57χρονης.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Εύη Βατίδου άρχισε να δέχεται απειλές και χτυπήματα στο αυτοκίνητό της, από άνδρα που οδηγούμε μοτοσυκλέτα έχοντας πίσω του μια 57χρονη γυναίκα. 

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας και η Εύη Βατίδου προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας και στις 06.45 το πρωί της Κυριακής 12 Νοεμβρίου, ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η Εύη Βατίδου στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Τη νομική υπεράσπιση της κα. Βατίδου ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.

Λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου, η Εύη Βατίδου έφτασε στα δικαστήρια για να απολογηθεί στον ανακριτή για το περιστατικό στη Γλυφάδα, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της 57χρονης. 

Η Εύη Βατίδου που εκπροσωπείται νομικά από τον Αλέξη Κούγια, έδειξε ιδιαίτερα ευδιάθετη αλλά δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση πριν την απολογία της.

«Δεν έχω να σας κάνω δήλωση τώρα, θα σας πω μετά» είπε στους δημοσιογράφους.

To #ΤοPrwino εξασφάλισε την πρώτη αντίδραση που είχε η Εύη Βατίδου μετά τη σύλληψη για το άγριο περιστατικό με το ζευγάρι πάνω σε μηχανή στην Γλυφάδα.

Όπως είπε η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια, την υπεράσπιση της οποίας ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος, είναι δύσκολες ημέρες για τα νομικά της θέματα, ωστόσο είναι καλά ψυχολογικά.

Ειδικότερα, η Εύη Βατίδου δήλωσε: «Είναι δύσκολες ημέρες για τα νομικά θέματά μου. Πρέπει να τελειώσει το νομικό κομμάτι μέχρι να μας πουν και ανάλογα να το συζητήσουμε. Ας μιλήσει ο Κούγιας που είναι νομικός και τα ξέρει καλύτερα. Είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, έχω περάσει καλά στο αστυνομικό τμήμα».

Η Άρια Καλύβα μετέφερε ότι μίλησε με την Εύη Βατίδου και ήταν πολύ ψύχραιμη.

Η Εύη Βατίδου αφέθηκε ελεύθερη μετά την απολογία της στον ανακριτή, αναφορικά με το άγριο επεισόδιο στη Γλυφάδα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της 57χρονης.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισής της και πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του αμέσως μετά την απολογία της Εύης Βατίδου και την απόφαση, έκανε λόγο για «απαράδεκτη ποινική δίωξη εις βάρος της».

«Με τον κύριο θα μιλήσω εγώ. Με τον κύριο τώρα αρχίζουμε. Μην μπαίνετε σε τέτοιες λεπτομέρειες, δεν την ήξερε ο κύριος την κα Βατίδου. Ο λογαριασμός μας με το συγκεκριμένο πρόσωπο ανοίγει τώρα. Θα κινηθούμε νομικά» είπε σε δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας. 

koygias_vatidoy__2_

Αρνείται τα πάντα η Εύη Βατίδου – Τι αναφέρεται στο απολογητικό υπόμνημα

Η Εύη Βατίδου αρνείται ότι εμβόλισε τη μηχανή στο απολογητικό υπόμνημα της ενώπιον του ανακριτή, περιγράφοντας πως δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τον οδηγό της μοτοσικλέτας.

Στο απολογητικό της υπόμνημα ισχυρίζεται ότι ο αντίδικος όταν πληροφορήθηκε εκ των υστέρων την ιδιότητα της ως πρώην συζύγου του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια και θεώρησε ότι έτσι θα διεκδικήσει αποζημίωση από τον γνωστό ποινικολόγο.

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια περιγράφει πως τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου και ενώ επέστρεφε στο σπίτι της σταμάτησε σε ένα περίπτερο. Εκεί ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση από τον οδηγό της μοτοσικλέτας.

«Στις 11 Οκτωβρίου 2023 και περί ώρα 23.45, ενώ επέστρεφα στην οικία μου από εστιατόριο της Βουλιαγμένης έστριψα κανονικά από την οδό Ανθέων στην οδό Γούναρη και στάθμευσα στο πρώτο περίπτερο που συνάντησα, με σκοπό να αγοράσω αναψυκτικά. Σημειωτέον στο δρόμο υπήρχε κυκλοφορία αυτοκινήτων και στο περίπτερο υπήρχε κόσμος που ψώνιζε. Πριν προλάβω να πάρω την τσάντα μου με τα χρήματα και το κινητό μου και πριν προλάβω να ανοίξω καν την πόρτα του οδηγού, είδα έκπληκτη έναν άντρα να κατευθύνεται προς το μέρος μου, ερχόμενος από μία μοτοσικλέτα που είχε σταματήσει μπροστά από εμένα, και με έντονα απειλητική διάθεση, εξαγριωμένος, αφρίζοντας, άρχισε να κοπανάει με τις γροθιές του το τζάμι της θύρας του οδηγού, το οποίο ήταν κλειστό, και παράλληλα μου φώναζε «πουτάνα άντε γαμήσου, θα σε σκοτώσω, μαλακισμένη» αναφέρει στον απολογητικό της υπόμνημα η κυρία Βατίδου, που υποστηρίζει ότι εκείνη τη στιγμή ο άνδρας της έσπασε τον καθρέφτη.

Ο πρώην σύζυγος της Εύης Βατίδου, Αλέξης Κούγιας μίλησε για τη σύλληψη της πρώην συζύγου του. Ο Αλέξης Κούγιας έσπευσε στο ΑΤ Γλυφάδας μόλις ενημερώθηκε για τη σύλληψη της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου

Όπως είπε στο Mega, χθες αργά το βράδυ ειδοποιήθηκε για το συγκεκριμένο περιστατικό και πήγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας. Εκεί ενημερώθηκε ότι η πρώην σύζυγός του, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της στην Άνω Γλυφάδα δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα που επέβαινε σε μια μοτοσικλέτα μαζί με μια γυναίκα. 

Η Εύη Βατίδου συνελήφθη γιατί φέρεται να καταδίωξε μηχανή, την οποία εμβόλισε με αποτέλεσμα να ταυματιστεί μια γυναίκα

«Ο συγκεκριμένος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί. Η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία, με κλειστά τα τζάμια. Ο άνδρας τότε έβγαλε το κράνος του, άρχισε να χτυπά με αυτό το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη και όταν κατάλαβε ότι καλούσε την αστυνομία ανέβηκε στη μηχανή, που δεν είχε αριθμό κυκλοφορίας κι έφυγε προς την περιοχή που κατοικεί η σύζυγός μου», είπε ο κ. Κούγιας. 

Πρόσθεσε επίσης πως όταν ο οδηγός της μηχανής είδε ότι τον ακολουθεί η Εύη Βατίδου την οδήγησε πάνω στα βουνά στη Γλυφάδα, όπου είναι δύσκολο να πάει συμβατικό ΙΧ, η μηχανή ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο ίδιος και λίγο πιο σοβαρά η σύζυγός του. 

«Η μηχανή ανετράπη χωρίς να υπάρξει εμβολισμός. Αποδεικνύεται αυτό, δεν υπάρχουν σημάδια στο αυτοκίνητο. Είναι βέβαιο ότι κυνηγούσε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, αλλά στην περιοχή αυτή η ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει κάποιος είναι το πολύ 10 – 20 χλμ. Είναι κατσάβραχα, δεν είναι δρόμος», συνέχισε ο κ. Κούγιας. 

Ο ίδιος με τον γιο του πήγαν αμέσως στο Ασκληπιείο Βούλας για να συμπαρασταθούν στην τραυματισμένη γυναίκα.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους μας, αλλά με αυτά που μου είπε η πρώην σύζυγός μου και διαπίστωσα και ο ίδιος, φαίνεται ότι έχει δίκιο», κατέληξε. 

Ο δικηγόρος της 57χρονης συνεπιβάτιδας της μηχανής που τραυματίστηκε στη συμπλοκή με την Εύη Βατίδου, κ. Ξηρογιάννης μίλησε το πρωί της Δευτέρας 13/11 στην εκπομπή MegaΚαλημέρα.

«Η 57χρονη έχει κατάγματα και σήμερα αναμένεται να ενημερωθεί από τους γιατρούς για την περαιτέρω νοσηλεία της. Αυτό που μου έχει μεταφέρει η εντολέας μου, είναι ότι το τζιπ τους κυνηγούσε και κάποια στιγμή τους έφτασε και τους χτύπησε από πίσω. Αυτή είναι η εικόνα που μου έχουν δώσει, γιατί δε τους έχω δει ακόμα» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος της 57χρονης.

