Αυτή είναι η 20χρονη ξανθιά, που μπήκε ανάμεσα στην Shakira και τον Pique

Άλλες πληροφορίες, λένε πως η... πέτρα του σκανδάλου, που οδηγεί στον χωρισμό τον Pique και την Shakira είναι η Hema, μητέρα του Pablo Gavi

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την ιστορία του Pique με την Shakira που σύμφωνα με όσα γράφουν στην Ισπανία είναι στα πρόθυρα του χωρισμού αφού ο αμυντικός την απάτησε!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Η Shakira έπιασε τον Pique με αιθέριες υπάρξεις... και το ζευγάρι χωρίζει!» - Tο Twitter έχει βρει τον επόμενο γαμπρό

 

Αρχικά τα ΜΜΕ της Ισπανίας έγραψαν για την μετακόμιση του άσου της Μπαρτσελόνα στο σπίτι του στη Βαρκελώνη και για επισκέψεις σε μπαρ στην πρωτεύουσα της Καταλονίας μαζί με τον συμπαίκτη του Ρίκι Πουτς, φυσικά μαζί με νεαρές κοπέλες.

Τα κλαμπ είναι τα Bling Bling και Patron και έχουν δει τον Pique με περισσότερες από μία κοπέλες!

Σήμερα το περιοδικό Cuore αποκαλύπτει ποιό είναι το τρίτο πρόσωπο που τινάζει στον αέρα την 12χρονη σχέση του Pique με την Shakira. Σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για μια 20χρονη ξανθιά καλλονή η οποία σπουδάζει και εργάζεται ως υποδοχή σε κλαμπ και χώρους εκδηλώσεων!

 

 

Πολλοί μιλούν για μια απλή φιλία του Pique με την νεαρή κοπέλα αλλά τους έχουν δει πολλές φορές μαζί και είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως απλά βγαίνουν για να περάσουν τον χρόνο τους.

Ο Pique και η Shakira δεν μένουν πλέον μαζί και η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει πάρει μαζί της και τα δύο παιδιά τους. Η Shakira σύμφωνα με την δημοσιογράφο Λάουρα Φα έχει πάρει την απόφαση να χωρίσουν.

 

 

 

Άλλες πληροφορίες, επίσης ανεπιβεβαιώτες, λένε πως η... πέτρα του σκανδάλου, που οδηγεί στον χωρισμό τον Pique και την Shakira είναι η Hema, μητέρα του Gavi, με τον οποίο ο Pique είναι συμπαίκτες στη Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Shakira τους έπιασε επ’ αυτοφώρω, την ώρα της... πράξης.

Ο Gavi δεν έχει αντιδράσει σε αυτές τις πληροφορίες, καθώς είναι στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Ισπανίας για τα παιχνίδια του Nations League.

 

 

  

 

Η Κολομβιανή πήγε πρόσφατα στην Ίμπιζα μαζί με τα παιδιά και χωρίς τον Pique ενώ στο μυαλό είναι και η απόφαση της Εισαγγελίας να ερευνήσει την υποτιθέμενη απάτη της ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ.

 

 

 

Στην Ισπανία γράφουν ότι το τελευταίο τραγούδι της Shakira με τίτλο «Te Felicito» (Σε συγχαίρω) έχει κρυφά μηνύματα για την κρίση της καλλιτέχνιδας με τον Pique. «Για να σε συμπληρώσω έσπασα σε κομμάτια. Με προειδοποίησαν, αλλά δεν άκουσα. Κατάλαβα ότι το δικό σου είναι ψεύτικο. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, μη μου πεις ότι λυπάσαι».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι
Το σχόλιο Τσιμτσιλή για τον Μικρούτσικο: «Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»
Τζέιμς Καφετζής για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει ενώ κλέβεις και εσύ
Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: Μετά την πρώτη κρίση πανικού ξεκίνησε ο Γολγοθάς, πήγα σε ψυχολόγο
Δείτε πως είναι σήμερα ο εμβληματικός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για την πρώτη της μέρα στο Μάλμε-Oι φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα δημοσιεύματα με έχουν χωρίσει 48 φορές, δεν έχω χωρίσει ποτέ
Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος του Survivor