Star Κύπρος: Τι κάνουν οι πρώην εστεμμένες;

Έφυγαν με ένα στέμμα … στο κεφάλι. Κέρδισαν τίτλους ομορφιάς στην Κύπρο και μερικές ακόμη και στο εξωτερικό. Ξεχώρισαν με την ομορφιά τους και περπάτησαν στην πασαρέλα μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Στην πορεία πήραν άλλους δρόμους. Πού βρίσκονται σήμερα πρώην εστεμμένες; 
Τα 42 του χρόνια κλείνει φέτος ο διαγωνισμός ομορφιάς Star Κύπρος. Πέρασαν τέσσερις δεκαετίες και κάτι από την πρώτη επίσημη διεξαγωγή των καλλιστείων στην Κύπρο. Λάμψη, στυλ, όμορφα κορίτσια, συγκινήσεις, χαρά, δάκρυα, όλα τα έχει η μεγάλη βραδιά που αναδεικνύει την «ομορφότερη» του νησιού. Θυμηθήκαμε μερικά από τα πιο «τρανταχτά» ονόματα που πέρασαν από τον διαγωνισμό και σας λέμε τι κάνουν σήμερα. 
Γιώτα Κουφαλίδου Πρώτη αναπληρωματική Σταρ Κύπρος 1991 

Μετά το μόντελινγκ η Γιώτα Κουφαλίδου ασχολήθηκε με το δικό της model agency, την διοργάνωση events καθώς επίσης με την τηλεόραση περνώντας από το ΡΙΚ και το Plus. 

Έφη Σπύρου Σταρ Κύπρος 1995  

Η επιτυχημένη της καριέρα ως top model, άφησε εποχή. Μετά τις πασαρέλες ακολούθησε την μεγάλη της αγάπη, την τέχνη. Από το 2007 η δουλειά της παρουσιάζεται στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό, ενώ το 2011 πραγματοποίησε στην Αθήνα την πρώτη ατομική της έκθεση με τίτλο Post Gravity. 

Καρολίνα Κυπριανού  Miss Carlsberg 2000

Από την πασαρέλα βρέθηκε στον χώρο της δημοσιογραφίας, γοητεύοντας το κυπριακό κοινό μέσω της τηλεόρασης και την παρουσίαση κεντρικών δελτίων ειδήσεων. Σήμερα ασχολείται με τον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και μετά από ένα πέρασμα από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις, είναι επικεφαλής του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του κολλεγίου CDA στην Πάφο. 


Δήμητρα Ελευθερίου Σταρ Κύπρος 2001

Μπήκε στη λίστα των πιο πετυχημένων εστεμμένων κι όχι άδικα. Στην διοργάνωση του Miss Universe στο  Puerto Rico το 2002 κατάφερε να μπει στις  Top 10. Μετά από πολλές φωτογραφήσεις, catwalks, fashion shows, η Δήμητρα αποφάσισε να αλλάξει πορεία. Έτσι τώρα έχει τον ρόλο της Account Manager στην εταιρεία Action Global Communication.  


Χριστιάνα Αριστοτέλους Miss Κύπρος 2001

 


Από τις πασαρέλες στην τηλεόραση. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μετά την πασαρέλα κατάφερε να διαγράψει μια χρυσή πορεία στην μικρή οθόνη κι από το ρεπορτάζ βρέθηκε ως κεντρική παρουσιάστρια όχι μιας αλλά μέχρι και τριών εκπομπών. Το Mega πίστεψε σε αυτήν και δικαιώθηκε, μετατρέποντάς την στην μεγαλύτερη σταρ της tv σήμερα. Στο σήμερα μας καλωσορίζει καθημερινά στην εκπομπή «Για Σένα» στο Mega ενώ το πρωί μας ξυπνά παρέα με τον Κωνσταντίνο Τσιολή στον Super Fm. Για δεύτερη σεζόν ασχολείται ξανά με τα καλλιστεία, αυτή την φορά όχι ως διαγωνιζόμενη αλλά ως οικοδέσποινα του show. 


