Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση

#EnwpiosEnwpiw: Η Ελεονώρα Μελέτη στην αντεπίθεση για τον πόλεμο που δέχεται στα social media: «Μπορώ να τους βοηθήσω, έχω αρχείο» - «Έσπασε» στην έκπληξη του συζύγου της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την Ελεονώρα Μελέτη υποδέχτηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης 25/4 στην εκπομπή #EnwpiosEnwpiw.

Η παρουσιάστρια, σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης μίλησε για την απόφασή της να κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές, για την κόρη της Αλεξάνδρα, αλλά και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει δεχτεί.

«Όλα έγιναν πάρα πολύ ξαφνικά και γρήγορα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν έγινε με ώριμη σκέψη. Αποφασίσαμε μαζί με το σύζυγό μου να αποδεχτούμε αυτή την τιμητική πρόταση. Με στηρίζει παρά πολύ. Έγινε με τρομερή η επίγνωση, ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει να εκπροσωπείς την χώρα σου στο ευρωκοινοβούλιο. Ένιωσα ότι αυτή η πρόταση μου έδωσε την ευκαιρία να καταπιαστώ με πράγματα τα οποία γνωρίζω», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Και συνέχισε: «Έχω σίγουρα την κοινωνική σπονδυλική στήλη, η οποία διέπεται από πολύ συναίσθημα, πολλή ενσυναίσθηση, πολλή κατανόηση και θεωρώ ταυτόχρονα ότι έχω και κάποιες άλλες κοινωνικές ικανότητες οι οποίες συνδυαστικά μπορούν να φέρουν ένα αποτέλεσμα. Έχω συγκεκριμένη ατζέντα με την οποία θέλω να καταπιαστώ και θέλω να επικεντρωθώ σε αυτήν».

«Θα στοχεύσω σε αυτές τις επιτροπές που είναι πολύ συγκεκριμένες, που επικεντρώνονται κυρίως στη διαχείριση ζητημάτων που αφορούν στα ανθρώπινα δικαιώματα, στη θέση της γυναίκας, στην αντιμετώπιση της βίας, στα παιδιά και στον εργασιακό χώρο. Έχω γνώση, έχω κατάρτιση. Όλα αυτά τα κοινωνικά ζητήματα και είμαι 100% σίγουρη ότι τα γνωρίζω και μπορώ να τα διαχειριστώ και έχω και την κατάρτιση για τον κόσμο που δεν το γνωρίζει αυτό» υπογράμμισε, επίσης, η Ελεονώρα Μελέτη.

Απάντηση στη σφοδρή επίθεση που δέχεται στα social media, τα τελευταία 24ωρα, έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη με σαφήνεια. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έκανε λόγο για προσπάθεια εργαλειοποίησης συγκεκριμένων αποσπασμάτων από παλαιότερη της εκπομπή στην οποία για τις ανάγκες του ρεπορτάζ είχε ασχοληθεί με την χρήση κάνναβης και το γύρισμα μιας ερωτικής ταινίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε πως «εκείνο το πρώτο επεισόδιο για το Hashtag θέλω να πω πως, όχι μόνο είχε εκθειαστεί από τον κόσμο και είχε χαρακτηριστεί ως πρωτοποριακό και κάτι το διαφορετικό, είχε αγκαλιαστεί από τους τηλεθεατές και η εκπομπή ήταν για δυο ολόκληρα χρόνια νούμερο ένα trend στο Twitter. Το οποίο τώρα αποφάσισε επιλεκτικά να εργαλειοποιήσει εναντίον μου συγκεκριμένα αποσπάσματα από εκπομπές που ουσιαστικά ήταν αφιερωματικές στο κάθε θέμα».

«Επίσης, η εκπομπή που είχαμε κάνει hashtag το πορνό είχε επίσης ένα βιωματικό κομμάτι. Η πρόθεση μας στην εκπομπή αυτή ήταν να κάνουμε hashtag, γιατί έτσι λεγόταν η εκπομπή και ουσιαστικά παίρναμε και κάναμε ένα θέμα συζήτησης γύρω από μια λέξη και πάντα είχε ένα βιωματικό ρεπορτάζ μέσα σε αυτό. Εκτός όμως από αυτά έχω κάνει και άλλα που θα μπορούσαν να βγάλουν από το συρτάρι. Αν θέλουν, μπορώ να τους βοηθήσω γιατί έχω και αρχείο και έχω κρατήσει και την σκαλέτα της εκπομπής. Μάλιστα, είχε εμπνεύσει και άλλους για να κάνουν αντίστοιχα ρεπορτάζ».

