35 χρόνια Rotos Group: Μεγάλη επιτυχία για την εκδήλωση - Δείτε το κόκκινο χαλί

Εκλεκτοί φίλοι και συνεργάτες του Ομίλου Rotos έδωσαν το παρών τους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ξεχωριστούς καλεσμένους στο χώρο όπου ανεγείρεται το έργο Coeo Gladstonos Exclusive Residences, στην οδό Γλάδστωνος στη Λευκωσία, υποδέχτηκε ο Όμιλος εταιρειών Rotos.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα 35 χρόνια από την ίδρυση του Ομίλου, παρέστησαν κρατικοί αξιωματούχοι, κομματικά στελέχη και δημοφιλείς προσωπικότητες του Kυπριακού επιχειρείν.

Τον χαιρετισμό απηύθυνε ο Ιδρυτής και CEO της Rotos Group, Νίκος Ρωτός, ενώ, με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση και ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης με ομιλία του που ανέδειξε τη σημαντικότητα του έργου για την πρωτεύουσα.

Οι καλεσμένοι είχαν εξάλλου τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την αρχιτεκτονική και το design πίσω από το Coeo Gladstonos Exclusive Residences καθώς παρουσιάσεις πραγματοποίησαν και ο Ηρακλής Παπαχρίστου, Director της Eraclis Papachristou Architects, που ανέλαβε τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμού του σπουδαίου έργου όπως και ο καταξιωμένος Interior Designer, Περικλής Λιάτσος ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του εσωτερικού σχεδιασμού του Coeo.

Την ψυχαγωγία της εκδήλωσης ανέλαβαν οι DuoViolins από το Dubai που μάγεψαν τους καλεσμένους με τους ήχους των βιολιών τους. Το Coeo Gladstonos Exclusive Residences

Το Coeo Gladstonos Exclusive Residences, θα αποτελεί τη μοντέρνα εκδοχή της γειτονιάς, μέσα σε ένα οικιστικό συγκρότημα από βίλες και πολυτελή διαμερίσματα.

Το νέο έργο θα γίνει το συνώνυμο των πιο σύγχρονων τάσεων στην πολυτελή κατοικία, δημιουργώντας την επόμενη γενιά του design living, η οποία εντάσσεται αρμονικά στο περιβάλλον, σέβεται την ιστορική κληρονομιά και λειτουργεί σαν ‘status icon’ για τους κατοίκους του, καθώς βρίσκεται στην πιο αριστοκρατική τοποθεσία της Λευκωσίας.

Ο Όμιλος Rotos Ξεκίνησε με την κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων.

Στη συνέχεια, και αφού καταξιώθηκε στον τομέα των κατασκευών, εισήλθε στον τομέα Ανάπτυξης Γης όπου κατέχει χαρτοφυλάκιο πέραν των 1200 οικιστικών και εμπορικών μονάδων.

Την τελευταία δεκαετία ο όμιλος επενδύει στην ανάπτυξη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς αποτελεί τον μεγαλύτερο παροχέα Φοιτητικών Εστιών στην Κύπρο.

Παρακολουθεί και υιοθετεί τις καινούριες αρχιτεκτονικές τάσεις και υλικά, ώστε να προσφέρει στους ανθρώπους και την κοινωνία έργα υψηλής αισθητικής τα οποία συμβάλουν στην αναβάθμιση της ζωής και στην ανάπτυξη του συνόλου, έχοντας ως γνώμονα την βιώσιμη ανάπτυξη.

Η άριστη ποιότητα κατασκευών, η παράδοση των έργων πάντοτε εντός των καθορισμένων χρονοδιαγραμμάτων, οι εγγυημένοι τίτλοι ιδιοκτησίας καθώς και η εξυπηρέτηση των πελατών, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση των έργων, αποτελούν τον πυλώνα ώστε ο όμιλος να διατηρεί διαχρονικά την αξιοπιστία του στην αγορά ακινήτων.

Μερικά από τα έργα του ομίλου που ξεχωρίζουν για την πρωτοποριακή αρχιτεκτονική τους είναι το πολυβραβευμένο κτήριο της Wargaming Plc., οι φοιτητικές εστίες Unihalls Premier, Unihalls Trinity καθώς και το U Residences, το μεγαλύτερο φοιτητικό συγκρότημα εστιών στην Κύπρο.

Οργανωτής: Rotos Group

Συντονιστής: IMH

1 27 22 17 25 26 25 24 23 21 19 18 16 15 14 13 11 9 7 12 6 5 4 2 3 20
1 27 22 17 25 26 25 24 23 21 19 18 16 15 14 13 11 9 7 12 6 5 4 2 3 20

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»