Ορίστηκε η ημερομηνία της δίκης του Στάθη Παναγιωτόπουλου

 
Με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή - Συνεχίζει την καθημερινότητά του παρά τις καταγγελίες

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναμένεται να οδηγηθεί σε δίκη, αφότου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Open Weekend» ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» θα βρεθεί στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης στις 9 Φεβρουαρίου με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή.

Το πλημμελειοδικείο θα πρέπει να ορίσει σύμφωνα με αυτούς τους όρους νέα ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης σε κακουργιοδικείο.

 

 

Η κάμερα του «Πρωινού» απαθανάτισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μαζί με τη σύζυγό του, να μπαίνουν στο αμάξι τους για να ξεκινήσουν την ημέρα τους, χθες πρωί Κυριακής. Σύμφωνα με την εκπομπή του ANT1, ο παρουσιαστής ζει μια άκρως φυσιολογική ζωή με τη γυναίκα του. 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινού» και το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινοπώρου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι αισιόδοξος για την πορεία της υπόθεσης για την οποία θα βρεθεί στο δικαστήριο ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει την απόλυτη στήριξη από την οικογένειά του.

Παράλληλα η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως όλο αυτό το διάστημα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ψάχνει για δουλειά.

Όπως είναι ήδη γνωστό την ερχόμενη Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου θα βρεθεί στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή.

Στη συνέχεια όμως το πλημμελειοδικείο θα πρέπει να ορίσει σύμφωνα με αυτούς τους όρους νέα ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης, αυτή τη φορά σε κακουργιοδικείο.

Σύμφωνα με το οικείο περιβάλλον του, το τελευταίο καιρό ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει απομονωθεί, έχει σταματήσει τελείως τις δημόσιες εμφανίσεις, βγαίνει από το σπίτι μόνο για κοντινές αποστάσεις ή για να πάει βόλτα τον σκύλο και δεν σηκώνει το τηλέφωνό του.

 

 

Τι λέει η δικηγόρος της καταγγέλλουσας

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Στο νοσοκομείο ο Mente Fuerte
Eπεισόδιο στο αεροδρόμιο ανάμεσα στο Λάκη Γαβαλά και τρεις καλόγερους από την Ρωσία - Το επίμαχο βίντεο
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα... Αν προλάβω να μην τυφλωθώ»
Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης περιμένουν το πρώτο τους παιδί - Οι πρώτες on camera δηλώσεις
Ο ένας μετά τον άλλον, οι φίλοι του Άρη Σοϊλέδη, τον αδειάζoυν δημόσια για την Μαρία Αντωνά
Ο Γιώργος Γιαννιάς έκανε διακοπές μαζί με την οικογένεια του στην Ρόδο και βρέθηκαν μπροστά σε καρχαρία
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Ματίνα Παγώνη: «Θα γίνει γρήγορα καλά»
Λένα Δροσάκη: «Όταν είπαμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στον γιο μου ότι χωρίζουμε, τρόμαξα»
Ελεονώρα Μελέτη: «Ένιωθα ότι ο κόσμος με σιχαίνεται, με λυπάται ή κάνει εμετό πάνω μου»