Εντυπωσίασε η Ελλάδα με την Demy και το This is love!

Υπέρλαμπρη η τραγουδίστρια, εξαιρετική σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού!

Τον καλύτερό της εαυτό έδωσε το βράδυ της Τρίτης η Demy στο Κίεβο, διεκδικώντας μια θέση στον τελικό του 62ου διαγωνισμού της Eurovision.

Διαβάστε επίσης:

Hovig! Το ομορφότερο χαμόγελο της Ευρώπης!

Αυτές είναι οι δέκα χώρες που πέρασαν στον τελικό της Eurovision!

Η Ελλάδα εμφανίστηκε δέκατη στη σειρά και η αλήθεια είναι ότι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!

Η νεαρή τραγουδίστρια υπέρλαμπρη μέσα στο υπέροχο φόρεμά της, ήταν εξαιρετική στο τραγούδι και φυσικά όλα τα …λεφτά ήταν η σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού.

Οι εκπρόσωποι των δέκα χωρών που προκρίθηκαν μίλησαν στους δημοσιογράφους για τα συναισθήματά τους, ενώ, κατόπιν κλήρωσης, ορίστηκε σε ποιο μισό του τελικού θα εμφανιστούν (η ακριβής σειρά εμφάνισης καθορίζεται από τους διοργανωτές και θα ανακοινωθεί μετά τον β’ ημιτελικό, την Πέμπτη).

Η Demy έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες αμέσως μετά την πρόκριση, και δεν έκρυψε τόσο τη χαρά, όσο και τη συγκίνησή της, για το αποτέλεσμα:

«Νομίζω πως ό,τι και να περιμένεις, δεν συγκρίνεται, με το να ακούς ότι περνάς στον τελικό, η χώρα σου, δεν συγκρίνεται με τίποτα! Ξαναήρθαν όλα στη θέση τους, στομάχια κτλ, και ανασάναμε, αναπνεύσαμε νομίζω! Όταν βγήκα στη σκηνή και άκουσα να φωνάζουν το όνομά μου… ηρέμησα!

Γενικά λέμε όλα για καλό, όλα για κάποιο λόγο γίνονται! Δεν υπήρχε ανησυχία για τα τεχνικά προβλήματα. Όταν κατεβήκαμε, περιμέναμε με πολύ αγωνία να ακούσουμε ότι πέρασε και η Κύπρος. Θέλουμε να τα πάμε καλά στον τελικό, επειδή έχουμε κάνει τόση πολύ δουλειά, τα υπόλοιπα τα αφήνουμε, θα αγχωθούμε ξανά όταν κάτσουμε στον καναπέ. 

Έχω φέρει πολλά γούρια, αλλά είναι όλα ακόμη στη βαλίτσα! Τελικά, το γούρι είναι η ομάδα, όλοι εμείς! Το τηλέφωνό μου το άφησα στο λεωφορείο και πήρα τη μαμά μου, μου είχε στείλει μηνύματα, είχε πέσει για ύπνο!» είπε, εμφανώς ενθουσιασμένη και συγκινημένη.

«Όταν έχεις αυτό το λαμπερό πλάσμα και αυτή την ομάδα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας ψήφισαν και σε όλο τον ελληνισμό!» δήλωσε με τη σειρά του ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η εκπομπή «Φτιάξε καφέ» προέβαλε βίντεο μέσα από το στάδιο στο Κίεβο, που έδειχνε τι συνέβαινε στην αρένα, την ώρα που η Demy ανέβηκε στη σκηνή, και ερμήνευε το τραγούδι της.

Είναι ξεκάθαρος ο ενθουσιασμός του κοινού, οι επευφημίες, τα σφυρίγματα ενθουσιασμού, όπως και το δυνατό χειροκρότημα που η Ελληνίδα τραγουδίστρια λαμβάνει από το κοινό! Η συμμετοχή της ενθουσίασε το κοινό και αυτό αφήνει πολλές υποσχέσεις για την παρουσία της στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου! 

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

«Αν η Ελλάδα κερδίσει, ναι, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα για τον διαγωνισμό», απάντησε η Demy όταν ρωτήθηκε αν η Ελλάδα μπορεί να διοργανώσει την Eurovision του 2018, ενώ τόνισε πως νιώθει πολύ χαρούμενη που τραγούδησε για την αγάπη. Η κληρωτίδα στάθηκε καλή με την εκπρόσωπο της Ελλάδας, η οποία έβαλε το χέρι της και επέλεξε να εμφανιστούν… στο δεύτερο μισό του τελικού του Σαββάτου!

Στο δεύτερο μισό θα εμφανιστεί και η Κύπρος με τον Hovig.

Aναλυτικά, η σειρά των δέκα φιναλίστ:

Μολδαβία: 1ο μισό
Αζερμπαϊτζάν: 1ο μισό
Ελλάδα: 2ο μισό
Σουηδία: 2ο μισό
Πορτογαλία: 1ο μισό
Πολωνία: 1ο μισό
Αρμενία: 1ο μισό
Αυστραλία: 2ο μισό
Κύπρος: 2ο μισό
Βέλγιο: 2ο μισό

Δειτε Επισης

Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη Άννα Παναγιωτοπούλου
Η Ντάνη Γιαννακοπούλου έγινε για πρώτη φορά μαμά - Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι
Ελεονώρα Μελέτη: «Η ολοκλήρωση της εκπομπής δεν ήταν δικής μου υπαιτιότητας, ξέρω ότι απολύθηκε κόσμος»
Η Βάλια Χατζηθεοδώρου έκανε unfollow τον Νίκο Παππά μετά τις κοινές διακοπές στην Πάρο το Πάσχα
Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Είναι δύσκολη η κατάστασή της, έχει μια λοίμωξη, είναι ψυχολογικά πεσμένη»
Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με ολόσωμο μαγιό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη
Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου Κασσελάκη – Τάιλερ
Επίσημη κοινή εμφάνιση Χρήστου Μάστορα και Γαρυφαλλιάς Καληφώνη - Της γνώρισε την Μαρινέλλα
Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο, Γιώργο Ζώη
Ελένη Καστάνη: «Κατάλαβα πως ο πατέρας μου είχε αυτό το πράγμα, με τρώει που δεν μπόρεσα να το αποτρέψω»