«Είναι μια δικογραφία που είναι σε εξέλιξη… Υπάρχει μια φερόμενη ως υπεύθυνη που είναι κρατούμενη, και υπάρχουν και δυο άνθρωποι που έχουν υποστεί κάποιες κακώσεις, η μια πιο σοβαρές… Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί είναι στοιχεία της δικογραφίας. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχουμε μια γυναίκα τραυματισμένη, με αρκετές σωματικές βλάβες… » κατέληξε,

Η Ελεονώρα Μελέτη καλωσόρισε στον αέρα της εκπομπής και τον δικηγόρο της Εύης Βατίδου, Αλέξη Κούγια, ο οποίος όμως όταν αντιλήφθηκε πως ο είναι στην ίδια γραμμή και ο συνήγορος της άλλης πλευράς, εμφανώς εκνευρισμένος, είπε στην παρουσιάστρια, «Δε κάνω δικαστήρια στην τηλεόραση. Λυπάμαι, έπρεπε να με ενημερώσετε» και στη συνέχεια, με μια πρόταση ανέφερε τη θέση του μοντέλου.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε ζωντανά για την υπόθεση της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου και το περιστατικό στη Γλυφάδα. Κάποιοι χαρακτηρισμοί του γνωστού δικηγόρου έκαναν τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αντιδράσει και να του ζητήσει να τους αποφύγει.

«Η πρώην σύζυγός μου έπεσε θύμα μιας αλήτικης και παράνομης συμπεριφοράς, από αυτούς τους αλήτες που κυκλοφορούν με κάποιες μηχανές χωρίς καν αριθμό κυκλοφορίας, που νομίζουν ότι οι δρόμοι είναι ιδιοκτησία τους. Και βρήκε μια γυναίκα μπροστά του αυτός ο αλήτης, μέσα στα άγρια μεσάνυχτα…», είπε ο Αλέξης Κούγιας, με την παρουσιάστρια να του λέει: «Να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς καλύτερα».

«Είναι αυτό που αρμόζει. Αυτός ο αλήτης, λοιπόν, τον οποίο είμαι περίεργος να συναντήσω βρήκε μια γυναίκα μέσα στη νύχτα μόνη της, σε ένα απόμερο σημείο. Σταμάτησε, της ξήλωσε τον καθρέφτη, γιατί κάτι τον ενόχλησε, την έβρισε χυδαία και ακολούθως ανέβηκε στη μηχανή και προσπάθησε να εξαφανιστεί», απάντησε ο Αλέξης Κούγιας.

Και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Στ.Τσ.: Σύμφωνα με τη δική του πλευρά, ήταν με τη σύζυγό του και έκαναν βόλτα. Και θα ήθελα να είμαστε λίγο προσεκτικοί και να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς.

Α.Κ.: Θα μου κάνετε μια χάρη; Αλλιώς θα κλείσω το τηλέφωνο. Σας παρακαλώ πολύ.

Στ.Τσ.: Μην ξεκινάμε έτσι, έχουμε καιρό να τα πούμε.

Α.Κ.: Σας παρακαλώ πολύ. Εσείς με καλέσατε.

Στ.Τσ.: Να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς, αυτό μόνο.

Α.Κ.: Θα κάνω ό, τι γουστάρω. Σας παρακαλώ πολύ. Όταν βγαίνω σε μια εκπομπή, λέω αυτά που θέλω και αυτά που πρέπει.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Η παρουσιάστρια του Alpha, ανέφερε ότι της έχει συμβεί να εμπλακεί σε ένα αντίστοιχο περιστατικό αλλά δεν θέλησε να το προχωρήσει και έκανε ότι δεν το είδε.

«Κι εμένα μου έχει τύχει να εμπλακώ σε μια ιστορία χωρίς να φταίω και μπορείς να χάσεις και το δίκιο σου. Μου έχει τύχει να με χτυπήσει κάποια μηχανή με το αμάξι και να μου τσαμπουκαλευτεί κιόλας μετά με χειρονομίες. Έκανα πως δεν το είδα, πως δεν συνέβη. Και σου λέω, δεν το λέω για τη συγκεκριμένη περίπτωση...», ανέφερε η παρουσιάστρια στον αέρα.

«Δεν μπορείς να ξέρεις τα νεύρα του άλλου, τις αντιδράσεις του, τα μέτρα του. Υπάρχει και το άλλο. Γενικώς δεν πας να βρεις το δίκιο σου στο δρόμο. Υπάρχει και το άλλο... Τρακάρεις στο δρόμο και υπάρχει ένας τρελός και βγαίνει με μαχαίρι», είπε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»