Η Aπόλυτη φωτογραφίζεται χωρίς μέικαπ, επειδή μπορεί!

 
 
Η Άννα Βίσση δεν έχει καμία εμμονή με την (υπέροχη) εικόνα της...
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Απόλυτη, όπως την χαρακτηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, αποδέχεται τον (υπέροχο) εαυτό της και την εικόνα της, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες της, απαλλαγμένη από το μακιγιάζ και φορώντας μόνο το χαμόγελό της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Λόγω της δουλειάς της, η Άννα Βίσση έχει φορέσει αρκετά προϊόντα ομορφιάς, ωστόσο δεν συνηθίζει να κυκλοφορεί με αυτά πάνω της και στην καθημερινότητά της. Αντιθέτως, προτιμά το casual look και την απλότητα. «Νιώθω ήρεμη, τώρα νιώθω πραγματικά ώριμη. Είμαι ευτυχισμένη. Κατάφερα να κάνω τα πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένη», είχε δηλώσει στην Χριστιάνα Αριστοτέλους και στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» του Alpha Κύπρου.

Συμφιλιωμένη με τον εαυτό της, με την εικόνα της και χωρίς κανένα σύμπλεγμα, η Άννα Βίσση επιλέγει ένα natural lifestyle, και το αποδεικνύει έμπρακτα. Αν σκαλίσει κανείς το insta account της θα διαπιστώσει ότι στην πλειονότητα των δημοσιεύσεών της πρωταγωνιστεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Δεν έχει θέμα να δείξει τις φακίδες της και με όπλο το χαμόγελό της μας βάζει στον κόσμο της.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, κάποια posts της και σας παρουσιάζουμε την Άννα Βίση στην πιο φυσική εκδοχή της και όπως εκείνη θέλει να επικοινωνεί με το πιστό κοινό της. Φυσικά!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!