«Ήταν υπέροχα, οι άνθρωποι εδώ κυκλοφορούν κανονικά. Είναι όλοι χαρούμενοι!»

 

 

 

 
H Πάολα και ο Κώστας Καραφώτης έκαναν στο Ισραήλ την πρώτη covid free συναυλία και η συγκίνησή τους ήταν μεγάλη. Όσα είπε ο Κώστας Καραφώτης για την πρώτη covid free συναυλία στο Ισραήλ
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η ζωή αρχίζει να παίρνει τη παλιά μορφή της στο Ισραήλ, χωρίς φόβο και μάσκες και όλοι κυκλοφορούν ελεύθερα.. Η Παόλα και ο Κώστας Καραφώτης έδωσαν χθες την πρώτη covid free συναυλία παγκοσμίως, από όταν ξεκίνησε η πανδημία του κορωνοϊού.   

Ο Κώστας Καραφώτης μιλώντας τηλεφωνικά στο «Live News», δεν έκρυψε τη χαρά του που τραγούδησε μετά από καιρό ζωντανά μπροστά σε κόσμο!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη Covid free συναυλία παγκοσμίως έγινε στο Ισραήλ με Πάολα και Καραφώτη!Τραγούδησαν στο Τελ Αβίβ χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας

 

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα. Είχα να τραγουδήσω πολύ καιρό live σε κοινό όπως χθες βράδυ. Δώσαμε όμορφα λαϊκά τραγούδια, ένα αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη» είπε ο Κώστας Καραφώτης μιλώντας στο «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Ήταν υπέροχα. Τους αρέσουν αυτά, τους αρέσει η ελληνική μουσική. Το χάρηκαν πολύ οι ισραηλινοί. Εντυπωσιάστηκα με την Πάολα και το πώς μπορεί να ερμηνεύσει τέτοια τραγούδια. Πρώτη φορά συνεργάζομαι μαζί της» πρόσθεσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Κώστας Καραφώτης, μίλησε για το πως είναι η ζωή στο Ισραήλ. «Σα να μη το πιστεύομε. Οι άνθρωποι κυκλοφορούν κανονικά, όπως κυκλοφορούσαμε κάποτε. Εστιατόρια, δρόμοι, όλα είναι ανοιχτά. Κάνουν μπάνιο στην θάλασσα. Είναι όλοι χαρούμενοι».

 

Ο Κώστας Καραφώτης μίλησε και στην εκπομπή του Alpha για τις εντυπώσεις του και το πώς κατάφεραν να ταξιδέψουν στο Ισραήλ.

«Πραγματοποιήσαμε την πρώτη παγκόσμια συναυλία Covid-free σε ένα υπέροχο αμφιθέατρο εδώ στο Τελ Αβίβ.

Αισθανόμαστε ακόμη πιο υπέροχα. Φυσικά και δεν φορούσαν μάσκα, ήταν άνθρωποι που τους διασκεδάσαμε, τους αρέσει πάρα πολύ η ελληνική μουσική.

Αγαπάνε πολύ το ελληνικό τραγούδι και μας αγαπάνε πολύ γενικότερα ως λαό. Τουλάχιστον μουσικά είμαστε σαν χώρες, αδέρφια.

Μας ζητήθηκε μοριακό τεστ και 48 ώρες πριν πετάξουμε και αμέσως μόλις φτάσαμε στο αεροδρόμιο. Έκανα κι άλλο μοριακό τεστ, πριν επιστρέψω στην Ελλάδα.

Κάναμε τρια μοριακά τεστ σε τέσσερις μέρες. Έχουμε πάρει ειδική άδεια συγκεκριμένα για αυτή τη συναυλία.

Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε να κλαμπάρουμε το βράδυ, είμαστε σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον, δεν μπορούμε να βγαίνουμε πολύ έξω» τόνισε ο Κώστας Καραφώτης στην εκπομπή του Alpha.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη
Βέρα Μακρομαρίδου και Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου παντρεύτηκαν στο δημαρχείο της Καισαριανής
Αθηνά Οικονομάκου + Φίλιππος Μιχόπουλος = The end! O χωρισμός μετά από έξι χρόνια γάμου και δυο παιδιά
Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα