Το μπαλέτο Μπολσόι επιστρέφει στις οθόνες του Κ Cineplex με το διαχρονικό αριστούργημα ‘Δον Κιχώτης’

Στις 14 Μαΐου, το K Cineplex θα προβάλει το πασίγνωστο έργο «Δον Κιχώτης» μια νέα παραγωγή του μπαλέτου Μπολσόι. Η νέα αυτή εκδοχή του διαχρονικού αριστουργήματος διατηρεί τις εντυπωσιακές χορογραφίες που παρουσίασε το διεθνώς αναγνωρισμένο μπαλέτο για πρώτη φορά στη Μόσχα το 1869. Μια πολύχρωμη και τεχνικά απαιτητική παραγωγή, με την εκπληκτική μουσική του Leon Minkus, υπό τη διεύθυνση του Alexei Fadeyechev και ολοκαίνουρια σκηνικά και κουστούμια.
 
Η κλασσική ιστορία του «Δον Κιχώτη», γράφτηκε από τον Miguel de Cervantes το 1605 και έχει παρουσιαστεί σε πάμπολλα μεγάλα θέατρα ανά τον κόσμο. Η ιστορία ξεκινά με τον εκκεντρικό ήρωα στην αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού  με πολλές περιπέτειες προς αναζήτηση της τέλειας γυναίκας, μαζί με τον πιστό ακόλουθό του Sancho Panza. Στο δρόμο συναντά την Kitri, την εκθαμβωτική κόρη ενός ξενοδόχου, και πιστεύει ότι είναι η όμορφη Dulcinea την οποία έχει δει στα όνειρά του και την έχει επιλέξει ως την εκλεκτή της καρδιάς του.
 
Η προβολή αυτής της νέας παραγωγής προβάλλεται στο πλαίσιο των Cine Events του K Cineplex, που περιλαμβάνει θεαματικές χορευτικές παραστάσεις, όπερα, και συναυλίες, που μεταδίδονται είτε ζωντανά είτε μαγνητοσκοπημένα στη μεγάλη οθόνη. Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10ΕΥΡΩ για τις μαγνητοσκοπημένες προβολές και στα 18ΕΥΡΩ για τις ζωντανές, με welcome drink και τσιμπήματα κατά την άφιξη.
 
Για πληροφορίες και τις ώρες προβολής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του K Cineplex  http://www.kcineplex.com/en/cine-events/ ή καλέστε στο 24 819022.

 

 

 

Δειτε Επισης

Το εμπορικό κέντρο της Λάρνακας μεταμορφώνεται σε μια υπαίθρια εικαστική
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Νέα διάλεξη της διαδικτυακής δράσης «Μίλα μου Ιστορικά» του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα, επιστρέφει από τις 24 Απριλίου!
Το συναρπαστικό πρότζεκτ του Λάρνακα 2030 συνεχίζεται με τις Dona Amirotou και Katie Miltiadous & Band
Φιλανθρωπική εκδήλωση ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ… ΔΩΣΕ ΖΩΗ
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
«ΑνθίΖΩ» Έκθεση φωτογραφίας στη Rodax Art Gallery Τετάρτη 17 Απριλίου, 18.00
Η έκθεση Purity, ανοίγει το Σάββατο 13 Απριλίου στη γκαλερί t.a.s.© στη Λεύκαρα, με 16 κύπριους καλλιτέχνες
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης επιστρέφουν στην Κύπρο για Live εμφανίσεις