Συνελήφθη η Κυβέλη Χατζηευστρατίου - Παρέσυρε μηχανάκι και σκότωσε 60χρονο οδηγό

Οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές - Η 20χρονη θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα   

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη το μοντέλο Κυβέλη Χατζηευστρατίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 3 τα ξημερώματα στη συμβολή της Αριστοτέλους με την Πιπίνου, στο κέντρο της Αθηνας, η νικήτρια του #GNTMgr 4, Κυβέλη Χατζηευστρατίου, παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μηχανάκι και σκότωσε 60χρονο οδηγό.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Οπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η οδηγός έχει συλληφθεί και θα οδηγηθει στον Εισαγγελέα.

 

 

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησε στην εκπομπή #SuperΚατερίνα για το ατύχημα:

«Το 20χρονο μοντέλο οδηγούσε στις τρεις ξημερώματα στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στο κέντρο της Αθήνας και παρέσυρε έναν 60χρονο, ο οποίος ήταν μπροστά της με το μηχανάκι με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Διεκομίσθει ο 60χρονος στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σε τέτοιες περιπτώσεις εμείς αμέσως κάνουμε σύλληψη του οδηγό, ο οποίος είναι υπαίτιος τροχαίου ατυχήματος και ανοίγουμε δικογραφία, η οποία στέλνετε στον εισαγγελέα μαζί με τα πρώτα ευρήματα. Εμείς κάνουμε τη σύλληψη ανεξάρτητα αν φταίει ή δεν φταίει. Η κοπέλα παρέμεινε στο σημείο.»

Και πρόσθεσε: «Να ξεκαθαρίσουμε ότι η νεαρή 20χρονη κρατείται, δεν έχει συλληφθεί. Δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης, κρατείται. Ο νόμος λέει ότι πρέπει να κρατηθεί για να ανοίξει η δικογραφία και να διαβαστεί στον εισαγγελέα.

Η τροχαία έχει κάνει έρευνα, έχουνε μετρήσει με μεζούρα, έχουν φωτογραφίσει το σημείο για να ανοίξει μια πλήρης δικογραφία. Το αποτέλεσμα της αυτοψίας για το γενόμενο ατύχημα βγαίνει αμέσως, το αποτέλεσμα της υπαιτιότητας μπορεί να πάρει και ένα μήνα. Όλα καταδεικνύουν για θανατηφόρο τροχαίο από αμέλεια από την πλευρά του κοριτσιού »!

Στην εκπομπή #SuperΚατερίνα μίλησε και ο πατέρας της νικήτριας του #GNTMgr.

«Δεν έχω μέχρι στιγμής επικοινωνήσει μαζί της, δεν μπορώ να την βρω στο τηλέφωνο. Για το συμβάν γνωρίζω αυτά που έγιναν γνωστά, έχω ενημερωθεί ότι η κόρη μου ενεπλάκη στο ατύχημα. Είμαι κι εγώ σοκαρισμένος, έμαθα ότι έκατσε εκεί η κόρη μου και προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες. Αυτό γνωρίζω. Τι να σας πω είμαι σε σοκ…», είπε ο πατέρας της νικήτριας του GNTM.

«Θα επικοινωνήσω και με περισσότερα άτομα για να μάθω ακριβώς τι έγινε. Είμαι στην Κέρκυρα όπου και εργάζομαι εδώ στο νησί. Δίπλωμα έχει κανονικά η κόρη μου, απλά είναι μικρή ακόμα. Είναι 1,5 χρόνο στην Αθήνα. Οδηγούσε προσεχτικά. Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί της», είπε ο πατέρας του μοντέλου στον Alpha.

Το #TLIFE εξασφάλισε φωτογραφίες σοκ από το σημείο.

 

 

  

 

Την Κυβέλη Χατζηευστρατίου το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο #GNTMgr. Μετά τη νίκη της στο ριάλιτι μοντέλων ασχολήθηκε με το μόντελινγκ.

 

 

 

Ποια είναι η νικήτρια του #GNTMgr, Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Η Κυβέλη είναι 20 ετών και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Ως άνθρωπος δηλώνει «οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη, υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα», όπως ανέφερε στο ριάλιτι.

Σύμφωνα με το επίσημο προφίλ της στη σελίδα του #GNTMgr, στα 16 της, η Κυβέλη πόζαρε για πρώτη φορά στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων και την κέρδισε το modelling ενώ τελειώνοντας το σχολείο, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη ζωή στην Κέρκυρα και να μετακομίσει στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της.

Θαυμάζει τη Νaomi Campbell για τον δυναμισμό και τον αυταρχικό χαρακτήρα της και στον διαγωνισμό μπήκε με μοναδικό όπλο την αυτοπεποίθησή της και μεγάλο στόχο να γίνει ένα καταξιωμένο διεθνές μοντέλο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι
Το σχόλιο Τσιμτσιλή για τον Μικρούτσικο: «Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»
Τζέιμς Καφετζής για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει ενώ κλέβεις και εσύ
Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: Μετά την πρώτη κρίση πανικού ξεκίνησε ο Γολγοθάς, πήγα σε ψυχολόγο
Δείτε πως είναι σήμερα ο εμβληματικός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για την πρώτη της μέρα στο Μάλμε-Oι φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα δημοσιεύματα με έχουν χωρίσει 48 φορές, δεν έχω χωρίσει ποτέ
Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος του Survivor