Τα κορίτσια της showbiz έβαλαν μαγιό και ζάλισαν στο πέρασμα τους...

 
 
Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές, μεγάλες, μικρές όλες καλές...! Νατάσσα Μποφίλιου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Αγγελική Δαλιάνη, Χρύσπα, Ελένη Καρακάση, Φιλίτσα Καλογεράκου, Ελιάνα Χρυσικοπούλου
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Η Νατάσσα Μποφίλιου έχει μία από τις πιο ωραίες φωνές στο ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα και δεν θα σου το κρύψουμε είναι μία από τις πολύ αγαπημένες μας τραγουδίστριες (#teammpofiliou εδώ). Είναι όμορφη, έχει υπέροχη φωνή, και πριν από περίπου έναν χρόνο ενώθηκε παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Χρήστο Κορτσέλη.

Ωστόσο η ίδια προσπαθεί και έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να μην εκθέτει την προσωπική της ζωή στα φώτα της δημοσιότητας, παρά μόνο όταν εκείνη θέλει να ανεβάσει κάτι. Αν κάνεις μια βόλτα στο Instagram account της θα δεις πως είναι γεμάτο με φωτογραφίες και βίντεο από τις συναυλίες της, ενώ πολύ σπάνια θα δεις υλικό της ίδιας από προσωπικές καθημερινές στιγμές.

Όπως καταλαβαίνεις ήταν έκπληξη για εμάς, όταν την είδαμε στα stories της να ποζάρει με το μπικίνι της καθισμένη σε μία κατάλευκη παραλία. Πολύ σπάνια βλέπουμε δικές της φωτογραφίες και αυτό ήταν πραγματικά το highlight της χθεσινής ημέρας. Το τοπίο υπέροχο, το μαγιό της ακόμη πιο ωραίο κι εκείνη απίστευτα όμορφη και καλοκαιρινή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα κορίτσια της showbiz με σέξι διάθεση αναστατώνουν... παραλίες και όχι μόνο...

 

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι μια νέα και ταλαντούχα ηθοποιός.

Έχει όμως και κορμάρα και δεν διστάζει να μας τη δείχνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Επίσης ποιος μπορεί να ξεχάσει την Ιωάννα όταν για τις ανάγκες κάποιου ρόλου της έκανε pole dancing; Κανείς!

Αυτή τη φορά, η όμορφη ηθοποιός, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με γυρισμένη την πλάτη στο φακό, φορώντας το μπικίνι της.

«So what’s your backstory? Me: 
#beach #stillsummer #gotmyback #sunny #california», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Γερμανού – Γεωργαντάς κάνουν κρουαζιέρα και ποζάρουν με τα μαγιό τους χωρίς ρετούς! Αντέχεις...;
 

 

Μια καλοκαιρινή φωτογραφία της Αγγελικής Δαλιάνη, στην οποία η ηθοποιός ποζάρει με ολόσωμο μαγιό, κέρδιζε αμέσως τις εντυπώσεις των διαδικτυακών της ακολούθων. Ανάμεσα ωστόσο στα σχόλια, ένας από τους followers της έκανε ωστόσο λόγο για υπερβολικό Photoshop.

«Βρε αγάπη με όλη την συμπάθεια που σου έχω, αλλά με το πολύ photoshop φαίνεσαι σαν 15χρονο» ήταν το σχόλιο follower, το οποίο η Αγγελική Δαλιάνη, δεν άφησε αναπάντητο.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός αποστόμωσε τον διαδικτυακό της ακόλουθο, καθώς στην απάντησή της έγραψε: «Χαίρομαι για το σχόλιο σου, γιατί ειδικά σε αυτή φωτό δεν έχω πειράξει ούτε το φως!!!!».

 

Διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί που κερδίσει πάντα τον ανδρικό πληθυσμό. Η Χρύσπα είναι μία από τις πιο γλύκες παρουσίες του ελληνικού πενταγράμμου. Ότι θέλει το έχει στα… πόδια της.

Φόρεσε το καυτό μαγιό της, που αν κι ολόσωμο είναι τόσο όσο, ώστε να κολάσει τους θαυμαστές της και τα έδωσε… όλα. Οι followers παραμιλούν στην εικόνα που βλέπουν και με την αισθησιακή της πόζα.

«Η πόζα «κορίτσια στον ήλιο» για φινάλε καλοκαιριού ✌️😜», έγραψε χαρακτηριστικά η Χρύσπα, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

 

Η Ελένη Καρακάση είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και ταλαντούχες Ελληνίδες ηθοποιούς.

Τη σεζόν που μας πέρασε, μάλιστα, την απολαύσαμε στον ρόλο της coach στο ριάλιτι μεταμφιέσεων του ANT1, Your Face Sounds Familiar.

Η αγαπημένη ηθοποιός, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όταν την είδαμε με το μπικίνι της να ποζάρει στο βυθό της θάλασσας, μείναμε άφωνοι.

Είναι πολύ εντυπωσιακή και πάθαμε πλάκα όταν την είδαμε.

 

Διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί, που στο πέρασμα της… αναστατώνει τους πάντες. Η Φιλίτσα Καλογεράκου καταφέρνει με κάθε της αναρτήσει να κολάζει τον ανδρικό πληθυσμό.

Φόρεσε το σέξι μαγιό της, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Instagram και έβαλε «φωτιά» στον προσωπικό της λογαριασμό με τη φωτογραφία που δημοσίευσε. Οι θαυμαστές της έμειναν άφωνοι με την καυτή της πόζα.

 

Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη είναι ακομπλεξάριστη. Δημοσιεύει φωτογραφίες της αυθόρμητες, στιγμιότυπα από τις διακοπές της, ποζάρει με μαγιό και φυσικά δεν επεξεργάζεται καμία φωτογραφία της στο instagram!

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι πια σε φόρμα μιας και όλο το χειμώνα ήταν σε αυστηρή διατροφή.

Η Ελιάνα μετά από δυο εγκυμοσύνες πήρε κάποια κιλάκια, όμως έχει καταφέρει να επανέλθει σε φόρμα και έχει πια ένα αξιοζήλευτο κορμί!

Η ίδια είχε αναφέρει σε παλιότερη φωτογραφία της το τρικ για να φαίνεται μία γυναίκα πιο αδύνατη: «Θέλεις #bikinibody χωρίς δίαιτα; φωτογραφίζεσαι ξάπλα μέσα στο νερό φορώντας ένα μπικίνι που σε κολακεύει και όλα κομπλέ!»! Πάντως, η Ελιάνα δεν χρειάζεται να φωτογραφηθεί ξάπλα γιατί διαθέτει κορμάρα και δείτε την!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli