Κατερίνα Καινούργιου Vs. Φαίη Σκορδά: Ο πόλεμος των άστρων - Στα χαρακώματα η τηλεόραση

Ελεονώρα Μελέτη, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Δανάη Μπάρκα, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Νίκος Γεωργιάδης και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για την τηλεοπτική κόντρα ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Φαίη Σκορδά: «Αυτό που κάνατε στη Φαίη σήμερα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ που με κάνατε να την σεβαστώ και να την αγαπήσω πέντε φορές παραπάνω για όλα της»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την ενόχλησή της με τη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή της, #Faystime εξέφρασε το πρωί της Τετάρτης 8/11 με έντονο τρόπο η Κατερίνα Καινούργιου.

Αφορμή για το on air ξέσπασμα της παρουσιάστριας στάθηκαν τα όσα είπε μια μέρα νωρίτερα η Φαίη Σκορδά, για τον τρόπο με τον οποίο η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της αντιμετωπίζουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της, η παρουσιάστρια του Alpha, προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, εξηγώντας τους λόγους της τόσο έντονης αντίδρασής της.

«Στη ζωή μου έχω μάθει να λέω την αλήθεια! Και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Γι’ αυτό κάποιοι με έχετε αγαπήσει (άλλοι μισήσει) και σε άλλους ίσως είμαι αδιάφορη. Όπως και να ‘χει, θα λέω πάντα την αλήθεια. Για μένα πείτε ό,τι θέλετε, έχω ακούσει άπειρα όλα αυτά τα χρόνια.

Αλλά, δε θα δεχτώ ποτέ ξανά και από κανέναν να προσβάλλει και να υποτιμήσει συνεργάτες μου ή την ομάδα μου. Από παιδί οι γονείς μου με έμαθαν να σέβομαι, πρώτα απ’ όλα τον εαυτό μου και στη συνέχεια τους πάντες. Ευχαριστώ για τα μηνύματά σας» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

katken85_1699446906_3231517354192198375_226551556

Tο δικό του σχόλιο για την on air έκρηξη της Κατερίνας Καινούργιου κατά της Φαίης Σκορδά, έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος που φέτος βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή #Faystime αναφέρει στο βίντεό του πως δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει αυτό που έγινε, καθώς και ότι κάποιοι άνθρωποι χρήζουν βοήθειας.

«Αυτό που κάνατε στη Φαίη σήμερα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ που με κάνατε να την σεβαστώ και να την αγαπήσω πέντε φορές παραπάνω για όλα της και θα είμαι στο πλευρό της όπου και αν δουλεύω. Για πάντα! Μόνο και μόνο γι’ αυτό που έπρεπε να περάσει σήμερα.

Οι άνθρωποι που έχουν τόσο σοβαρά θέματα πάσης φύσεως, πρέπει να προσπαθήσουν να τα λύσουν και οι κοντινοί τους να τους βοηθήσουν. Δεν είναι κακό να θες βοήθεια. Το κακό είναι να μην την βρίσκεις. Όλοι μπορεί να την χρειαστούμε κάποια στιγμή. Αλλά αυτό που κάνατε σήμερα…» αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεό του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Όπως ήταν λογικό, η Κατερίνα Καινούργιου δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο κάτι τέτοιο, για αυτό και λίγη ώρα αργότερα δημοσίευσε όσα είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Αφήνω αυτό εδώ. Ντρέπομαι πραγματικά που “συνάδελφοι” κάνουν ψυχιατρικές γνωματεύσεις και παίζουν με θέματα ΨΥΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ μόνο και μόνο για εκμετάλλευση και αντιστροφή της ουσίας. Επικίνδυνο»

Untitled

Το βίντεο με την «έκρηξη» της Κατερίνας Καινούργιου για την Φαίη Σκορδά πρόβαλαν το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή #MegaΚαλημέρα. Η Ελεονώρα Μελέτη δεν θέλησε να πάρει θέση ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες και αποκάλυψε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με την Κατερίνα αλλά και την Φαίη.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε: «Εγώ δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ. Κάνω τη θέση μου ξεκάθαρη από την αρχή. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα δεν χρειάζονται να λέγονται και δημόσια, ακόμη και αν έχουμε να πούμε πολλά ή και τίποτα. Χθες ήρθα σε επικοινωνία και με τα δυο κορίτσια. Μιλήσαμε, ό,τι είπαμε κατ’ ιδίαν θα μείνει και μεταξύ μας. Δεν χρειάζεται να χώνουμε τη μύτη μας σε οτιδήποτε γίνεται ή εκτυλίσσεται τηλεοπτικά».

«Κάποια πράγματα ίσως να μη χρειάζεται να τα σχολιάζουμε κιόλας και τελειώνει εκεί το θέμα. Εγώ έχω κάνει μια επιλογή στη ζωή μου και θέλω να συνεχίζω να πορεύομαι με στόχο αυτή. Οραματίζομαι μια κοινωνία, στην οποία οι γυναίκες θα είμαστε ενωμένες, θα είμαστε μια γροθιά. Θα είμαστε μαζί, θα στηρίζουμε η μία την άλλη, θα αγαπάμε η μία την άλλη.

Θεωρώ τεράστιο χρέος και ευθύνη ότι μεγαλώνω κορίτσι και θέλω αυτό το κορίτσι να αγαπάει τον εαυτό του, να αγαπάει και τους άλλους. Θέλω να μείνω σε αυτό. Αυτό που ήθελα να πω το είπα και στην Κατερίνα και στη Φαίη. Θα μείνω σε αυτό, δεν χρειάζονται να γίνονται όλα δημόσια».

Η Δανάη Μπάρκα έκανε τη δική της τοποθέτηση μέσα από το #PameDanai, σηκώνοντας μάλιστα μια κούπα από την εκπομπή #FaysTime, παίρνοντας έτσι θέση…

«Δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλό μας γιατί τα μηνύματα είναι πολλά σε σχέση με τα θέματα της τηλεοπτικής επικαιρότητας. Είμαι λίγο σοκαρισμένη, ίσως γιατί δεν είμαι συνηθισμένη ακόμα» ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Επειδή αυτό το θέμα όλοι το συζητάμε στα social media, κατ’ ιδίαν, στις παρέες μας, είναι όλο αυτό το θέμα που διαδραματίστηκε χθες ανάμεσα στις εκπομπές. Εμείς δεν θα έχουμε αναπαραγωγή της συγκεκριμένης κατάστασης, δεν θα παίξουμε το βίντεο. Όλοι μας έχουμε αποδείξει σε αυτόν εδώ τον χώρο – και η ομάδα που δεν φαίνεται και εμείς μπροστά – ότι τέτοια θέματα προτιμούμε να μην τα αναπαράγουμε. Δεν έχουμε τι να πούμε και μας κάνει να αισθανόμαστε αμήχανα. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ άμεσα γιατί δεν υπάρχει και λόγος. Το μόνο που θα πω είναι τα καλά.

Η δουλειά της τηλεόρασης είναι να μας ψυχαγωγεί, να σκεφτόμαστε, να αλλάζουμε. Εμείς είμαστε εδώ για να περάσουμε και να περάσετε καλά. Τους ανθρώπους που είναι στην ίδια ώρα δεν τους θεωρούμε απέναντι. Εμείς εδώ δεν αγαπάμε τις επιθέσεις, πάντα είμαστε με τους ανθρώπους που νιώθουμε ότι είναι σε ευάλωτη θέση. Να είμαστε ενωμένοι και να μην “πυροβολούμε” τους ανθρώπους», είπε στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα.

Κλείνοντας το θέμα, η Δανάη Μπάρκα σήκωσε μια κούπα με το λογότυπο της εκπομπής «Fay’s Time» κι έστειλε την αγάπη της.

Untitled

Στην κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του, όπου συζητώντας με τους συνεργάτες του τόνισε πως αυτά που ειπώθηκαν τον στεναχώρησαν πολύ.

«Όπως βλέπω τα νούμερα, το είδαν 1,5 εκατομμύριο. Νομίζουμε ότι υπάρχει ένας μικρόκοσμος που πρέπει να ασχοληθεί όσο εμείς. Δεν ασχολείται όλος ο κόσμος με αυτά που ασχολούμαστε εμείς. Τηλεοπτικό πρόγραμμα έκανε το πολύ 2 εκατομμύρια, που σημαίνει ότι τα υπόλοιπα οκτώ δεν το είδαν καν. Αυτό που την επόμενη ημέρα καθόμαστε και το σκεφτόμαστε και τρελαινόμαστε είναι στο μυαλό μας, γιατί ο κόσμος δεν ασχολείται», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. 

Ο παρουσιαστής συνέχισε: «Εγώ δεν ήξερα τι έγινε και κόντεψα να τρακάρω. Με πήρε τηλέφωνο η Νάνσυ και μου είπε ότι τα δύο κορίτσια μάλωσαν. Εμένα σαν άνθρωπο της τηλεόρασης αυτό με στενοχωρεί και με πληγώνει πολύ. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης θα έπρεπε να κρατάμε δυνατά αυτό το πράγμα και να μην δίνουμε καθόλου τέτοια τροφή». 

Την τηλεοπτική κόντρα ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Φαίη Σκορδά σχολίασε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»