Το Ίδρυμα Andrey & Julia Dashin’s Foundation συνεισφέρει στον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης της Πρώτης Κυρίας

Φιλανθρωπική δεξίωση πραγματοποιήθηκε από τον κ. Gaies Khrais, Γενικό Διευθυντή της Metaquotes Software, και την οικογένειά του, προς στήριξη του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης, του οποίου προεδρεύει η Πρώτη Κυρία της Κύπρου κα. Άντρη Αναστασιάδη. Ο Φορέας στοχεύει στην παροχή οικονομικής βοήθειας σε όλους τους φοιτητές οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να στηρίξουν οικονομικά τις σπουδές τους.
 
 
 

Ο Andrey και η Julia Dashin, ιδρυτές του Andrey & Julia Dashin’s Foundation, ενός μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού με στόχο την στήριξη της κυπριακής κοινωνίας, πρόσφεραν το ποσό των 20,000 ευρώ με σκοπό να βοηθήσουν τον Φορέα να συνεχίσει το αξιέπαινο του έργο. Στην ομιλία της, η Julia Dashina εξήγησε τον λόγο πίσω από αυτή την προσφορά: «Όταν ο σύζυγος μου και εγώ αποφασίσαμε να ιδρύσουμε το Andrey & Julia Dashin’s Foundation, δώσαμε στον εαυτό μας και στην κοινότητα της Κύπρου την εξής υπόσχεση: ότι θα τείναμε ένα χέρι βοήθειας σε οποιοδήποτε είχε πραγματικά ανάγκη. Περισσότερο από δύο χρόνια αργότερα, έχουμε βοηθήσει πολλά φιλανθρωπικά ιδρύματα και τους αξιόλογους σκοπούς τους, έχουμε ενθαρρύνει τόσο τοπικές όσο και παγκύπριες πρωτοβουλίες, ενώ έχουμε παλέψει αδιάκοπα για την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και το περιβάλλον στην Κύπρο».

 
Κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης, η κα Αναστασιάδη εξέφρασε την εκτίμησή της προς το ζεύγος Dashin για όλη την κοινωνική τους προσφορά στο νησί. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ιδρυτές έχουν βοηθήσει τον Φορέα. Στις 8 Ιουνίου το 2015, είχαν για ακόμη μια φορά ενισχύσει τον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης με  εισφορά, κάνοντας πράξη τη φιλοσοφία του Ιδρύματος για ουσιαστική αλλαγή «ακόμα και στη ζωή μιας κοινότητας, μιας οικογένειας ή ενός ατόμου». 
 
 

Δειτε Επισης

#Cannes Film Festival 2024: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις και όλα όσα έγιναν μέχρι στιγμής
Η Opening Fiesta του Guaba ήταν το απόλυτο success!
Μια εμπνευσμένη πρωτοβουλία από τα Μ&S για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Μαγνήτισε τα βλέμματα η Πρώτη κυρία, με το αστραφτερό χαμόγελο της, στα 16α #INBusinessAwards
Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Easter deserves LURPAK®! Ένα ξεχωριστό διήμερο απόλαυσαν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της LURPAK®
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Άνεση και κομψότητα σε κάθε βήμα, με τη νέα συλλογή PILLOW WALK της ALDO!
McDonald’s™ Κύπρου: Ο διαγωνισμός ‘Meet & Greet’, μέσω του McDonald’s™ App, ολοκληρώθηκε και οι νικητές γνώρισαν… τον Χρήστο Μάστορα!
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς