Baby Boom! Kylie Jenner, Olivia Munn και Jennifer Lawrence σε ενδιαφέρουσα!

 

 

Η Kylie Jenner επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά - Η Olivia Munn και Jennifer Lawrence είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Λίγες ώρες μετά το συγκινητικό και τρυφερό βίντεο αποκάλυψη της Kylie Jenner για την εγκυμοσύνη της, ακόμη μια ηθοποιός ανακοίνωσε πως θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά.

Ακόμα ένα μωρό για την Kylie Jenner και για την οικογένεια Kardashian – Jenner. Μετά από φημολογία μηνών, η 24χρονη Kylie Jenner αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον Travis Scott.

Το βίντεο ανακοίνωσης της δεύτερης εγκυμοσύνης

Η μικρότερη κόρη της Kris Jenner, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram το οποίο έχει ήδη 43 εκατομμύρια προβολές και στο οποίο ξεκινάει από το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, προχωράει στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στον πατέρα του μωρού και στην μαμά Kris αλλά και στην κόρη της Kylie, Stormi που μαθαίνει πως σύντομα θα γίνει μεγάλη αδερφούλα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

 

H Jenner είναι μαμά της τρίχρονης σήμερα Stormi, η οποία ακολούθησε τη μαμά της στον υπέρηχο και φαίνεται σε πολλά πλάνα του βίντεο να χαϊδεύει τρυφερά την κοιλίτσα της Kylie περιμένοντας το αδερφάκι της. 

 Η Olivia Munn και ο σύντροφός της John Mulaney θα γίνουν γονείς και την ανακοίνωση έκανε ο 39χρονος κωμικός.

Το βράδυ της Τρίτης (7/9/21) ο John Mulaney ήταν καλεσμένος στο Late Night με τον Seth Meyers και επάνω στη συζήτηση, μεταξύ άλλων ανακοίνωσε πως θα γίνει μπαμπάς.

Έγκυος για πρώτη φορά η Olivia Munn

To πρώτο της παιδάκι θα φέρει σε λίγο καιρό στον κόσμο η Olivia Munn. Η 41χρονη ηθοποιός και ο 39χρονος σύντροφός της είναι μαζί λιγότερο από έναν χρόνο, όμως αυτό μικρή σημασία έχει μπροστά στην ευτυχία που θα βιώνουν σε λίγους μήνες. 

 

Την ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της έκανε, ο John στη διάρκεια συνέντευξής του με τον Seth Meyers.

«Είχες μια απίστευτη χρονιά», ξεκίνησε ο Seth να λέει στον John με τον 39χρονο κωμικό να συμπληρώνει: «Είναι Σεπτέμβριος τώρα; Θυμάμαι μπήκα για αποτοξίνωση τον Σεπτέμβριο του 2020, βγήκα τον Οκτώβριο, έφυγα από το σπίτι μου από την πρώην γυναίκα μου, Anna Marie Tendler... Στη συνέχεια, την άνοιξη πήγα στο Λος Άντζελες. Εκεί γνώρισα και άρχισα να βγαίνω με μια υπέροχη γυναίκα που ονομάζεται Olivia», πρόσθεσε.

Ο John συνέχισε λέγοντας ότι μπόρεσε να περάσει αυτή τη δύσκολη χρονιά με την Olivia στο πλευρό του όλη την ώρα.

«Μπήκα σε αυτή τη σχέση που ήταν πολύ όμορφη με κάποιον απίστευτο άνθρωπο, και περιμένουμε ένα μωρό μαζί. Ξέρεις, ήμουν νευρικός όταν επρόκειτο να πω την είδηση», συμπλήρωσε ο 39χρονος.

 
 
Τρίτωσε το καλο

Μια ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή το βράδυ της Τετάρτης, καθώς φαίνεται πως η αγαπημένη ηθοποιός Jennifer Lawrence πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά μητέρα.

Σύμφωνα με το People, η χολιγουντιανή σταρ περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Cooke Maroney, δύο χρόνια σχεδόν μετά τον μυστικό τους γάμο στο Rhode Island. Ανάμεσα στο λαμπερό γάμο ήταν προσκεκλημένοι αρκετοί διάσημοι όπως η Adele, η Kris Jenner και ο σύντροφός της Corey Gamble, η Emma Stone, ο Bradley Cooper, η Ashley Olsen, η Nicole Richie, η Cameron Diaz και οι σύζυγοί τους, Joel και Benji Madden.

Το χαρμόσυνο γεγονός το επιβεβαίωσε και το ζευγάρι, το οποίο ανυπομονεί να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια!

«Ο Cooke είναι ο καλύτερος άνθρωπος που ξέρω» είχε αναφέρει η Jennifer Lawrence σε συνέντευξή της για τον άντρα της ζωής της. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι
Το σχόλιο Τσιμτσιλή για τον Μικρούτσικο: «Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»
Τζέιμς Καφετζής για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει ενώ κλέβεις και εσύ
Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: Μετά την πρώτη κρίση πανικού ξεκίνησε ο Γολγοθάς, πήγα σε ψυχολόγο
Δείτε πως είναι σήμερα ο εμβληματικός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για την πρώτη της μέρα στο Μάλμε-Oι φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα δημοσιεύματα με έχουν χωρίσει 48 φορές, δεν έχω χωρίσει ποτέ
Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος του Survivor