Απίστευτη ένταση στις δηλώσεις Πωλίνας Τριγωνίδου για τον Μαυρίδη και η εξομολόγηση της Σκορδά για την προσωπική της ζωή!

Τι τρέχει τελικά με την Πωλίνα Τριγωνίδου και τον Γιώργο Μαυρίδη; Είναι μαζί;

Την Πωλίνα Τριγωνίδου την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το «Survival Secret» και στη συνέχεια ήταν στην εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Φτιάξε Καφέ να στα πω».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Tο βράδυ της Τετάρτης (13/03) η Πωλίνα Τριγωνίδου έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και για πρώτη φορά απάντησε στα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με τον παρουσιαστή.

«Δεν θυμάμαι να έχω δώσει κάποιο φιλί. Αυτό που έχω να πω είναι πως αυτήν την περίοδο είμαι αφοσιωμένη στην επαγγελματική μου και αθλητική μου δραστηριότητα και μόνο. Που είμαι αυτό το βίντεο; Εγώ δεν είδα κανένα βίντεο. Δεν μπαίνω στο Ίντερνετ πολύ, διαβάζω αθλητικά σαιτς. Δεν μου το έδειξε κανείς το βίντεο. Να μου το δείξετε να το δω. Όχι, εγώ είμαι αφοσιωμένη εκεί που σας είπα και δουλεύω σκληρά!», δήλωσε.

Τα όσα είπε στους δημοσιογράφους η αθλητικογράφος,προβλήθηκαν στο Πρω1νό και η Φαίη με τους συνεργάτες τους έκαναν τα δικά τους σχόλια. Κατά τη διάρκεια που συζητούσαν για τη σχέση που όπως όλα δείχνουν έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Μαυρίδη και της Τριγωνίδου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έλαβε ένα μήνυμα με λεπτομέρειες για την κοινή τους έξοδο στο Estate. 

«Τα έχω εγώ όλα! Ήρθε το μήνυμα! Η Πωλίνα Τριγωνίδου είναι ραδιοφωνική παραγωγός, παίκτρια volley και αθλητικογράφος. Πήγαν μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς και έφυγαν μαζί!», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Ένταση προκλήθηκε με τις δηλώσεις της Πωλίνας Τρυγωνίδου!

Η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Είναι φυσιολογικό που μίλησε έτσι… Δεν έχει εμπειρία με τους δημοσιογράφους. Μπορώ να καταλάβω μία άβολη στιγμή ενός ανθρώπου… Μπορεί να μην είναι ζευγάρι, μπορεί να μη θέλει να το πει»!

Και τότε ο Άρης Καβατζίκης είπε: «Ρε παιδί μου πόσο εύκολα βγαίνουν ραντεβού οι άνθρωποι…»!

Ο δε Δημήτρης Ουγγαρέζος του απάντησε: «Αυτό σε πείραξε; Εδώ βγαίνουν και κάνουν έρωτα από το πρώτο ραντεβού».

Ο Άρης έκπληκτος είπε: «Κάνουν έρωτα από το πρώτο ραντεβού σε τέτοιες εποχές; Τα έχουμε πει αυτά το σεξ σκοτώνει!»

Και η Φαίη είπε: «Καλέ τι είναι αυτά που λες;»!

Η Αφροδίτη Γραμμέλη τον κοίταξε και του είπε σ έντονο ύφος: «Θα σε «σκοτώσω» άμα το ξαναπείς αυτό μας ακούνε κορίτσια…»!

Η Φαίη Σκορδά έκανε μία εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή στο Πρωινό και αποκάλυψε τι θα πρέπει να έχει κάποιος για να είναι σύντροφός της.

Η παρουσιάστρια είπε: «Πρέπει να υπάρχει σίγουρα μια χημεία στην αρχή. Εγώ δεν είμαι συντηρητικός άνθρωπος. Απλώς για να αφεθώ και να εμπιστευτώ έναν άνθρωπο χρειάζομαι πάρα πολύ χρόνο».

Και πρόσθεσε: «Εκτός κι αν είναι τόσο μάγκας που μπορεί να με κερδίσει και αισθανθώ εμπιστοσύνη. Εγώ για να λειτουργήσω πρέπει να έχω εμπιστοσύνη στον άλλον. Για μένα δεν υπάρχει καλό ή κακό, σωστό ή λάθος. Για να νιώσω αυτήν την εμπιστοσύνη πρέπει να νιώσω εγκεφαλικά και συναισθηματικά πάρα πολλά πράγματα. Μετά δεν είμαι συντηρητική. Τώρα αν είναι κάποιος τόσο μάγκας να με πείσει. Είμαι 39 μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει. Αλλά αυτό δεν είναι συντηρητισμός»!

Αυτά είπε η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πέταξε την ατάκα, που δεν έπρεπε να ακουστεί και η παρουσιάστρια του κρατούσε μούτρα και δεν του μιλούσε! 

Πήρε τον λόγο και κατάφερε με τις ατάκες του να «κοκκαλώσει» την παρουσιάστρια, η οποία μετά από σιωπή ενός λεπτού ζήτησε να πιει νερό και έκρυψε το κεφάλι της. «Η Φαίη ανήκει στις γυναίκες που βλέπουν τσόντα και περιμένουν να παντρευτούν στο τέλος! Κάτσε εκεί, γεροντοκόρη μια ζωή σε βλέπω!», είπε ο Δημήτρης.

Δείτε τι ακολούθησε:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι
Το σχόλιο Τσιμτσιλή για τον Μικρούτσικο: «Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»
Τζέιμς Καφετζής για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει ενώ κλέβεις και εσύ
Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: Μετά την πρώτη κρίση πανικού ξεκίνησε ο Γολγοθάς, πήγα σε ψυχολόγο
Δείτε πως είναι σήμερα ο εμβληματικός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για την πρώτη της μέρα στο Μάλμε-Oι φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα δημοσιεύματα με έχουν χωρίσει 48 φορές, δεν έχω χωρίσει ποτέ
Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος του Survivor