Νέο Chanel Corner στην Tiffany Λεμεσού

Μόλις ένα χρόνο από το άνοιγμα της νέας boutique Tiffany στη Λεμεσό, στον χώρο προστίθεται πλέον και το επίσημο Chanel Corner. Για πρώτη φορά στην πόλη, αλλά και σε όλη την Κύπρο, η Tiffany boutique στη Λεμεσό φιλοξενεί, εκτός από τα πολυπόθητα αξεσουάρ του οίκου, και την πρώτη ready-to-wear συλλογή ρούχων Chanel.

 


Το μοναδικό στη Κύπρο Chanel Corner διαθέτει όλες τις προδιαγραφές που θα έβρισκε κανείς σε οποιοδήποτε ομώνυμο κατάστημα στον κόσμο. Ακλουθώντας κατά γράμμα όλες τις προδιαγραφές και τις υποδείξεις του οίκου Chanel στο Παρίσι, ο πάνω όροφος της Tiffany Λεμεσού αυτή τη φορά ντύνεται με τους ασπρόμαυρους χρωματισμούς που φέρει τη σφραγίδα του επίσημου decorateur του οίκου, κατατάσσοντας πλέον την Tiffany Boutique σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής και εξυπηρέτησης με πληθώρα μοναδικών επιλογών. Η συλλογή από τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ Chanel ανανεώνεται συνεχώς και συγχρονίζεται με τις παρουσιάσεις προϊόντων σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες της μόδας.

 

 

 

Το μεγαλύτερο νέο, ωστόσο για την πελατεία της Tiffany, αλλά και όλων των λάτρεις της μόδας, είναι πως για πρώτη φορά στην Κύπρο έρχονται και οι ready-to-wearσυλλογές του οίκου Chanel. Από τις αρχές Φεβρουαρίου 2016, η Tiffany Λεμεσού φιλοξενεί την νέα συλλογή από τσάντες, παπούτσια, κοσμήματα και αξεσουάρ, η οποία ανανεώνεται κάθε δυο εβδομάδες, καθώς και μια capsule συλλογή από κλασσικά κομμάτια ρούχων Chanel. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως το προσωπικό των Tiffany boutiques βρίσκεται στη διάθεση των πελατών για κάθε αίτημα και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, ώστε οι πελάτισσες να απολαμβάνουν την ίδια εξυπηρέτηση που θα απολάμβαναν σε κάθε Chanel boutique οπουδήποτε στον κόσμο.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα tiffany-boutique.com ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 22374070 (Λευκωσία), 25582777 (Λεμεσός)

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli