Αuτή είναι η νέα σειρά που θα πρωταγωνιστήσει η Βάσω Λασκαράκη μετά το «Σοι σου»

 

Η Βάσω Λασκαράκη βιώνει ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής της, καθώς ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου. Η γνωστή ηθοποιός μετά το τέλος της σειράς “Το σόι σου” δέχτηκε πολλές και διαφορετικές τηλεοπτικές προτάσεις, ωστόσο αποφάσισε να παραμείνει στον Alpha.  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Η Βάσω Λασκαράκη τη νέα τηλεοπτική σεζόν λοιπόν θα πρωταγωνιστήσει σε μία διαφορετική σειρά από “Το σόι σου”. Η ηθοποιός πρόκειται να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο ερωτικό θρίλερ “Έρωτας μετά”, κάτι που μάλιστα ανακοίνωσε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram το μεσημέρι της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης της σειράς και από εκεί ανέβασε στα instastories κάποια κοινά στιγμιότυπα με τους συμπρωταγωνιστές της.

 

Η νέα σειρά του Alpha «Έρωτας μετά» έχει ξεκινήσει να ετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς και με πολύ ενδιαφέροντες ηθοποιούς.

Η εν λόγω σειρά βασίζεται στο «Love after Love» και αποτελεί πένα καινούργιο ερωτικό θρίλερ. Το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης και τη σκηνοθεσία ο Στέφανος Μπλάτσος, ενώ ο Αντώνης Καρυστινός ήταν από τους πρώ­τους ηθοποιούς που «έκλεισαν» να πρωταγωνι­στήσουν.

Για την ίδια σειρά σε συμφωνία ήρ­θε και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, συνεχίζοντας τη συνεργασία του με τον σταθμό και στη μετά «Τα­τουάζ» εποχή. Επιπλέον, σε συμφωνία έχουν έρ­θει η Μαρίνα Καλογήρου, ο Γιώργος Παπαπαύλου και η Ευγένια Σαμαρά, ενώ ιδιαίτερη έκπληξη προ­καλεί η τηλεοπτική επιστροφή της Μπέτυς Λιβανού έπειτα από σχεδόν 12 χρόνια απουσίας, αφού η τελευταία τηλεοπτική της δουλειά ήταν «Ο Γητευτής» στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, βασική επιθυμία των συντελεστών είναι να ολοκληρωθεί άμεσα το καστ και να αρχί­σουν τα γυρίσματα, ώστε να επιτευχθεί το καλύτε­ρο δυνατό αποτέλεσμα.

Η σειρά αναμένεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον αν κρίνουμε από τα πρώτα ονόματα και την αίσθηση του ερωτικού θρίλερ που θα έχει.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απίστευτο one man show Γιώργου Λιάγκα στην Φωτεινή Πετρογιάννη για το bullying στην Μαρίνα Σάττι
Το συγκλονιστικό νέο τραγούδι «Αχ Θάλασσα» της Μαρίνας Σάττι αφιερωμένο στη μνήμη του πατέρα της
#MasterChefGR: Ο εκνευρισμός στην ψηφοφορία και ο δεύτερος υποψήφιος - Ο παίκτης που πήρε τα 1000€
#SurvivorGR: Αποχώρησε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τουρκικά... πυρά - Φοβήθηκε την Κατερίνα Δαλάκα
Επιχείρηση «ΓΡΟΝΘΟΣ» - Κοφίνου 1967: Ένα γεγονός ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία της Κύπρου
Νέο «διάγγελμα» Λιάγκα για την #Eurovision - Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Έστειλαν έναν gay και έναν μαύρο»
Nemo: «Ξύπνησα και δεν ήταν όνειρο, σας ευχαριστώ που ακούσατε την ιστορία μου» - Η φωτο με την Σάττι
#SurvivorGR Spoiler: Aποχώρησε οικειοθελώς και η Σταυρούλα Χρυσαειδή!
Οργή Μαργαρίτη Σχοινά για την #Eurovision: «Απαγόρευσαν την ευρωπαϊκή σημαία» – Τι υποστήριξε η #EBU
Το άγνωστο παρασκήνιο με τον Άλεξ Παναγή, τη βραδιά που κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου τη #Eurovision