Μαγγίρα, Χρηστίδου, Τσουρός & Μελέτη για το ξεκατίνιασμα Καινούργιου και την επίθεση στην Σκορδά

Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχει ξεφύγει η κατάσταση και θέλει μάζεμα» - Κώστας Τσουρός : «Αχαρακτήριστη επίθεση στη Φαίη Σκορδά, προφανώς ξέφυγε η Κατερίνα Καινούργιου» - Μπέττυ Μαγγίρα: «Οι παρουσιαστές δεν κρίνονται από την τηλεθέαση»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την ενόχλησή της με τη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή της, #Faystime εξέφρασε το πρωί της Τετάρτης 8/11 με έντονο τρόπο η Κατερίνα Καινούργιου.

Αφορμή για το on air ξέσπασμα της παρουσιάστριας στάθηκαν τα όσα είπε μια μέρα νωρίτερα η Φαίη Σκορδά, για τον τρόπο με τον οποίο η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της αντιμετωπίζουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Αυτό γίνεται θέμα. Η αντιπαράθεση αυτή έχει γίνει θέμα κι άλλες φορές. Δεν είναι στη φύση της εκπομπής (σ.σ. Super Κατερίνα) η αντιπαράθεση του Μικρούτσικου με τον οποιονδήποτε Light να είναι μέσα στη θεματολογία;» και στη συνέχεια τόνισε:

«Προφανώς και καλά κάνουν γιατί πάνε και καλά στα νούμερα. Έχουν αυτή τη συγκεκριμένη θεματολογία που γίνεται και προσωποκεντρική, με διαμάχες δικές τους… Αυτή είναι η φύση της εκπομπής, καλά κάνουν, δεν θα την κρίνει κάποιος, ο κόσμος κρίνει και εν τέλει βλέπει ή δεν βλέπει κάτι. Απλώς η συγκεκριμένη στιγμή, τα συγκεκριμένα λόγια από τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν υπερβολικά, ήταν σα να υπάρχει μία γραμμή, να υπερέβησαν τα όρια. Δεν είναι μόνο το τηλεοπτικό, μετά υπάρχει ένας σεβασμός σε έναν άνθρωπο. Δεν είναι για να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι για το συγκεκριμένο μόνο.

Ίσως εκεί θα πρέπει να υπάρχει ένα φίλτρο. Κανείς δε μπορεί να κάνει τον αρχισυντάκτη μίας εκπομπής, γιατί ο κόσμος είναι αυτός που επιλέγει. Αλλά η συγκεκριμένη στιγμή, ανθρώπινα, επαγγελματικά και από σεβασμό και μόνο και δεν έχει να κάνει η ηλικία, δεν είναι ωραίο. Είναι προσβλητικό γιατί φιλοξενείς έναν άνθρωπο που σε βρίζει».

Η παρουσιάστρια του Alpha έδειξε την έντονη ενόχλησή της για όσα είπε η Φαίη Σκορδά για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ενώ όταν ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε επί του θέματος, η Κατερίνα Καινούργιου έχασε την υπομονή της…

«Μου κάνουν μαθήματα – κυρίως για μένα πηγαίνουν, μου κουνάνε το δάκτυλο, σε μένα και την αρχισυνταξία και στον καλύτερο project manager που υπάρχει, που είναι ο Θέμης Μάλλης πως να κάνουμε σωστά τις εκπομπές. Έχουν άποψη αν εμείς προσβάλλουμε τον Ανδρέα. Μη μπω στη διαδικασία τι εκπομπές παρουσίαζαν ή έχουν παρουσιάσει κατά καιρούς…» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Μετά την τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος δεν κατάλαβε τι ακριβώς σχολίασε η Φαίη Σκορδά για εκείνον και την εκπομπή τους, η παρουσιάστρια ξέσπασε στον αέρα του Alpha.

«Η Φαίη είπε ότι δεν σε σεβόμαστε. Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ, η εκπομπή και οι συνεργάτες μου πάνω. Η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της γύρισαν και είπαν ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε εξευτελίζουν. Αυτό είπαν. Η Φαίη είπε ότι εμείς σε εξευτελίζουμε. Δεν πειράζει πρόμο τους κάνουμε, 5% κάνει η εκπομπή, ας την ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Αμέσως μετά τις διαφημίσεις θα δείξουμε όλο το απόσπασμα.

Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια και δεν αλλάζουν συνεργάτες κάθε χρόνο. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν εγώ και η ομάδα μου έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός και έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία πραγματικά με πολλή σκληρή δουλειά, χωρίς κανέναν γάμο και περίεργες συνεργασίες. Και χωρίς κανέναν εξευτελισμό. Δεν πειράζει θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μετά την προβολή του διαφημιστικού διαλείμματος, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Συγγνώμη που με είδατε έτσι τσιτωμένη. Δεν υπήρχε λόγος. Καλά, με έχετε συγχύσει βέβαια. Εγώ να σας πω την αλήθεια, είμαι ο εαυτός μου. Και συγγνώμη θα ζητήσω αν κάνω λάθος, και θα κλάψω και θα βγάλω και την έντασή μου και όλα…

Απλά επειδή έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά και αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο κοντρόλ άνθρωποι που με έχουν στηρίξει, δεν δέχομαι λοιπόν τέτοιες κατηγορίες για εμένα και τους συνεργάτες μου. Κι επειδή υπάρχουν άνθρωποι που ξεκίνησαν από το μηδέν, από ρεπόρτερ, να τους ειρωνεύονται κάποιοι λέγοντας «έλα μωρέ η Καινούργιου θα μας περάσει», έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι οποιονδήποτε ξεκινάει τώρα τη δουλειά. Γιατί ξέρω ότι αυτή η δουλειά έχει ημερομηνία λήξης γιατί αύριο μεθαύριο μπορεί να είναι αυτή εδώ κι εγώ σπίτι μου, να μην κάνω νούμερα η οτιδήποτε».

Στις τηλεοπτικές κόντρες των τελευταίων ημερών αναφέρθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου στο #XamogelaKaiPali

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους στην κάμερα της εκπομπής, ο οποίος τόνισε πως τα πρόσωπα των εκπομπών θα πρέπει να έχουν σεβασμό μεταξύ τους, ο ένας προς τον άλλον, κάτι στο οποίο συμφώνησε η πρωινή παρέα του Mega. 

«Δεν έχει άδικο κι εγώ δεν το παίρνω σαν σπόντα. Κι εγώ νομίζω ότι έχουμε περάσει λίγο τη γραμμή γενικά σαν τηλεόραση, σαν εκπομπές.

Το λέγαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, πόσες φορές σχολιάσαμε το παράθυρο στο παράθυρο, τι είπε η εκπομπή που είπε για την εκπομπή. Όντως έχει ξεφύγει η κατάσταση και θεωρώ ότι θέλει μάζεμα. Πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι λίγο. Εμένα όταν τσακώνονται τα παιδιά μου, λέω πήγαινε εσύ στο δωμάτιό σου κι όταν ηρεμήσετε θα βρεθούμε όλοι μαζί στο σαλόνι να το συζητήσουμε», σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και πρόσθεσε: Το λέω γενικότερα ότι αυτό το πράγμα μπορεί να εκτροχιαστεί. Δεν αφορά μόνο εμάς, αλλά κι όλους τους κλάδους» σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Κώστας Τσουρός μέσω της εκπομπής του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για την τηλεοπτική κόντρα της εβδομάδας, ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Φαίη Σκορδά.

«Αυτή την εβδομάδα πρωταγωνίστησε στην τηλεόραση κάτι που κατ’ εμέ – πιστεύω συμφωνείτε όλοι – ξεπέρασε κάθε όριο δεοντολογίας και γενικότερα ξεπέρασε κάθε έννοια τηλεοπτικού πολιτισμού, αν υπάρχει αυτός ακόμα», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Και πρόσθεσε: «Αναφέρομαι σε αυτή την αχαρακτήριστη επίθεση που δέχτηκε η Φαίη Σκορδά από την Κατερίνα Καινούργιου. Οι περισσότεροι θα την έχετε δει. Επειδή δεν τιμά ούτε την ίδια την Κατερίνα Καινούργιου η συγκεκριμένη επίθεση, η οποία είναι πολύ καλή παρουσιάστρια και προφανώς ξέφυγε και ήταν μια κακή στιγμή», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Και συμπλήρωσε πως δεν θα αναπαράγει τα συγκεκριμένα αποσπάσματα μέσα από την εκπομπή του: «Επειδή γενικά δεν τιμά την ίδια την τηλεόραση αυτό που έγινε και επειδή αυτό που λέμε ψυχαγωγία, έχει ξεφύγει και έχει πάει αλλού…

Eπειδή εμείς δε θέλουμε να γίνεται αυτό το πράγμα, έστω λίγο να το διαφυλάξουμε, για αυτό λοιπόν δεν θα δείτε μέσα στο βίντεο αυτά τα στιγμιότυπα με αυτήν την αχαρακτήριστη επίθεση που είχαμε αυτή τη βδομάδα» είπε ο Κώστας Τσουρός στον τηλεοπτικό αέρα του Mega. 

Και η Μπέττυ Μαγγίρα σχολιάζοντας τις τηλεοπτικές εξελίξεις της εβδομάδας αναφέρθηκε στην κόντρα ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια του #ILoveΣουΚου του ANT1 σχολιάζοντας το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου ανέφερε πως ήταν εν βρασμώ ψυχής.

«Το πήρε πολύ προσωπικά κι εγώ έχω να της πω πως όταν βρίσκεται εν βρασμώ ψυχής- επειδή το έχω πάθει κι εγώ, ευτυχώς όχι τηλεοπτικά – δεν πρέπει να απαντάς ποτέ γιατί θα χάσεις το δίκιο σου, ακόμα και να έχεις δίκιο, θα το χάσεις γιατί θα πεις κουβέντες που ίσως δεν θα έπρεπε να ειπωθούν», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για την Κατερίνα Καινούργιου.

Και πρόσθεσε: «Το άλλο που θα ήθελα να πω στην Κατερίνα είναι πως επειδή έχουμε δει  πολύ καλούς παρουσιαστές να κάνουν αποτυχίες και πολύ μεγάλα νούμερα και επιτυχίες από παρουσιαστές που μπορεί να μην ήταν τόσο σπουδαίοι, τα νούμερα δεν κρίνουν μία παρουσιάστρια».

«Και η ίδια έχει πει πως όταν ξεκίνησε το πρωινό, όσο ήταν ακόμη στο Epsilon που μετονομάστηκε σε Open, έκανε 4-5% και προσπάθησε και δουλέψανε πολύ σκληρά. Ακριβώς λοιπόν επειδή και η ίδια έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσει εκεί που έφτασε, ας μην κρίνουμε εκπομπές και παρουσιαστές από τα νούμερα τηλεθέασης. Αυτό ειδικά με τα νούμερα τηλεθέασης πρέπει να σταματήσει γιατί δεν αφορά τον κόσμο. Αφορά μόνο το κανάλι», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου.

Μια ανάρτηση έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με την πολιτική ορθότητα. Μάλιστα, το κείμενο συνόδευε και μια φωτογραφία όπου κάποιος κρατάει κλειστό το στόμα της παρουσιάστριας…

Αυτό στάθηκε αφορμή μια διαδικτυακή φίλη της να της γράψει ένα σχόλιο από κάτω το οποίο αφορούσε την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Σκορδά.

«Αυτό το χέρι που σου κλείνει το στόμα, σε εμπόδισε να πάρεις θέση απέναντι στο παραλήρημα της Καινούργιου;» ήταν το σχόλιο, με την Ελεονώρα Μελέτη να απαντά: «Όχι, κανείς δεν μπορεί να με φιμώσει. Πήρα ξεκάθαρη θέση, μάλλον περιμένατε λαϊκό δικαστήριο και σας απογοήτευσα. Η θέση μου ήταν σύντομη, εξαιρετικά ξεκάθαρη και απόλυτα διδακτική για όλους!».

370264996_838314354743393_4101428802853367500_n-1037x1536

368076689_1282252878961574_6256563873756983161_n

Να σου θυμίσουμε πως την περασμένη Πέμπτη, η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε χαρακτηριστικά μέσα από το #MegaΚαλημέρα σχετικά με το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για την Φαίη Σκορδά:

«Εγώ δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ. Κάνω τη θέση μου ξεκάθαρη από την αρχή. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα δεν χρειάζονται να λέγονται και δημόσια, ακόμη και αν έχουμε να πούμε πολλά ή και τίποτα. Χθες ήρθα σε επικοινωνία και με τα δυο κορίτσια. Μιλήσαμε, ό,τι είπαμε κατ’ ιδίαν θα μείνει και μεταξύ μας. Δεν χρειάζεται να χώνουμε τη μύτη μας σε οτιδήποτε γίνεται ή εκτυλίσσεται τηλεοπτικά.

Κάποια πράγματα ίσως να μη χρειάζεται να τα σχολιάζουμε κιόλας και τελειώνει εκεί το θέμα. Εγώ έχω κάνει μια επιλογή στη ζωή μου και θέλω να συνεχίζω να πορεύομαι με στόχο αυτή. Οραματίζομαι μια κοινωνία, στην οποία οι γυναίκες θα είμαστε ενωμένες, θα είμαστε μια γροθιά. Θα είμαστε μαζί, θα στηρίζουμε η μία την άλλη, θα αγαπάμε η μία την άλλη.

Θεωρώ τεράστιο χρέος και ευθύνη ότι μεγαλώνω κορίτσι και θέλω αυτό το κορίτσι να αγαπάει τον εαυτό του, να αγαπάει και τους άλλους. Θέλω να μείνω σε αυτό. Αυτό που ήθελα να πω το είπα και στην Κατερίνα και στη Φαίη. Θα μείνω σε αυτό, δεν χρειάζονται να γίνονται όλα δημόσια».

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»