Στέλλα Στυλιανού  Miss Κύπρος 2003

Αν και αρκέστηκε στον τίτλο της Miss Κύπρος, η Στέλλα Στυλιανού σημείωσε μια πολύ επιτυχημένη πορεία στον χώρο του modeling. Στη συνέχεια όμως την κέρδισε ο χώρος της δημοσιογράφος και της τηλεόρασης. Αφού πέρασε από τα έντυπα, βρέθηκε στην τηλεόραση ενώ αυτό το διάστημα παραμένει στο πλευρό του Λουκά Φουρλά στο κεντρικό δελτίο του Mega. 

Κωνσταντίνα Ευριπίδου Miss Κύπρος  2004 

Έγινε γνωστή μέσα από τον χώρο του modeling. Μετά τον τίτλο της Miss Κύπρος είδε την καριέρα της να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Οι συνεντεύξεις της έδιναν και έπαιρναν, όπως επίσης και τα fashion editorials και οι συμμετοχές της στα διάφορα fashion shows. Αφού ασχολήθηκε για λίγο με την τηλεόραση,  φέτος πριν λίγο καιρό εγκαινίασε το δικό της workshop  που ονομάζεται Constantina Evriidou Fashion Workshop.

Χριστίνα Δημητρίου  Miss Carlsberg 2004

Ακολουθώντας τα βήματα της αδελφής της Στέλλας Δημητρίου, βρέθηκε στην πασαρέλα και κατάφερε να φύγει με τον τίτλο της Miss Carlsberg. Ο δρόμος την οδήγησε αργότερα στον χώρο των media και βρέθηκε να δουλεύει στα έντυπα, στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο. Τα δύο τελευταία υπάρχουν ακόμα στη ζωή της, μιας και κάνει εκπομπή παρέα με τον Χριστόδουλο Μαρτά στον Super Fm ενώ έχει επίσης αναλάβει το coaching των διαγωνιζόμενων του Star Κύπρος 2015. 

Κλέλια Γιασεμίδου Σταρ Κύπρος  2008

Αφού πήρε το στέμμα, αποφάσισε στη συνέχεια ν’ ασχοληθεί με την τηλεόραση. Την είδαμε να διαγωνίζεται στο Dansing for you του Mega και αργότερα ως παρουσιάστρια του green room του show. Αυτό το διάστημα έχει αναλάβει τον ρόλο της παρουσιάστριας στο Pink room του Σταρ Κύπρος. 


Δήμητρα Μακρυγιάννη Πρώτη Αναπληρωτική Σταρ Κύπρος 2008

Όπως και σε άλλες πρώην εστεμμένες μετά την πασαρέλα στον δρόμο της Δήμητρας Μακρυγιάννη βρέθηκε η τηλεόραση. Από το MusicBox στο Sigma όπου παραμένει και παρουσιάζει την εκπομπή «The Social Media show». Την περσινή σεζόν πέρασε επίσης ….πολλά στο πλευρό του Λούη Πατσαλίδη. Εδώ και καιρό βρίσκεται στο δυναμικό του Super Fm, κάνοντας εκπομπή με τον Μάρκο Κωμοδρόμο. 

Βαλεντίνα El Sayed – Δεύτερη Αναπληρωματική Miss Mediterranean 

Μετά την πασαρέλα πέρασε από το «Dansing for you» ως διαγωνιζόμενη στο τραγούδι, την κριτική επιτροπή του Feel Fantastic και στη συνέχεια την είδαμε σε διάφορες κυπριακές σειρές στον ρόλο της ηθοποιού. Πιο πριν είχε μάλιστα ασχοληθεί με την παρουσίαση στην μικρή οθόνη.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Στο νοσοκομείο ο Mente Fuerte
Eπεισόδιο στο αεροδρόμιο ανάμεσα στο Λάκη Γαβαλά και τρεις καλόγερους από την Ρωσία - Το επίμαχο βίντεο
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα... Αν προλάβω να μην τυφλωθώ»
Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης περιμένουν το πρώτο τους παιδί - Οι πρώτες on camera δηλώσεις