Το «The Gym» που λατρεύεις

Αν δεν το έχεις ακόμη επισκεφθεί, πρέπει σίγουρα να το κάνεις. Το «The Gym» κουβαλά τη δική του ξεχωριστή φιλοσοφία, που την βρίσκεις στο όνομά του, στον χαρακτήρα και την ενέργεια του χώρου, στα πιάτα του, τα cocktails του, αλλά και το προσωπικό του. Το όνομά του προέκυψε από ένα quote που έλεγε: «Κάποιος πρέπει να ανοίξει ένα μπαράκι που θα ονομάζεται “the Gym”. Τότε θα μπορώ να είμαι ένας από αυτούς τους ενοχλητικούς ανθρώπους που περηφανεύονται ότι βρίσκονται σε ένα από αυτά κάθε μέρα».
 
 
 

Στο «The Gym» θα βρεις ένα προσεγμένο μενού, που απευθύνεται στο κοινό που επιθυμεί να γνωρίσει νέες γαστρονομικές γεύσεις, φτιαγμένες με έναν πιο υγιεινό τρόπο, καθώς ο chef Λέανδρος Λεάνδρου κατάφερε να παντρέψει τους μαγειρικούς και διατροφικούς κανόνες, βρίσκοντας τη χρυσή τομή μεταξύ του νόστιμου και του υγιεινού. Στο μενού συναντάς επιλογές από έξυπνα γλυκά, όπως το cheesecake με μούρα και ζελέ ζιβανίας, ενώ τα Σαββατοκύριακα πάμε για brunch. Οι bartenders του σε περιμένουν για να σε «μεθύσουν» με τα καλύτερα ίσως cocktails της πόλης, γι’ αυτό μη διστάσεις να δοκιμάσεις κάποιο από τα διάσημα signature cocktails του. Από τα πιο αγαπημένα το Madame Bovary αλλά και το Emerald-tini.

 

O chef που μαγειρεύει νόστιμα και υγιεινά
Ο Λέανδρος Λεάνδρου πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τη μαγειρική μόλις πριν από 6 χρόνια, αφού τελείωσε τον στρατό. Η σχέση του όμως με τη μαγειρική άρχισε από όταν ήταν ακόμα παιδί. Μεγαλώνοντας με τη γιαγιά του, παρακολουθούσε μαζί της εκπομπές μαγειρικής, ενώ πολλές φορές οι δυο τους μαγείρευαν μαζί.

 
Ποιο είναι το πρώτο φαγητό που δημιούργησες;
 

Το πρώτο φαγητό που δημιούργησα ως chef ήταν ένα ορεκτικό πιάτο. Καβούρι, κρέμα κουνουπίδι, λάδι βασιλικού και χαβιάρι.
 
Ποιο είναι το υλικό που έχεις πάντα στην κουζίνα σου;
 

Θα έλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη το ελαιόλαδο. Και γι’ αυτό τον λόγο στο εστιατόριο χρησιμοποιούμε βιολογικό ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο είναι τόσο χρήσιμο. Για άρωμα, για γεύση, για ψήσιμο στη σχάρα, για σοτάρισμα, για vinaigrettes και σάλτσες, για μαρινάρισμα, ή ακόμη και για να προσθέσει υφή σε ζύμες και ψωμιά.
 
Τι χρειάζεται ένα πιάτο για να είναι επιτυχημένο;
 

Ένα πιάτο για να γίνει επιτυχημένο θέλει φρέσκα ποιοτικά υλικά, συνδυασμένα με απλότητα.
 
Τι σε εμπνέει για να δημιουργείς τα πιάτα σου;
 

Για κάθε πιάτο που δημιουργώ αντλώ την έμπνευσή μου από την ομορφιά των φρέσκων και αγνών υλικών.
 
 
  
 

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»