Απίστευτο one man show Γιώργου Λιάγκα στην Φωτεινή Πετρογιάννη για το bullying στην Μαρίνα Σάττι

Απίστευτος καβγάς on air - Χαρακτήρισε τον Τσαλίκη αγενή - Η ταρατσα στην #Eurovision είναι από το κτίριο που σπούδασε η Μαρίνα Σάττι, της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Γιώργος Λιάγκας και Φωτεινή Πετρογιάννη ήρθαν σε πολύ έντονη διαφωνία στον αέρα του #ΤοPrwino

Ο παρουσιαστής και η συνεργάτιδά του αρπάχτηκαν για τη Μαρίνα Σάττι, τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται μετά την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision 2024 και το κατά πόσο αυτά θεωρούνται μπούλινγκ για την τραγουδίστρια.

Να θυμίσουμε ότι εδώ και δύο μέρες ο Γιώργος Λιάγκας αστράφτει και βροντά, σε ένα αδιανόητο one man show κατά της Μαρίνας Σατί, του προέδρου της ΕΡΤ, των παρουσιαστών της βραδιάς και όλων όσων εμπλέκονται με την #Eurovision.

Ένα story που ανέβασε η Μαρίνα Σάττι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία τάπα, έγινε αντικείμενο σχολιασμό στο #ToPrwino Ο Γιώργος Λιάγκας το ερμήνευσε αρχικά ως εξής:

«Βουλώστε τη μπανιέρα; Βουλώστε τον βόθρο; Βουλώστε το; Επειδή είναι δημοκράτης η κ. Σάττι και εξέφρασε ως μη όφειλε και όπως δεν έπρεπε την πολιτική της θέση εκπροσωπώντας την Ελλάδα… καλό θα είναι να μην κάνει εξωτερική πολιτική. Άρα, λοιπόν, μήπως την τάπα να την βάλει στο στόμα της και όχι σε όλους τους υπόλοιπους. Αν είναι αυτό».

«Μου στέλνουν ότι σε ένα από τα καινούρια της τραγούδια έχει τάπα μέσα», παρατήρησε στη συνέχεια η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Άρα δεν έχει καμία σχέση, άρα αποσύρουμε τα σχόλια. Με παρέσυρες».

«Διαφωνείς ότι η Μαρίνα Σάττι δέχεται κάποιου είδους μπούλινγκ τις τελευταίες ημέρες;» ήταν η ερώτηση της Φωτεινής Πετρογιάννη στον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν δέχεται κανενός είδους μπούλινγκ. Αυτό το λες εσύ» αποκρίθηκε ο παρουσιαστής.

«Δεν είναι όλα ίδια κριτική» είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη, με τον Γιώργο Λιάγκα να της «επιτίθεται»:

«Κάποιες κυρίες σαν και σένα στην τηλεόραση, είσαι μία εξ αυτών, έχετε αλλοιώσει την έννοια του μπούλινγκ στην Ελλάδα. Με αποτέλεσμα – να τελειώσω όπως σε άφησα να τελειώσεις- οι άνθρωποι που υφίστανται πραγματικό μπούλινγκ να μην τολμούν να βγουν και να το πούνε. Γιατί εγώ έτσι και σου πω ‘Φωτεινή μου σήμερα δεν ήσουν καλή’, λες μετά ‘Α, ο Λιάγκας μού έκανε μπούλινγκ’. Φέρνω παράδειγμα».

«Δεν θέλω τέτοια παραδείγματα. Με έβαλες σε ένα σακί με μία κριτική που δεν αποδέχομαι» ανταπάντησε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

ΓΛ: Κάποιες γυναίκες με ιδιαίτερη υπερευαισθησία, στο όνομα του πολιτικού δικαιωματισμού, έχετε χάσει την έννοια του μπούλινγκ

ΦΠ: Κι εγώ θεωρώ ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν πολύ ελαστικά όρια. (…) Όταν πάνε 200 άνθρωποι και πουν στη Σάττι και της πούνε ψόφο και καρκίνο… Εγώ αναφέρομαι σε αυτούς που την βρίζουν όλες αυτές τις μέρες. Δεν είσαι μόνο εσύ, ο Τάσος, η Άρια που λένε τη γνώμη τους… Δε μπορείς να βγάζεις λανθασμένα συμπεράσματα.

ΓΛ: Εσύ φταις σε αυτό γιατί είσαι ανάμεσα στους ανθρώπους που έχουν δώσει δύναμη στα social media. Εγώ τα απαξιώνω πλήρως. Θεωρώ ότι είναι σαν τα πρόβατα που πάνε μπεεε το ένα πίσω από το άλλο.

ΦΠ: Με είπες πρόβατο.

ΓΛ: Δεν σε είπα πρόβατο. Είπα σαν τα πρόβατα στα social που πάνε το ένα πίσω από το άλλο. Μην κάνεις αυτό που κάνεις πάντα, που αλλάζεις αυτό που λέω. Είπα ότι είσαι από τους ανθρώπους που έχει δώσει δύναμη στα social. Πρόβατο δεν σε είπα ποτέ. Για μία ακόμα φορά παραποιείς τα λόγια μου για να κάνεις δική σου ατζέντα και να βγάλεις δικά σου συμπεράσματα. Τέλος σε αυτό! Δεν το ανέχομαι πια!

ΦΠ: Εγώ παραποιώ τα λόγια σου;

ΓΛ: Βεβαίως. Δεν το ανέχομαι πια. Το κάνεις συνέχεια

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φωτεινή Πετρογιάννη επανήλθαν… εμμέσως στην προηγούμενη διαφωνία τους, με αφορμή το ξέσπασμα του Γιώργου Τσαλίκη για τη Μαρίνα Σάττι.

«Αυτό είναι μπούλινγκ που λες, σε αυτό έχεις δίκιο. Εγώ νόμιζα για την αυστηρή κριτική ότι είναι μπούλινγκ» αποκρίθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να επισημαίνει ότι σε αυτό αναφερόταν στην προηγούμενη τοποθέτησή της.

Το #ΤοPrwino βρήκε τις ταράτσες των πολυκατοικιών που είχε ως πλάνο η Μαρίνα Σάττι στην εμφάνισή της στην #Eurovision με το τραγούδι, Ζάρι και για τα οποία ο Γιώργος Λιάγκας, πνέει μένεα, εδώ και δυο μέρες αδικαιόλογητα

Ο Γρηγόρης Μπάκας μας έδειξε που βρίσκονται τα κτίρια που είδαμε στις οθόνες μας την ώρα που η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές σχημάτιζαν το ζάρι, ξαπλωμένοι on stage.

Όπως αποκαλύφθηκε η ταράτσα είναι από την γωνία Πατησίων και Στουρνάρη και συγκεκριμένα, είναι από το κτήριο που σπούδασε η Μαρίνα Σάττι, της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»