H Βίκυ Κάβουρα επιτέθηκε σε δημοσιογράφο στα καμαρίνια… η δημόσια αποκάλυψη στην τηλεόραση!

Αιφνιδίασε τους πάντες στο Happy Day με την αποκάλυψη: "Έγινε πολύ επιθετική και μου είπε να πάω να μάθω γραμματική".

Βίκυ Κάβουρα και Σάββας Γκέντσογλου, ένα σίριαλ που βρίσκεται μόνο στην αρχή και κλέβει το ενδιαφέρον με… εκρηκτικά επεισόδια. Τώρα, πώς σε όλο αυτό μπλέχτηκε και η Μαρία Αντωνά, η οποία δέχτηκε «επίθεση» από την ηθοποιό, είναι απορίας άξιον…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Στις νέες δηλώσεις της, η Βίκυ Κάβουρα είπε ενοχλημένη από όσα λέγονται για τη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου: «Αυτό που έγινε δεν ήταν ευγενικό, ήταν λίγο ανήθικο. Εμείς συστηνόμαστε στον κόσμο κι εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ η άποψη της κυρίας Μαρίας που μένει στον Βόλο. Αισθάνθηκα ότι με παρουσιάζουν ως ένα πρόσωπο που δεν είμαι και θίχτηκα».

Η Βίκυ είπε: «Αυτό που με έχει κουράσει είναι ότι φαίνεται ότι είμαι μία γυναίκα που περνάει πάρα πολύ ωραία και έχει μία έντονη ερωτική ζωή… γυρνάω σπίτι μόνη μου. Αυτό είναι το στενάχωρο! Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε…»!

Και τόνισε: «Επίσης με ενοχλεί πολύ ότι αφορά την ηθική και όταν μπλέκονται πράγματα με αναλήθειες και επιμένουν κιόλας που αφορούν σε οικογένειες και παιδιά αυτά δεν τα μπορώ. Αυτά όμως πάμε να τα λύσουμε αλλιώς…».

 

Κι ενώ η Μαρία Αντωνά ήταν αυτή που είχε τονίσει πως η ηθοποιός δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο αλλά μπήκε στη ζωή του ποδοσφαιριστή μετά τον χωρισμό του από την Αγγελική Ηλιάδη, δέχτηκε τα πυρά της Βίκυς Κάβουρα όταν συναντήθηκαν στα καμαρίνια. «Είχαμε διευκρινίσει ότι δεν είναι το τρίτο πρόσωπο και πάλι ενοχλήθηκε και από αυτό. Πριν από λίγες μέρες που τη συνάντησα σε ένα καμαρίνι ήταν πάρα πολύ ενοχλημένη μαζί μου και μου το έδειξε με πολύ άσχημο τρόπο, παρ’ όλο που εγώ εδώ ανέφερα το ρεπορτάζ και τόνισα ότι δεν ήταν το τρίτο πρόσωπο. Αν τελικά την ενοχλεί που την έχουν συσχετίσει με τον Γκέντσογλου, είναι κάτι που θα πρέπει να κοιτάξει η ίδια. Έγινε πολύ επιθετική και μου είπε να πάω να μάθω γραμματική. Εντάξει, εγώ θα μάθω γραμματική αλλά και αυτή ας κοιτάξει λίγο τα προσωπικά της να τα κρύβει λίγο καλύτερα. Εγώ ανέφερα το ρεπορτάζ και διευκρίνισα ότι δεν είναι το τρίτο πρόσωπο», αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά αφήνοντας τους συνεργάτες της με το στόμα ανοιχτό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε