#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι

#SurvivorGR: Οι αντιδράσεις για την υποψηφιότητα του Γιάννη, ο απολογισμός του Σταμάτη, το αίτημα της Ασημίνας, ο... εξαφανισμένος Σάββας και ο αγώνας για την 2η ασυλία

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με τους Κόκκινους να γνωρίζουν και δεύτερη ήττα στα αγωνίσματα ασυλίας και την Δώρα Νικολή να γίνεται η 2η υποψήφια προς αποχώρηση μετά τον Γιάννη Περπατάρη συνεχίστηκε η 16η εβδομάδα του Survivor 2024.

Από την Κυριακή, οπού αποχώρησε οικειοθελώς ο Αλέξης Παππάς και παραμένει στα... πιτς ο Σάββας Γκέντσογλου (φημολογείται ότι θα αποχωρήσει) έχουν διαφοροποιηθεί τα δεδομένα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πλέον δεν υπάρχει ασυλία στις γυναίκες, με αποτέλεσμα τόσο τα ματσαρίσματα στους στίβους μάχης, όσο και οι μονομαχίες θα γίνονται πια ανεξαρτήτως φύλου.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (22/4) ο πρώτος υποψήφιος για μονομαχία, ο Γιάννης Περπατάρης, ο οποίος ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον ρίξουν στον τάκο, αναφέρθηκε στην ψηφοφορία την οποία χαρακτήρισε δίκαιη.

«Χθες στο συμβούλιο πριν πάμε, ζήτησα από τα παιδιά να ψηφίσουν εμένα, γιατί πάνω κάτω και με τα άλλα παιδιά είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Μόλις βγήκαν από τη μονομαχία τα παιδιά, είχαν τρέξει τόσα run. Πιστεύω λοιπόν, πως είναι δίκαιο να πάω εγώ στη μονομαχία τώρα για να ξεκουραστούν και τα υπόλοιπα παιδιά».

Σταυρούλα για Περπατάρη: «Μας συμφέρει που δεν μπορεί να μιλήσει, δεν τον ακούμε στον πάγκο»

Χρύσα: «Για ακόμα μια φορά οι Κόκκινοι κρύβονται πίσω από την Κατερίνα»

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου επένεσε τον Γιάννη Περπατάρη για την κίνησή του να βγει μπροστά για να ξεκουράσει τους συμπαίκτες του, ενώ ο Σταμάτης Ταλαδιανός χαρακτήρισε την κίνηση των κόκκινων αψυχολόγητη.

Πριν τον αγώνα για την 2η ασυλία τα αίματα άναψαν από μία ατάκα του Γιώργου Παπαχαραλάμπους. Ο νεαρός παίκτης ανέφερε ότι οι γυναίκες της δικής του ομάδας είναι πολύ χρήσιμες σε αντίθεση με αυτές της αντίπαλης ομάδας. Οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν με πρώτη αυτή της Χρύσας Χατζηγερωργίου.

«Είπα ότι ξεκάθαρα μπορούν να ψηφίσουν εσένα γιατί δεν προσφέρεις στην ομάδα» ανέφερε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους με την Χρύσα Χατζηγεωργίου να μην πιστεύει αυτό που ακούει: «Το αντίθετο του χρήσιμος είναι το άχρηστος. Μας είπε άχρηστες ρε φίλε».

«Πολύ σωστά. Στη γλώσσα παίρνεις άριστα. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Ότι δεν μπορούν να προσφέρουν. Από όπου θέλετε πιάνεστε» ήταν η απάντηση του παίκτη του Survivor

Στον στίβο μάχης οι Μπλε απέδειξαν πως βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και αυτή την εβδομάδα και επικράτησαν πάλι των Κόκκινων με 12-6, όπως και στην πρώτη ασυλία.

Τον τελευταίο πόντο στους Μπλε έφερε η Σταυρούλα κόντρα στην Δώρα.

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός σε έναν απολογισμό των όσων συνέβησαν στον στίβο μάχης, μίλησε με απαξιωτικό τρόπο για τους Κόκκινους λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν υπάρχει ομάδα. Μάλιστα τόνισε ότι μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, η Κόκκινη ομάδα έχει διαλυθεί.

Πριν το συμβούλιο του νησιού η Ασημίνα Χατζηανδρέου ζήτησε από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν γιατί δέχεται «πόλεμο» από τους Μπλε.

Στο συμβούλιο το παρών έδωσε και η Αναστασία Τσέρου που επέστρεψε από το νοσοκομείο, όχι όμως και ο Σάββας Γκέντσογλού που παραμένει... εξαφανισμένος.

Ασημίνα σε Φάνη: «Ανοίγεις συνέχεια το θέμα του τραυματισμού μου. Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι μαζί σου»

Αντιπαράθεση γιατί η Δαλάκα δεν μπήκε στα run και για την κούραση της Σταυρούλας

Η κόντρα Χρύσας και Γιώργου για τις «άχρηστες» συνεχίστηκε με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να δίνει εξηγήσεις για το σχόλιο του και ποιον αφορούσε.

Στην κάλπη οι Κόκκινοι έριξαν το όνομα της Δώρας Νικολή και όχι της Ασημίνας Χατζηανδρέου όπως τους είχε ζητήσει.

Στον αγώνα Περπατάρης με Δώρα

«Νιώθω μια χαρά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, όπως έχω εκφράσει κι άλλες φορές. Αν είναι τυχερό ή άτυχο να παίξω απέναντι στον Γιάννη δεν ξέρω. Θα μονομαχήσουμε μαζί. Ο αγώνας θα είναι φιλικός κι ας κερδίσει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός» είπε η παίκτρια για την υποψηφιότητάς της.

Trailer | 23/04/2024

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor