«Από τη μεριά μου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την κυρία Χριστοπούλου»

 

«Δεν βλέπω κανένα μέτρο σύγκρισης με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου» - Τι απαντά η Βίκυ Καγιά για το #GNTMgr, την Έλενα Χριστοπούλου και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond βρέθηκε η Βίκυ Καγιά, η οποία μίλησε για το DWTS, το GNTM, αλλά και την Έλενα Χριστοπούλου.

«Θα παρουσιάσω το DWTS με μεγάλη μου χαρά, περιμένω πως και πως. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από τη μεριά μου με την κυρία Χριστοπούλου. Η σύγκρισή μου με την Ισμήνη στο GNTM είναι αναπόφευκτη, αλλά δεν είναι δίκαιη. Ο καθένας κάνει το δικό του κομμάτι, έχει τη δική του προσωπικότητα και τη δική του αισθητική», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά είπε στη συνέχεια: «Όταν κάποιος αποφασίζει να κάνει πίσω από κάτι για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, πρέπει να αφήνουμε και χώρο στους άλλους να κάνουν τη δουλειά τους. Προς το τέλος πιστεύω ότι μπορεί να κάνω κάποια γκεστ εμφάνιση». 

  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι πέρασε το βράδυ της στην Λεμεσό, η υπερσυγκλό Βίκυ Καγιά!

 

«Τους καμαρώνω όλους και τους απολαμβάνω στο GNTM. Ο αποχωρισμός είναι αποχωρισμός, με συγκινεί το ενδιαφέρον του κόσμου. Βασανίστηκα. Τρεις μήνες πήγαινα κι ερχόμουνα μέχρι να το αποφασίσω. Τρέχοντας θα πήγαινα για guest», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τις συγκρίσεις που γίνονται συχνά με την ίδια, είπε: «Δεν βλέπω κανένα μέτρο σύγκρισης με την Ισμήνη. Η κοπέλα είναι ο εαυτός της και εγώ ήμουν ο εαυτός μου». 

«Στο σούπερ μάρκετ με ρωτάνε για το στυλ τους και στο δρόμο μου φέρνουν ρούχα να τα δω», πρόσθεσε επίσης η Βίκυ Καγιά.

 

Η Έλενα Χριστοπούλου, μιλώντας για το GNTM στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, σχολίασε την παρουσία της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου, όπως και τη σύγκριση με την Βίκυ Καγιά.

«Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι πολύ σικ, πολύ ωραία, πολύ φρέσκια. Είναι τέτοια η παραγωγή εκεί που δεν σου αφήνει περιθώρια να μην δέσεις, να μην πατάς καλά», ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Δεν είναι άδικη η σύγκριση γιατί η Βίκυ Καγιά είναι το GNTM ούτως ή άλλως πάντα, η Ισμήνη είναι ένα καινούριο πλάσμα, οπότε μοιραία τις συγκρίνουν. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Η Βίκυ είναι η Βίκυ Καγιά που δεν την πιάνει καμία και η Ισμήνη είναι μια κοπέλα που ξεκινάει τώρα με πολύ ταπεραμέντο και της εύχομαι πολύ πολύ επιτυχία», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

 

 

«Η Βίκυ Καγιά είναι επίσης ένα πολύ εμπορικό πρόσωπο πολλά χρόνια. Δεν έχω καμία κόντρα. Είχα κάποιες διαφωνίες. Δεν έτυχε να τις επικοινωνήσουμε η μία με την άλλη. Αλλά νομίζω ότι όλα περνάνε, ο χρόνος δείχνει για όλους μας. Διαφωνίες γενικώς. Δεν είμαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία», δήλωσε η Έλενα Χριστοπούλου, πριν λίγες μέρες στο «Πρωινό».

Η συγκεκριμένη δήλωση μεταφέρθηκε στην Βίκυ Καγιά από τον Γρηγόρη Μπάκα κι εκείνη απάντησε: «Δεν ξέρω τι εννοεί. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, δεν ανταλλάξαμε ποτέ άσχημο λόγο. Γιατί δεν ρωτάτε την Έλενα και ρωτάτε εμένα; Πείτε της «Έλενά μου, όταν λες δύσκολες τι εννοείς»; Δεν ξέρω τι εννοεί.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι
Το σχόλιο Τσιμτσιλή για τον Μικρούτσικο: «Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»
Τζέιμς Καφετζής για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει ενώ κλέβεις και εσύ
Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: Μετά την πρώτη κρίση πανικού ξεκίνησε ο Γολγοθάς, πήγα σε ψυχολόγο
Δείτε πως είναι σήμερα ο εμβληματικός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για την πρώτη της μέρα στο Μάλμε-Oι φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα δημοσιεύματα με έχουν χωρίσει 48 φορές, δεν έχω χωρίσει ποτέ
Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος του Survivor