Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα στον Γιώργο Λιάγκα και τα αλληλοκαρφώματα στον μικρόκοσμο της Tv

Φαίη Σκορδά: «Καταλαβαίνω γιατί η Δανάη Μπάρκα μίλησε σήμερα» - Νάνσυ Παραδεισανού: «Είχα υποστεί πολύ μεγάλο bullying όταν συνεργάστηκα με τη Σκορδά» - Ετεοκλής Παύλου: «Είχε πει στον αέρα η Φαίη για την Ελένη Τσολάκη και το πρωινό στο Star» - Μαίρη Αυγερινοπούλου: «Έχει πει πάρα πολλά για χοντρούς, ο Λιάγκας & τώρα του γυρίζει πίσω» - Ναταλία Γερμανού: «Ήταν εντολή καναλιού να μη δοθεί συνέχεια στο θέμα Καινούργιου – Σκορδά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο ρεπορτάζ που έβγαλε το #ToPrwino και στο οποίο αναφερόταν μια πιθανή συμπαρουσίαση εκπομπής από την ίδια και τον Κώστα Τσουρό, η Δανάη Μπάρκα απάντησε μέσα από τον αέρα του #PameDanai.

«Θα ήθελα, επειδή χθες άρχισαν να με παίρνουν κάτι τηλέφωνα… Για την ακρίβεια με συνάντησε μία κυρία σε ένα πολυκατάστημα και μου είπε ότι έμαθε ότι του χρόνου θα κάνω εκπομπή με τον Κώστα Τσουρό. Λέω “εγώ;”.

Και επειδή υπάρχουν διάφορα ρεπορτάζ που βγαίνουν προς τα έξω και δεν θα απαντούσα γιατί πάντα αφήνουμε το κανάλι να κάνει αυτή τη δουλειά. Και επειδή πίσω από μία εκπομπή, υπάρχουν πολλοί συνεργάτες που μπορεί να αισθανθούν ανασφάλεια, αμηχανία, αγωνία, ωραίο θα ήταν να κάνουμε μία έρευνα πριν βγάλουμε ένα ρεπορτάζ.

Και να σας διαβεβαιώσω ότι το μόνο δείγμα που έχω και θα έχω, θα είναι μάλλον η Δημητρούλα και η ομάδα, είμαστε οικογενειακά. Είναι ακόμα Νοέμβρης και μιλάμε για το 2024, κρίμα είναι», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Με αφορμή ρεπορτάζ ότι η Δανάη Μπάρκα και ο Κώστας Τσουρός θα παρουσιάσουν μαζί εκπομπή, η Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση, το μεσημέρι της Τρίτης. Η παρουσιάστρια εξήγησε γιατί η Δανάη Μπάρκα απάντησε μέσα από την εκπομπή της, ενώ διηγήθηκε και την προσωπική της εμπειρία από την περίοδο που έληξε η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1.

«Καταλαβαίνω γιατί σήμερα η Δανάη μίλησε. Τις άλλες φορές μιλούσαν για αλλαγή ώρας και αλλαγή μέρας. Δεν απάντησε ποτέ, αυτός είναι ο δικός της δρόμος που ακολουθεί. Όταν όμως αναφέρεται συγκεκριμένο όνομα, όπως είναι του Κώστα Τσουρού ο οποίος έχει εκπομπή το Σαββατοκύριακο, γιατί προκαλεί ανησυχία; Γιατί αναρωτιούνται ποιους θα κρατήσουν. Γι’ αυτό αισθάνθηκε ότι έπρεπε να απαντήσει, γιατί είναι σοβαρό και για να καθησυχάσει. Αν γίνουν δύο εκπομπές σε μία, σαφώς εκεί θα υπάρχει επιλογή. Επίσης, για να βγει και να μιλήσει θα πει ότι κάτι ξέρει παραπάνω», είπε η Φαίη Σκορδά και συνέχισε:

«Εγώ σέβομαι όλα τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ και όλα αυτά τα χρόνια που έχουν γραφτεί άπειρα πράγματα και έχω πρωταγωνιστήσει πολλές φορές στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, συνεχίζω να σέβομαι όλους τους δημοσιογράφους που κάνουν τηλεοπτικό ρεπορτάζ, εκτός αν είναι κάποιες περιπτώσεις εμπάθειας ή πληρωμένης κακεντρέχειας. Τους σέβομαι όλους γιατί για να υπάρχει μια πληροφορία μπορεί από κάπου να έχει βγει, δεν κάθεται κάποιος να γράψει κάτι από μόνος του. Μπορεί από κάπου να βγήκε κάτι, μπορεί κάποιος να σκέφτεται κάτι. Στο τέλος της ημέρας, όμως…».

«Και για μένα την ίδια μπορεί να είχαν γραφτεί ένα εκατομμύριο πράγματα, πάντα τα διάβαζα, δε γελούσα ποτέ. Απλά προσπαθούσα κάποιες φορές να καταλάβω από πού μπορεί να βγει. Μία φορά όμως με παίρνει τηλέφωνο ο αγαπημένος μου Γιώργος Σκρομπόλας σε μία φάση που υπήρχε έντονο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και μου λέει «έχω ακούσει αυτό, εγώ ξέρω αυτό, ένας άλλος συνάδελφος γράφει αυτό» και του λέω: τα ακούω όλα, στο τέλος όμως τι θα γίνει μόνο εγώ μπορώ να το ξέρω». Τι σημαίνει αυτό; Το τι θα συμβεί στο τέλος δεν εξαρτάται από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Αν δεν πέσουν οι υπογραφές, δεν ξέρεις τι θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Με την απάντηση της Δανάης Μπάρκα στο #ToPrwino του ΑΝΤ1 ασχολήθηκε η παρέα του #StarBreakfast.

Ο Ετεοκλής Παύλου πήρε τον λόγο για να κάνει το δικό του σχόλιο, υπενθυμίζοντας ένα αντίστοιχο περιστατικό που είχε γίνει και με τη δική τους εκπομπή την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Να πω ότι συμφωνώ απόλυτα και κατανοώ τη Δανάη Μπάρκα, που θέλησε να τοποθετηθεί και να προστατεύσει την ομάδα της. Και καλά έκανε, αν θες τη γνώμη μου, γιατί καταλαβαίνω τι αρνητικές εξελίξεις μπορεί να φέρει μία τέτοια είδηση σε μία ομάδα», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Παιδιά, το ‘χουμε ζήσει κι εμείς πέρσι. Μην πάμε μακριά. Είχε βγει η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της στις 10 Απριλίου ότι είχε κλείσει η Ελένη Τσολάκη στο Star, λίγες μέρες αφότου είχε έρθει εδώ ο Χρήστος Αϊβαλιώτης, που είχε φύγει τότε από το Open Weekend», συμπληρώνει ο παρουσιαστής του Breakfast@Star.

«Αυτό θα μπορούσε να φέρει πολλές διαφορετικές εξελίξεις και ένταση στην ομάδα και όσον αφορά εμάς απέναντι στον Χρήστο και εμάς απέναντι στο κανάλι αλλά και την ομάδα μεταξύ μας. Αναγκαστήκαμε 60 άτομα, μία ομάδα ολόκληρη, να διαχειριστούμε κάτι που παρουσιάστηκε ως σίγουρο και τελικά δεν είχε καμία βάση», επισημαίνει ο Ετεοκλής Παύλου.

«Και μάλιστα από το στόμα μίας παρουσιάστριας, που έχει άλλη βαρύτητα, μερικά πράγματα κάνουν έτσι τη διαφορά. Αυτό το λες μόνο αν ήσουν μπροστά στις υπογραφές… αλλά και μπροστά στις υπογραφές να ήσουν, δεν το λες για να μην αγχώσεις κόσμο», σχολίασε από την πλευρά της η Ελένη Χατζίδου.

«Και αποδεικνύεται ότι η Ελένη Τσολάκη έχει κανονικά την εκπομπή της στο ΟΡΕΝ, εμείς είμαστε εδώ στο Star και όλο αυτό δεν ίσχυε», κατέληξε ο Ετεοκλής Παύλου στην τοποθέτησή του.

Η Νάνσυ Παραδεισανού μίλησε στην κάμερα του #StarBreakfast και τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη για τη συνεργασία της με την Μαρία Μπακοδήμου και την εμπειρία της στα τηλεοπτικά πλατό 

«Τη Μαρία Μπακοδήμου την εκτιμούσα ανέκαθεν. Ήθελα να τη γνωρίσω και να συνεργαστώ μαζί της. Κάναμε μία συνάντηση που μου άφησε μόνο θετικές εντυπώσεις κι έτσι ξεκίνησα στον ΣΚΑΪ τον Ιανουάριο. Οπότε, είπα: αφού περνάω καλά και με θέλουν πολύ, γιατί να μην κάτσω εδώ;» ανέφερε η Νάνσυ Παραδεισανού για την εκπομπή «Γεια σου» στην οποία συμμετέχει για δεύτερη σεζόν. 

Σχετικά με τα σχόλια που δέχεται στα social media: «Ο κόσμος έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθει το μυστικό και περίεργο στα μάτια του με τις αμοιβές στο Instagram. Πριν από 3 χρόνια ανακαίνιζα το σπίτι μου και μου έγραφαν τότε: πού τα βρήκες εσύ τα λεφτά για να πάρεις σπίτι; Πρόσφατα μου έγραφαν: σιγά μην φοράς medium», απάντησε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Για τις συνεργασίες της με την Ελένη Μενεγάκη και τη Φαίη Σκορδά: «Και στις δύο συνεργασίες πέρασα πάρα πολύ καλά. Αυτό που με δυσκόλεψε, επειδή είμαι έτσι ως χαρακτήρας, ήταν με τη Φαίη, γιατί έχω υποστεί πολύ μεγάλο bullying ακούγοντας μπροστά μου ανθρώπους που δεν ντρέπονταν να λένε: έλα, μωρέ, αυτή είναι φίλη της Φαίης», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του Star η Νάνσυ Παραδεισανού. 

Τη δική της τοποθέτηση έκανε η Μαίρη Αυγερινοπούλου αναφορικά με τον Γιώργο Λιάγκα και την απάντηση που έδωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 σε σχόλιο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για το βάρος και την εικόνα του.

«Έχει πει πάρα πολλά ο Γιώργος Λιάγκας για τους χοντρούς και νομίζω ότι όλο αυτό του γυρίζει τώρα πίσω. Δεν τάσσομαι υπέρ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, μη μπερδευόμαστε», είπε αρχικά μέσα στη σχετική συζήτηση του πάνελ η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

«Επειδή έχει πει πολλά αρνητικά για χοντρούς, ο Γιώργος Λιάγκας βλέπει ότι κάποια στιγμή μπορεί να έρθει κι αυτός σε αυτή τη θέση και να του μιλήσουν με αυτόν τον τρόπο. Αυτό θέλω να πω», επισημαίνει η δημοσιογράφος στον αέρα του ΟΡΕΝ.

«Καλά θα κάνουμε κάποια στιγμή το χοντρός, το ψηλός, το κοντός, το καραφλός να μην γίνονται ταμπέλες. Μη λες κάτι που προσβάλλει, γιατί μπορεί να το λουστείς κι εσύ ο ίδιος», συμπληρώνει η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

«Αν ήταν ένας άνδρας φέτες, όπως ας πούμε ο Σπαλιάρας, και έβγαινε και τα έλεγε αυτά, λες: άντε, είναι ένας άνθρωπος τόσο κολλημένος και ερωτευμένος με το σώμα και την εικόνα του. Που και πάλι δεν νομιμοποιείται να πει κάτι τέτοιο. Αλλά τώρα;

Είναι σαν να βγαίνω εγώ, που μου περισσεύουν τα κιλά, και να μιλήσω για μία άλλη κοπέλα που επίσης της περισσεύουν τα κιλά. Δηλαδή πόσο άρρωστο είναι αυτό το πράγμα;», καταλήγει στο σχόλιό της η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Αναμφίβολα, το τηλεοπτικό θέμα της προηγούμενης εβδομάδας ήταν τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή της, με αφορμή την κόντρα Ανδρέα Μικρούτσικου και Light.

Οι ψυχαγωγικές εκπομπές του Alpha δεν σχολίασαν καθόλου το συγκεκριμένο γεγονός, με τη Ναταλία Γερμανού να απαντά δημόσια για τον λόγο.

Πιο συγκεκριμένα, χρήστης του twitter ρώτησε τη Ναταλία Γερμανού: «Άχνα για τα χαΐρια της Καινούργιου. Εντολή παραγωγού να υποθέσω. Κρίμα Ναταλία. Κι εσύ στα πλοκάμια του παραγωγού; Απογοήτευση».

Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» απάντησε: «Δεν ήταν εντολή παραγωγού. Ήταν “εντολή” (έβαλα εισαγωγικά) καναλιού να μη δοθεί καμία συνέχεια από τις εκπομπές ψυχαγωγίας. Πιο ξεκάθαρα δε μπορώ να το πω».

tweetgermanou

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»