#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!

#MasterChefGR: H μπριγάδα του Μάριου Ιωάννου ή του Νίκου Κυψίδη κέρδισε και πήρε προβάδισμα στο Silver Week;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο τελευταίο επεισόδιο του MasterChef (Παρασκευή 19/4), ο Αλέξανδρος Λούπο ήταν αυτός, που συγκέντρωσε συνολικά τους λιγότερους βαθμούς.

Ο Νίκος Κυψίδης, ο Μάριος Ιωάννου, ο Κώστας Φρέτζιος, ο Γιάννης Κούρτογλου, ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, ο Σοφοκλής Πουλής, ο Άνχελ Σαχπαζής, ο Χρήστος Μοίρας, η Χριστίνα Χριστοφή και ο Ηλίας Παναγιώτου, είναι οι διαγωνιζόμενοι, που κατάφεραν να περάσουν στην τελική δεκάδα του MasterChef 2024!

Ανάμεσά τους βρίσκεται ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδας, αυτός ή αυτή που θα κατακτήσει το έπαθλο, τον τίτλο και φέτος, για πρώτη φορά, 100.000 ευρώ σε μετρητά και εξοπλισμό!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκίνησε για τους διαγωνιζoμένους, η γνωστή και αγαπημένη σε όλους Silver Week! Όλοι μαζί μπήκαν στον αγώνα για τη διεκδίκηση του 3ου μεγαλύτερου επάθλου στον διαγωνισμό.

Το τέλος αυτής της εβδομάδας δε θα έχει δυσάρεστη κατάληξη για κανέναν. Είναι όλοι ασφαλείς γιατί δε θα υπάρχει αποχώρηση. Αυτός, όμως, που θα καταφέρει να κερδίσει τον τελικό της Silver Week θα λάβει και το χρηματικό έπαθλο των 20.000 ευρώ!

Την Δευτέρα 22 Απριλίου, οι μπριγάδες επανήλθαν και οι παίκτες έπρεπε να σκεφτούν καλά πως θέλουν να σχηματιστούν. Η μπριγάδα που θα κερδίσει τη σημερινή και την αυριανή μαγειρική δοκιμασία θα είναι και αυτή που θα διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο.

Η επιλογή του αρχηγού είναι ακόμα πιο σημαντική απόφαση. Ο αρχηγός της μπριγάδας, που θα κερδίσει τις δοκιμασίες των δύο πρώτων ημερών, θα είναι ο 1ος από τους 2 φιναλίστ του Silver τελικού! Ένα από τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της νικήτριας μπριγάδας, μετά από πολύ δύσκολες μαγειρικές δοκιμασίες, θα είναι ο δεύτερος φιναλίστ.

Πέρα από το χρηματικό έπαθλο, ο νικητής του τελικού θα έχει και ασυλία για την επόμενη εβδομάδα, συνεπώς θα βρεθεί απευθείας στους 9 καλύτερους του φετινού MasterChef!

Οι διαγωνιζόμενοι, για μια ακόμα φορά, θα πρέπει να αξιολογήσουν και να συνειδητοποιήσουν πόση μεγάλη σημασία θα έχει η κάθε απόφασή τους και πόσο οι επιλογές τους θα επηρεάσουν σημαντικά τις επόμενες εξελίξεις.

Το πλεονέκτημα του αρχηγού!

Ο Χρήστος πήρε τη θέση του Σωτήρη Κοντιζά!

Οι κριτές δοκιμάζουν τα πιάτα των 2 μπριγάδων!

Ποια μπριγάδα κέρδισε και πήρε προβάδισμα;

Περισσότερους πόντους κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι προσπάθειες της γκρι μπριγάδας, η οποία με σκορ 3-1 έχει το προβάδισμα στη μάχη για το χρηματικό έπαθλο των 20.000 ευρώ! 

Τrailer Τρίτη 23.4.2024

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor