#Farma: Αποχώρησε άρον άρον - Το πρόβλημα υγείας έφερε ανατροπές στο παιχνίδι και νέους μονομάχους

«Πάγωσε» τους πάντες ο απρόσμενος τραυματισμός – Σφάδαζε στον πόνο και αποχώρησε εκτάκτως

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τον καφέ διάβασε στους συμπαίκτες η Γεωργία και προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον μέσα στο σπίτι της Φάρμας.

Μάλιστα για την Αντωνία είπε ότι είδε πολλά γράμματα στην κούπα της, που σημαίνει ότι πολλοί άνδρες την σκέφτονται! 

Την ίδια ώρα οι εργασίες για την περίφραξη του μποστανιού συνεχίζονται, με τις δύο ομάδες να συνεργάζονται αρμονικά για την υλοποίηση της αποστολής.

Άρον άρον αποχώρησε ο Άγγελος Σουλιώτης καθώς έπρεπε να κάνει ένα χειρουργείο μιας και το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το χέρι του δεν ήταν τόσο απλό.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, εξήγησε ότι δεν ήταν θέμα ξεκούρασης για να επανέθλθει αλλά επρόκειτο για κάτι πιο σοβαρό. Η αποχώρησή του έφερε διάφορες αλλαγές και στο παιχνίδι καθώς ο Άγγελος ήταν ένας από τους Μονομάχους.

«Να σας ενημερώσω για κάτι που έχει να κάνει με τον φίλο μας τον Άγγελο. Ενημερωθήκαμε από τον γιατρό ότι η κατάσταση του χεριού δεν βοηθά καθόλου και δεν είναι θέμα ξεκούρασης.

Δυστυχώς, η συνέχεια του Άγγελου στη Φάρμα, λόγω του τραυματισμού του, δεν καθιστά δυνατό να συμμετέχει στις δοκιμασίες. Η υγεία σου είναι η απόλυτη προτεραιότητα. Καταλήγουμε ότι αυτή θα είναι και η τελευταία ημέρα στη Φάρμα. Αυτό το ταξίδι σου, ήταν σύντομο», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής ανακοινώνοντας μπροστά σε όλους ότι πρέπει να αποχωρήσει.

«Δεν πειράζει θείε, θα έχει και Φάρμα 2», είπε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Να πάει το παιδάκι να κάνει τη δουλειά του, το χειρουργείο και αν ξαναγίνει Φάρμα, να έρθει», είπε με τη σειρά του ο Νίκος Παρλαντζάς.

Δεύτερη δοκιμασία ασυλίας

Στη δοκιμασία, τρεις παίκτες δεμένοι από έναν κρίκο, τραβάνε προς αντίθετες κατευθύνσεις με σκοπό να πάρουν τα σημαιάκια, που αντιστοιχούν στο χρώμα της ομάδας τους. Βασικό χαρακτηριστικό της δοκιμασίας είναι η δύναμη αλλά και ο συγχρονισμός.

Ποιος παίκτης θα πάρει τη θέση του Άγγελου στη μονομαχία;

Ο τραυματισμός του Άγγελου Σουλιώτη δεν του επιτρέπει, τελικά, να διαγωνιστεί στη Μονομαχία Αποχώρησης και ο αρχηγός της πράσινης ομάδας καλείται να υποδείξει επί τόπου νέο μονομάχο!

Έτσι, ο Νικόλας επέλεξε την Πηνελόπη.

'Ενας απρόσμενος τραυματισμός έμελλε να «παγώσει» τους περισσότερους την ώρα της δοκιμασίας

Ο Σπύρος Πολύζος, την ώρα που αγωνιζόταν με την ομάδα του άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο και έμεινε για αρκετή ώρα ξαπλωμένος στο έδαφος.

Όλοι σάστισαν με τα ουρλιαχτά και τα βογγητά του παίκτη και κοίταζαν για να δουν τι συμβαίνει ή εάν μπορούν να βοηθήσουν.

Κάποιοι μάλιστα, όπως για παράδειγμα ο Γιώργος Γιαννούλας και η Αντωνία έβαλαν τα κλάματα από τη στεναχώρια τους με το ατύχημα που είχε ο Σπύρος.

«Μπορεί να μην είναι τελικά σοβαρός τραυματισμός αλλά σίγουρα θα του στοιχίσει», είπε ο αρχηγός της πράσινης ομάδας Νίκος Παρλαντζάς.

Κι αυτό μιας και η προσπάθεια που έκανε ο Σπύρος, δυστυχώς τον λύγισε με αποτέλεσμα να πέσει με μιας στο χωμάτινο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους. «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Σπύρο, που τον είδα να είναι σε αυτή την κατάσταση» τόνισε η Ευρωπαϊκή πρωταθλήτρια καράτε, Αντωνία Μωυσίδου. «Είναι το χειρότερο μου να βλέπω κάποιον να πεθαίνει και να κλαίει από τον πόνο».

Στη συνέχεια, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο παρουσιαστής Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενημέρωσε τους υπόλοιπους παίκτες για την κατάσταση της υγείας του Σπύρο μιας και χρειάστηκε να αποχωρήσει εκτάκτως με φορείο, συνοδεία του ιατρικού προσωπικού, από τον στίβο μάχης.

«Έχουμε πληγή από τις πρώτες κιόλας μέρες. Σίγουρα ο Σπύρος θα είναι πλήγμα για την ομάδα και για μένα. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να επιστρέψει και δεν θέλω να σκέφτομαι, αν δεν επιστρέψει, πως θα νιώσουμε όλοι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Κοσμάς στη Φάρμα

Νίκη αφιερωμένη στον Σπύρο

Τελικά, νικήτρια βγήκε η πράσινη ομάδα. Οι παίκτες της όμως, δεν πανηγύρισαν, αλλά σεβόμενοι το ατύχημα του αντιπάλου τους, φώναξαν όλοι μαζί το όνομά του, διδάσκοντας ήθος και άμιλλα.

H Nάσια είναι η δεύτερη μονομάχος

To trailer 8ου επεισοδίου | Πέμπτη 5.10.2023

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!