O Κατσαούνης κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση: H κατάθεση της 16χρονης

 

 

«Πάγωσα. Ξαφνικά εκείνος άρχισε να με θωπεύει στο σώμα μου, Άρχισα να φωνάζω, τον έσπρωξα κι άρχισα να τρέχω.Έτρεμα από τον φόβο»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

Ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος συμμετέχει στο φετινό #SurvivorGR είχε συλληφθεί στις 2 Δεκεμβρίου ύστερα από μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος του από 16χρονη μαθήτρια για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, σύμφωνα με την «Espresso» .  

 Όπως έγινε γνωστό μέσα από το «T-live», o Γιώργος Κατσαούνης, κατηγορείται από ανήλικη μαθήτρια για σεξουαλική παρενόχληση. Η 16χρονη κατέθεσε μήνυση στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη του 2021.

Αφού υποβλήθηκε η μήνυση, σύμφωνα με την «Espresso» ο Γιώργος Κατσαούνης συνελήφθη και πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο, ενώ το πρωί της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο. Μέχρι σήμερα δεν έχει ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη. Ο Γιώργος Κατσαούνης αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση, ενώ τις επόμενες ημέρες ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για το αν θα του ασκηθεί ποινική δίωξη ή όχι.

Σύμφωνα με την «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Βουλάγκα, από το TRT 95.1, το περιστατικό, σύμφωνα με τη 16χρονη, συνέβη πριν από περίπου 40 ημέρες, στις αρχές Δεκεμβρίου και αφορά σε παίκτη που αυτήν την περίοδο συμμετέχει σε reality υψηλής τηλεθέασης και αγωνιστικής διάθεσης.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, «η κοπέλα, επέστρεφε από τη διασκέδασή της, όταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος την πέτυχε σε μια πλατεία και φέρεται να την παρενόχλησε σεξουαλικά να τη θώπευσε και να της πρότεινα να τον ακολουθήσει στο σπίτι του».

Η εκπομπή επικοινώνησε με τη δικηγόρο της καταγγέλουσας, Μαρία Γάλλιου, η οποία τόνισε: «Ήταν χειρονομίες του τύπου θωπίες στους μηρούς και τους γλουτούς της ανήλικης. Εναγκαλισμός χωρίς τη συναίνεσή της με ερωτική διάθεση και στη συνέχεια ακολούθησε πρόταση εκ μέρους του θύτη να τον συνοδεύσει στην οικεία του. Στην άρνησή της έληξε το συμβάν. Την επόμενη μέρα η ανήλικη διηγήθηκε στους γονείς της τι συνέβη και κατέφυγε στις αστυνομικές αρχές για να καταγγείλει στο συμβάν».

 

Το πρωί της Τετάρτης 19/1, το «Πρωινό». έφερε στη δημοσιότητα την κατάθεση της ανήλικης στις 3/12. Η ανήλικη έδωσε και συμπληρωματική μετά από λίγο καιρό.

Αναλυτικότερα, η 16χρονη υποστήριξε στις Αρχές:

«Αργά το βράδυ στις 2 Δεκεμβρίου επέστρεφα στο σπίτι μου μετά από βόλτα με τις φίλες μου. Στην πλατεία που βρίσκεται στη γειτονιά μου στα… Ξαφνικά με πλησίασε ένας άντρας, με τράβηξε από την κουκούλα μου κι άρχισε να μου μιλάει έντονα αλλά με γλυκόλογα. Πάγωσα. Ξαφνικά εκείνος άρχισε να με θωπεύει στο σώμα μου, στους γοφούς, στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Του έλεγα να σταματήσει κι εκείνος ήθελε μιλώντας με έντονο ύφος να τον ακολουθήσω στο σπίτι του για να μου κάνει μασάζ.’

Άρχισα να φωνάζω, τον έσπρωξα κι άρχισα να τρέχω. Πήγα στο σπίτι μου γρήγορα και κλειδώθηκα στο δωμάτιό μου. Έτρεμα από τον φόβο. Την άλλη μέρα, μόλις σχόλασα από το Λύκειο, τηλεφώνησα στον πατέρα μου και του είπα όλα όσα έγιναν και κατευθύνθηκα στο αστυνομικό τμήμα. Ήρθε εκεί και ο πατέρας μου και κάναμε μήνυση για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά του… που σήμερα είναι σε ριάλιτι».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:      

 

 

Δειτε Επισης

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι
Το σχόλιο Τσιμτσιλή για τον Μικρούτσικο: «Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»
Τζέιμς Καφετζής για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει ενώ κλέβεις και εσύ
Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: Μετά την πρώτη κρίση πανικού ξεκίνησε ο Γολγοθάς, πήγα σε ψυχολόγο
Δείτε πως είναι σήμερα ο εμβληματικός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για την πρώτη της μέρα στο Μάλμε-Oι φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα δημοσιεύματα με έχουν χωρίσει 48 φορές, δεν έχω χωρίσει ποτέ
Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος του Survivor