«Η συγκεκριμένη, λοιπόν, εκπομπή ήταν αφιερωμένη στο πορνό και όταν λέμε πορνό εννοούμε το εξής. Στην ιστορία του πορνό, από τις τοιχογραφίες της Βαβυλώνας μέχρι και την σήμερον ημέρα που παίζονται δισεκατομμύρια πάνω σε αυτή τη βιομηχανία. Είχαν εμφανιστεί έγκριτοι επιστήμονες και ειδικοί που υποστήριζαν, μέσα από την γνώση τους, το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες που παρουσιάζαμε και απλά οι άνθρωποι εστίασαν σε αυτό. Δεν με ενοχλεί, καθόλου».

«Αν όμως θέλουν πραγματικά να ξεψαχνίσουν την καριέρα μου, έχω πάρα πολύ ωραία ρεπορτάζ που τα έχουν αφήσει στην άκρη. Έχω ρεπορτάζ με κοινωνικά πειράματα που αφορούν στην παιδοφιλία, έχω ρεπορτάζ με κοινωνικά πειράματα που αφορούν στον ρατσισμό, έχω ρεπορτάζ με κοινωνικά πειράματα που αφορούν σε σημαντικά προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας όπως είναι η περιθωριοποίηση. Περιμένω να βγάλουν από το συρτάρι και αυτά τα ρεπορτάζ» πρόσθεσε επίσης, σε άλλο σημείο, η Ελεονώρα Μελέτη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη με αφορμή και την υποψηφιότητα με τη ΝΔ στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Η σεξουαλική παρενόχληση και οι κακοποιητικές συμπεριφορές στα χρόνια

«Στη διαδρομή μου είχα αρκετές άσχημες εμπειρίες, είχα και σεξουαλική παρενόχληση, είχα και κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο εργασίας. Εγώ είχα ένα τρόπο διαχείρισης τέτοιων περιστατικών που αυτομάτως έλυνα και το πρόβλημα. Στην εποχή μας αυτά τα θεωρούσαμε φυσιολογικά. Με τον τρόπο που το διαχειριζόμουνα έκανα ξεκάθαρα τα όρια μου και απλά αποχωρούσα.

Είχα πάει να πάρω συνέντευξη σε πολιτικό και μου άνοιξε την πόρτα με το μπουρνούζι. Έχω καταγγείλει κακόποιητική συμπεριφορά, έχω αντιμετωπίσει σεξουαλική παρενόχληση, δεν είναι όμως όλες οι γυναίκες έτσι. Το μπούλινγκ το έχω βιώσει στο πετσί μου με το χειρότερο τρόπο. Αυτό ήταν και το πιο δύσκολο πράγμα που έχω αντιμετωπίσει. Δεχόμουν μπούλινγκ δημόσια», είπε κλείνοντας η Ελεονώρα Μελέτη.

Η σχέση με την κόρη της, Αλεξάνδρα και η συζήτηση για την πολιτική

«Όταν γέννησα ήταν σαν να μου έγινε μία λοβοτομή στην αίθουσα του νοσοκομείου. Μπήκα άλλη και βγήκα άλλη. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ότι θα λείπω από το παιδί αυτά τα πρώτα σημαντικά χρόνια. Δε χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ, ήταν ανάγκη μου», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Σχετικά με το αν έχει συζητήσει με την κόρη της, για την απόφασή της να κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές, η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Συζήτησα με την ψυχοθεραπεύτρια για το πώς θα συνδυάσω το κομμάτι της πολιτικής με τον ρόλο μου ως μητέρα. Ήταν τεράστιο ζόρι. Φοβόμουν μήπως το παιδί το πάρει ως εγκατάλειψη. Τα χρόνια που αποσύρθηκα από την τηλεόραση έγινε μία ουσιαστική δουλειά ανάμεσα σε μένα και την Αλεξάνδρα, με αποτέλεσμα η Αλεξάνδρα να είναι ένα παιδάκι με τρομερή αυτοπεποίθηση που έχει μεγαλώσει με καλές βάσεις. Η οικογένεια μου είναι πολύ υποστηρικτική σε όλα αυτό και αυτό με βοηθάει. Δεν πιστεύω ότι θα το εκλάβει ως απόρριψη, ίσα-ίσα πιστεύω ότι θα χαίρεται για εμένα».

