Έγκυος δεύτερο παιδί της, η Πέννυ Μπαλτατζή!

 

 

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδο διανύει η Πέννυ Μπαλταζτή. Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, σε λίγο καιρό πρόκειται να γίνει μαμά για δεύτερη φορά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

Η τραγουδίστρια, η οποία είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Τζούπη και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Κάρολο, ετοιμάζεται να γίνει και πάλι μαμά και θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Συγκεκριμένα, η Πέννυ Μπαλτατζή δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να κρατά ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

«Και κάπως έτσι ξεκίνησε ένα ακόμη ταξίδι…. Μέσα στη στείρα καλλιτεχνική, από συναυλίες, εποχή. Γιατί μουσικές και τέχνη γεννιούνται κάθε μέρα και αυτό είναι ευχή και ελπίδα… Μία ζωή ακόμη μέσα στο σπίτι μας περιμένουμε με ανοιχτή αγκαλιά και όλη μας την αγάπη.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που μπορούσα να έχω. Αυτή η νέα ψυχούλα, ο Κάρολος μας και συ Χρήστο μου.(και τα ζωάκια μας φυσικά #σελήνα #Φίλιππος #λιακος) Σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Είστε τα πολύτιμα μου και θέλω να είστε ευτυχισμένοι και γεροί πάντα» έγραψε η Πέννυ Μπαλτατζή στη χαρμόσυνη ανακοίνωσή της.

 

Η Πέννυ Μπαλτατζή μίλησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο τέλος της συνεργασίας της με την Πέγκυ Ζήνα.

Ειδικότερα, η Πέννυ Μπαλτατζή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σαφώς και θίχτηκε η αξιοπρέπεια μου. Τώρα που το σχήμα έχει σταματήσει, νιώθω και πιο άνετα να μιλήσω γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να σταματήσει κάτι και να χάσουν οι άνθρωποι την δουλειά τους. Όταν κάποιος μου μιλάει με ανεπίτρεπτα αγενή τρόπο, θεωρώ ότι το καλύτερο που έχω να κάνω εφόσον του έχω απαντήσει ευγενικά είναι να φύγω. «Δεν επιθυμώ την παρέα σας, ευχαριστώ πάρα πολύ, καλή τύχη» είπα».

«Πιστεύεις ότι υπάρχει περιθώριο συζήτησης όταν οι κουβέντες που έχουν ειπωθεί είναι απαξιωτικές τελείως» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα»

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, αν η συμπεριφορά εκφράστηκε από άνθρωπο που βρισκόταν πάνω στη σκηνή ή άνθρωπο του μαγαζιού, η Πέννυ Μπαλτατζή ήταν σαφής. «Όχι, δεν ήταν από άνθρωπο του μαγαζιού. Έχω πολύ καλή σχέση με τους ανθρώπους του μαγαζιού».

«Όσα γράφτηκαν για θέματα αφίσας είναι μικρότητες. Δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα. Δεν με πείραξε αυτό. Ήταν σοβαρότερα θέματαηθικά και εκείνη τη στιγμή, που άκουσα τα λόγια που άκουσα, αισθάνθηκα σε 350 διαφορετικούς χωροχρόνους, 350 διαφορετικά άτομα να ακούν αυτά τα λόγια και κάποιοι από αυτούς σαφέστατα έσκυψαν το κεφάλι για να μη χάρουν το μεροκάματο». Εγώ δεν μπορώ να ΄σκύψω το κεφάλι σε μια άσχημη συμπεριφορά».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι
Το σχόλιο Τσιμτσιλή για τον Μικρούτσικο: «Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»
Τζέιμς Καφετζής για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει ενώ κλέβεις και εσύ
Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: Μετά την πρώτη κρίση πανικού ξεκίνησε ο Γολγοθάς, πήγα σε ψυχολόγο
Δείτε πως είναι σήμερα ο εμβληματικός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για την πρώτη της μέρα στο Μάλμε-Oι φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα δημοσιεύματα με έχουν χωρίσει 48 φορές, δεν έχω χωρίσει ποτέ
Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος του Survivor