Στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκε το δεύτερο ΗOME TOUR με τον Ησαΐα Ματιάμπα, από την ΑΛΦΑ μπύρα

Αφού πρώτα πέρασαν από τη Λευκωσία χαρίζοντας μια αξέχαστη βραδιά μουσικής και διασκέδασης στον πρώτο νικητή, Αντώνη Κυθραιώτη, και την παρέα του, η ΑΛΦΑ μπύρα και ο Ησαΐας Ματιάμπα έκαναν στάση στη Λεμεσό όπου τους υποδέχτηκε ο δεύτερος μεγάλος τυχερός, Χαράλαμπος Ρούσος, με τον κολλητό του και τους φίλους τους.
 

Το διαμέρισμα του νικητή, που μετατράπηκε σε μια μικρογραφία συναυλιακού χώρου, πλημμύρισε με έντονα χειροκροτήματα, μεταδοτικά χαμόγελα, μουσική, και φυσικά άφθονη μπύρα ΑΛΦΑ!
 

Σε κάθε του εμφάνιση, ο Ησαΐας Ματιάμπα κερδίζει τις καρδιές του κοινού, όχι μόνο με το μοναδικό του ταλέντο στη μουσική, αλλά και με την ευχάριστη και αυθεντική προσωπικότητά του. Η θετικότητα και το χιούμορ του είναι στοιχεία του χαρακτήρα του που γίνονται αισθητά από την πρώτη γνωριμία, και χάρη σε αυτά ο Ησαΐας καταφέρνει να μεταμορφώσει οποιοδήποτε χώρο στο πιο χαρούμενο και διασκεδαστικό περιβάλλον, χαρίζοντας μια αξέχαστη εμπειρία στους νικητές και τους φίλους τους.
 

Ο διαγωνισμός «ΑΛΦΑ HOME TOUR με τον Ησαΐα Ματιάμπα» έχει ως στόχο να μας φέρει πιο κοντά στους δικούς μας ανθρώπους, χαρίζοντας σε τέσσερεις νικητές τη μοναδική εμπειρία μιας μουσικής βραδιάς στο σπίτι τους, με την παρέα τους, για να γνωρίσουν από κοντά τον Ησαΐα Ματιάμπα και να τον απολαύσουν σε ένα αξέχαστο live performance, με άφθονη μπύρα ΑΛΦΑ.
 

Αν θέλετε κι εσείς να ζήσετε τη μοναδική αυτή εμπειρία, και να απολαύσετε τον Ησαΐα Ματιάμπα live στο σπίτι σας, δεν έχετε παρά να κάνετε ένα βήμα και να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό. Η μπύρα ΑΛΦΑ σας καλεί να αναδείξετε «την Άλφα πλευρά σας» με μια φωτογραφία που αντικατοπτρίζει όμορφες στιγμές με την παρέα, την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε τη φωτογραφία αυτή στο www.alfabeercyprus.com ακολουθώντας τις οδηγίες, για να μπείτε στην κλήρωση.
 
Ο διαγωνισμός, που θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 15 Ιουλίου, θα αναδείξει ακόμα δύο νικητές και τα ΑΛΦΑ Home Tours θα πραγματοποιηθούν το μήνα Ιούλιο.

 

Δειτε Επισης

Μαγνήτισε τα βλέμματα η Πρώτη κυρία, με το αστραφτερό χαμόγελο της, στα 16α #INBusinessAwards
Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Easter deserves LURPAK®! Ένα ξεχωριστό διήμερο απόλαυσαν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της LURPAK®
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Άνεση και κομψότητα σε κάθε βήμα, με τη νέα συλλογή PILLOW WALK της ALDO!
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης