NULL

Πρόσφατες έρευνες έχουν αποδείξει ότι ένας καθημερινός άνθρωπος περνάει αρκετό χρόνο της εβδομάδας του, περιμένοντας το πράσινο φως ν’ ανάψει στα φώτα τροχαίας ή μπλοκαρισμένος στην κίνηση. Αν και είναι αρκετά εκνευριστικό, υπάρχει τρόπος να τρέψετε όλη αυτή την μίζερη κατάσταση σε μία φανταστική εμπειρία. Και φυσικά μιλάμε για το τραγούδι! Λίγη καλή διάθεση χρειάζεται μόνο, η ένταση στο διαπασών και η αγαπημένη σας μουσική ν’ ακούγεται από τα μεγάφωνα. 
Είτε είστε στο αυτοκίνητο μόνοι σας, είτε με φίλους ή με την οικογένειά σας, το τραγούδι είναι ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσετε αυτές τις στιγμές στο δρόμο, τις οποίες έτσι κι αλλιώς δεν μπορείτε να αποφύγετε. Το λένε και οι μελετητές, το τραγούδι διώχνει το στρες και έχει πολλά οφέλη.

Καταρχάς, σας βγάζει από τις βασανιστικές σκέψεις που κάνουν συνήθως όλοι οι άνθρωποι όταν κρατάνε το τιμόνι. Και είναι λογικό όταν έχετε να προλάβετε μία προθεσμία στη δουλειά, να μαγειρέψετε, να πάρετε τα παιδιά φροντιστήριο και μπλα μπλα μπλα, το μυαλό σας να φορτώνει με άγχος. Τι θα πετύχετε όμως με το δράμα; Βάλτε το αγαπημένο σας τραγούδι και δώστε ρεσιτάλ και άστε τους οδηγούς στα διπλανά αυτοκίνητα να κοιτάνε με απορία. Πού ξέρετε; Ίσως τους παρασύρετε κι αυτούς στην ευτυχία σας!

Το να τραγουδάει κανείς βοηθάει στην ενίσχυση της παραγωγικότητάς του. Γενικά, η θετική σκέψη βοηθάει στην καλύτερη παραγωγικότητα, γι’ αυτό άστε τις κλάψες και πάρτε το φανταστικό σας μικρόφωνο καθοδόν για τη δουλειά κάθε πρωί. 
Ακόμη ένας παραπάνω λόγος για να τραγουδάτε στο αυτοκίνητο είναι όταν είστε με φίλους. Τι πιο διασκεδαστικό από αυτό; Ειδικά αν βρίσκεστε στο δρόμο για μία έξοδο ή για ένα μακρύ road trip. Θα νιώσετε πιο ευτυχισμένοι από την πρώτη τραγουδιστή συλλαβή που θα ξεφωνίσετε κι ας είναι και παράφωνη! Ποιος νοιάζεται εξάλλου για την παραφωνία; Δεν θα πάτε δε και στο The Voice!

Τώρα αν είστε μόνοι σας στο αυτοκίνητο το τραγούδι θα σας κάνει καλό, όχι μόνο γιατί θα νιώσετε καλύτερα, αλλά και επειδή θα βρείτε την χαμένη σας έμπνευση. Χωρίς να το καταλάβετε θα αρχίσετε να αναπτύσσετε δημιουργική σκέψη και οι νέες ιδέες θα κατεβαίνουν στο μυαλό σας χωρίς να το παλεύετε και πολύ. Άσε που θα γίνεστε πιο κοινωνικοί και πιο ορεξάτοι. 

Και ίσως σας είναι δύσκολο να το πιστέψετε όμως το τραγούδι συνδέεται και με την υγεία. Ναι, καλά ακούσατε! Γιατί η υγεία μας εξαρτάται άμεσα από τον συναισθηματικό μας κόσμο. Όταν τραγουδάτε απελευθερώνονται ευχάριστα συναισθήματα και συμβάλλουν στο να είστε πιο υγιείς. 
 
Ώρα να νιώσετε ξανά παιδί! Η παιδική ηλικία είναι μία χαρούμενη περίοδος στη ζωή ενός ανθρώπου. Ήταν τότε που δεν ανησυχούσατε για τίποτα, παρά μόνο για το πότε θα ξεκινήσει το αγαπημένο σας πρόγραμμα στην TV… Αφήστε, λοιπόν, για λίγο τις έγνοιες σας στο πορτ παγκάζ και τραγουδήστε ξέγνοιαστα. 

Μήπως σας κούφανα με τα ωφελήματα του τραγουδιού στη ζωή σας; Ώρα να κουφάνετε κι εσείς τον κόσμο στους δρόμους! Αφήστε το ρυθμό της μουσικής να σας διαπεράσει χωρίς ίχνος ανασφάλειας και δισταγμού και θα νιώσετε πιο απελευθερωμένοι από το πρώτο λεπτό. Μεγάλα παιδιά είμαστε εξάλλου!
  
 

Δειτε Επισης

Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
#Cannes Film Festival 2024: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της La Croisette
Ο Γιώργος Γιαννιάς έκανε διακοπές μαζί με την οικογένεια του στην Ρόδο και βρέθηκαν μπροστά σε καρχαρία
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Ματίνα Παγώνη: «Θα γίνει γρήγορα καλά»