Το συγκλονιστικό νέο τραγούδι «Αχ Θάλασσα» της Μαρίνας Σάττι αφιερωμένο στη μνήμη του πατέρα της

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης (14/5) η Μαρίνα Σάττι κυκλοφόρησε το νέο της EP Album, τρία 24ωρα μετά τον Μεγάλο Τελικό της #Eurovision, παρουσιάζοντας 5 ολοκαίνουργια κομμάτια!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Παράλληλα με τον «πυρετό» και την επιτυχία που της έφερε η προετοιμασία και η εμφάνιση στη σκηνή της φετινής Eurovision, η Μαρίνα Σάττι είχε να διαχειριστεί το τελευταίο διάστημα και την απώλεια του πατέρα της.

Η 37χρονη τραγουδίστρια κλήθηκε να ανεβεί στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού μόλις 40 ημέρες μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου της γονιού και παρ’ όλα αυτά έφερε εις πέρας με επιτυχία την απαιτητική αποστολή.

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης (14/5) η Μαρίνα Σάττι κυκλοφόρησε το νέο της EP Album, τρία 24ωρα μετά τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision, παρουσιάζοντας στους θαυμαστές της, εκτός από το «Tucutum» και το «Ζάρι» που ήδη αγαπήθηκαν από το κοινό, 5 ακόμη ολοκαίνουργια κομμάτια.

Την είδηση της κυκλοφορίας έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τα social media, εκτοξεύοντας το ενδιαφέρον των διαδικτυακών της φίλων διεθνώς.

Ένα από αυτά τα καινούργια είναι και το «Αχ Θάλασσα», το οποίο η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε πως είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πατέρα της, που τον «έχασε» πρόσφατα, γραφοντας την λεξη «Dad».

1

Μάλιστα, στην τελευταία της συνέντευξη στο #Στούντιο4, η Ελληνίδα εκπρόσωπος στη φετινή Eurovision «λύγισε» σε ερώτηση που αφορούσε εμμέσως στη δύσκολη αυτή απώλεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως το «Ζάρι» κατάφερε να μπει στη λίστα με τα 50 viral τραγούδια παγκοσμίως στο #Spotify, κάτι που δεν έχει καταφέρει να κάνει οποιοδήποτε άλλο ελληνόφωνο κομμάτι μέχρι στιγμής.

Η ίδια η Μαρίνα Σάττι με ανάρτηση στο Instagram δεν έκρυψε την έκπληξή της για το ότι ένα τραγούδι με ελληνικό στίχο βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα.

«Τι; Ένα τραγούδι στα ελληνικά; Στο παγκόσμιο τσαρτ του Viral 50 Spotify;», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, με τους ακολούθους της στο Instagram να εκτοξεύονται από τις 90.000 που είχε τον περασμένο Δεκέμβριο στις 308.000 αυτή τη στιγμή.

satti3-1

Untitled

Το νέο… μίνι άλμπουμ (EP) της τραγουδίστριας με τίτλο P.O.P., περιλαμβάνει στο σύνολο 7 τραγούδια, ανάμεσα τους και το κομμάτι «Mixtape» το οποίο από κάποιους μεταφράστηκε ότι είναι η απάντηση σε όλα τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε για τη συμμετοχή της στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Η Μαρίνα Σάττι δεν μασάει τα λόγια της και προκαλεί ξανά με το καινούριο της τραγούδι, τονίζοντας στο τέλος πως πλέον δεν νοιάζεται για τίποτα!

«Δεν καταλαβαίνω δεν καταλαβαίνω, άκουσαν το demo και είπαν όλοι flop flop flop. Τι να πούνε τώρα, χορεύει όλη η χώρα, τους ρώτησα αν στο χωριό τους είχαν ρεγκετόν. Στο ‘πα πήρα φόρα, τέλειωσαν τα πάντα, η Μαρίνα σας πήγε τάπα» τραγουδάει στην αρχή.

«Πάω διακοπάρες τώρα I don’t give a fuck. Έφυγα μακριά (period) και άντε γεια» τραγουδάει στο τέλος.

Μέσα το καινούργιο της άλμπουμ υπάρχει και το «EIMAI KALA».

Στιχουργός του συγκεκριμένου τραγουδιού είναι η διάσημη life coach Κατερίνα Σαλακά.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, ενθουσιασμένη και συγκινημένη», είπε η ίδια μιλώντας στο MEGA.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»