«Έχω ήδη μιλήσει στην κόρη μου για την πολιτική και παρόλο που είναι μόνο έξι ετών έχει τρομερή αντίληψη. Η κόρη μου με ρώτησε από μόνη της από τότε που είμαι στο σπίτι λόγω του ότι ολοκληρώθηκε η εκπομπή. Με ρώτησε τι δουλειά θα κάνω και της απάντησα ότι θα κάνω μία δουλειά που θα φροντίζει για τους άλλους, αγαπάει έμπρακτα τους άλλους και ίσως χρειαστεί κάποιες φορές να κάνω κάποια ταξίδια. Η ερώτηση της ήταν αν θα μπορούσα να την παίρνω μαζί μου και της απάντησα ότι υπάρχει περίπτωση να συμβεί και αυτό. Όταν δεν θα μπορώ της είπα ότι θα μένει με τον μπαμπά της και τους παππούδες. Είναι ένα παιδί που έχει ένα πολύ στιβαρό πέτρινο ελέγχου. Είμαι πολύ τυχερή», συμπλήρωσε η ίδια.

H παρουσιάστρια και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία έμελλε να δεχθεί μια πολύ τρυφερή έκπληξη από τον σύζυγο της.

Ο Θοδωρής Μαροσούλης μίλησε για την αγαπημένη του σύζυγο με λόγια που δεν θα μπορούσαν να μην την φορτίσουν συναισθηματικά με αποτέλεσμα δάκρυα να κυλήσουν από τα μάτια της. «Είχαμε πάει για φαγητό στο κέντρο της Αθήνας όπου, με το που ήρθε, ξεκινήσαμε να μιλάμε και τελείωσε η βραδιά χωρίς να υπάρχει κανένας άλλος στην παρέα μας. Από εκείνη την παρέα ήξερα ότι θα είναι η μητέρα των παιδιών μου, η σύντροφος μου, η γυναίκα που θα με ακολουθήσει για το υπόλοιπο της ζωής μου».

«Η γέννηση της κόρης μας ήταν το απόγειο στη σχέση μας. Είναι το απόγειο της ευτυχίας και της ολοκλήρωσης. Με το που γνωριστήκαμε, μετά από δυο μήνες, η Ελεονώρα έμεινε έγκυος άρα δεν έχουμε την ζωή πριν και μετά. Έχουμε την ζωή μόνο μετά, πολύ λίγο πριν (σ.σ. τον ερχομό της κόρης τους)».

Αμέσως μετά την προσβολή του σχετικού αποσπάσματος, δε, ο Νίκος Χατζηνικολάου βλέποντας την Ελεονώρα Μελέτη με δάκρυα στα μάτια δήλωσε τα εξής. «Λοιπόν, στο επιτυχημένος προσθέτω άλλο ένα στοιχείο. Καταστροφέας μακιγιάζ! Σου κατέστρεψε το μακιγιάζ! Συγκινήθηκε η Ελεονώρα πάρα πολύ και συγκινήθηκες περισσότερο από τα εύσημα που σου έδωσε για το πόσο καλή μητέρα είσαι. Εκεί σε είδα να συγκινείσαι».

«Φέρτε μας κανένα χαρτομάντηλο, παιδιά. Δεν είναι ντροπή! Φέρτε μας κανένα χαρτομάντηλο» συμπλήρωσε ακόμα, προτού συνεχιστεί η συζήτηση με την Ελεονώρα Μελέτη, ο δημοσιογράφος και οικοδεσπότης στο talk show του Νίκου Χατζηνικολάου τη νύχτα της Πέμπτης.

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Κώστας Αποστολάκης: «Η φωνή μου, δημιουργήθηκε με πολλή νύχτα, πολλή κατάπτωση, υπερβολή & πολύ ποτό»
Μαρία Μπακοδήμου για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Όταν παίρνεις αποστάσεις είναι δύσκολο να βρεθείς ξανά»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Ουρλιάζαμε στο αμάξι, δεν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε αν ζούμε ή όχι»
Τα Χρόνια πολλά της Δήμητρας Βαμβακούση στον Γιώργο Αγγελόπουλο - Η φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη τους
Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Το πρώτο Πάσχα αγκαλιά με την κόρη τους
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Ατύχημα για τον Γιώργο Μαζωνάκη - Η φωτογραφία με το δεμένο πόδι