#SurvivorGR: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Αλέξης Παππάς - Zήτησε και βγήκε στον τάκο ο Περπατάρης

#SurvivorGR: Οι αντιδράσεις για την αποχώρηση James, οι αλλαγές σε ψηφοφορία και μονομαχία, ο «αρκουδούλης», το καρούμπαλο, η μάχη για την ασυλία και τους πόντους για το μεγάλο έπαθλο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με ανατροπές ξεκίνησε η 16η εβδομάδα του Survivor 2024 καθώς μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, «αντίο» στο ριάλιτι επιβίωσης είπε και ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος όμως δεν εγκατέλειψε τον Άγιο Δομίνικο μετά από μονομαχία αλλά οικειοθελώς επικαλούμενους οικογενειακούς λόγους.

Αυτό έφερε αλλαγές στο παιχνίδι καθώς ακυρώθηκε η ασυλία των γυναικών για αυτή την εβδομάδα και αποφασίστηκε το μεικτό σύστημα. Έτσι στον τάκο αλλά και στη μονομαχία παραμονής θα μπορούν πλέον να βρεθούν μαζί άντρες και γυναίκες.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (21/4) Μπλε και Κόκκινοι σχολίασαν την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος επέλεξε μεν να αγωνιστεί στη μονομαχία, αλλά έδωσε το ματς με 4-0 στον συμπαίκτη του Θοδωρής Τουρκογεώργος και στον τελικό κόντρα στον Γιώργο Παπαχαραλάμπους ενώ το σκορ κρινόταν σε έναν κρίκο επέλεξε να επιστρέψει στον πάγκο και να δώσει τη νίκη στον αντίπαλό του.

Για την Χρύσα Χατζηγεωργίου η απόφαση του Τζέιμς ήταν η καλύτερη γιατί τώρα θα πάει στον Παναμά να συναντήσει τον πατέρα του που ναυάγησε στον Ειρηνικό ωκεανό και να επιστρέψουν μαζί σπίτι τους στη Ρόδο.

Συγκινημένη ήταν από την πλευρά της η Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο οποίος είχε πολύ καλή σχέση με τον Τζέιμς και η οποία κατά την αποχώρησή του πλάνταξε στο κλάμα.

Στη χειρότερη θέση όλων βρέθηκε ο Γιώργος Γκιουλέκας ο οποίος και είχε έρθει πάρα πολύ κοντά με τον πρώην συμπαίκτη του και στη συνέχεια αντίπαλό του μέχρι να αποχωρήσει.

«Έφυγε ο Τζέιμς και ξενέρωσα προφανώς πάρα πολύ, χάλια. Το Survivor τώρα, τι να πω… Είναι σαν να βάλεις τον Γιάννη Περπατάρη να κάνει μια ώρα podcast! Σαν να έχεις παίξει ένα ματς under και να είναι 3 – 0 στο 8ο λεπτό! Σαν να πας να δεις στον κινηματογράφο μια γαλλική ταινία και να μην έχει υπότιτλους. Δηλαδή δεν βρίσκω κανένα νόημα τώρα, είναι η αλήθεια, την πρώτη μέρα μετά τον Τζέιμς. Ξύπνησα και δεν είχα ένα κίνητρο για να κινηθώ, να σηκωθώ. Εκεί που πήγαινα πάντα και τον έβρισκα με το που ξυπνούσαμε, είτε στους Μπλε είτε τώρα στην ένωση των δυο ομάδων. Εντάξει, είμαι πολύ ξενερωμένος είναι η αλήθεια. Όλη η εβδομάδα ήταν λίγο στενάχωρη με όλο αυτό το συμβάν και ήμουν αρκετά πεσμένος. Με μια εξαιρετική παρένθεση, το Κόνκο Μπόνγκ, που εκεί ξεδώσαμε. Τώρα προχωράμε έτσι, ψάχνοντας το νόημα και το κίνητρο. Μου είπε ότι πρέπει να φτάσω στον τελικό και δυστυχώς ή ευτυχώς αρχίζω πλέον να σκέφτομαι τόσο μακριά. Πιστεύω όμως ότι η απουσία του Τζέιμς θα στοιχίσει σε όλη την ομάδα, καλώς ή κακώς πέρα από το αγωνιστικό, ακόμα και στα ματσαρίσματα αλλά και στην καλύβα έβγαινε μπροστά και μιλούσε. Νομίζω ότι ξενέρωσαν όλοι με αυτή την αποχώρηση

Στο μεταξύ, στην τελευταία αναμέτρηση Δαλάκα και Σταυρούλας στον αγωνιστικό χώρο, οι δύο γυναίκες είχαν μία ένταση μεταξύ τους που οδήγησε την τελευταία στην απόφαση να αντιμετωπίζει από εδώ και στο εξής τελείως διαφορετικά την αντίπαλό της. «Τώρα θα δεις πώς αλλάζουν όλα...» προειδοποίησε η Σταυρούλα η οποία δείχνει να έχει θυμώσει με τη συμπεριφορά της Δαλάκα απέναντί της.

Η Σταυρούλα σχολίασε την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή και μπροστά στον Γιώργο Λιανό λέγοντας με τρυφερότητα στον παρουσιαστή του Survivor πως έφυγε από κοντά της ο… αρκουδούλης της, όπως τον αποκαλούσε. Οι δύο παίκτες είχαν μπει μαζί στο παιχνίδι και είχαν έρθει κοντά. Μάλιστα η Σταυρούλα είπε ότι κοιμόντουσαν και μαζί και είχαν δεθεί πολύ ως φίλοι.

Ωστόσο ο Γιώργος Λιανός επεφύλασσε και μια νέα... βόμβα για τους Survivors. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι τους ανακοίνωσε πως ακόμα ένας παίκτης αποτελεί παρελθόν από το παιχνίδι.

«Πριν προχωρήσουμε, έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση η οποία επηρεάζει και τις δυο ομάδες. Κυρίως όμως την κόκκινη ομάδα. Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή είχαμε άλλη μια οικειοθελή αποχώρηση για λόγους προσωπικούς, για λόγους οικογενειακούς. Ο παίκτης, λοιπόν, ο οποίος δεν είναι πλέον μαζί μας και θα στερηθεί η κόκκινη ομάδα είναι ο Αλέξης Παππάς» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός, μουδιάζοντας εύλογα τους παίκτες και των δυο ομάδων.

«Είμαι αρκετά στεναχωρημένη, κάτι είχαμε καταλάβει. Με τον Αλέξη ήμασταν πάρα πολύ φίλοι και η αλήθεια είναι ότι η απώλεια, τόσο στην ομάδα όσο και προσωπικά σε μένα, θα είναι αρκετά μεγάλη» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Δαλάκα.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη οδήγησε και σε αλλαγές. Ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει την προηγούμενη εβδομάδα πως οι γυναίκες των δύο ομάδων θα είχαν ασυλία και δεν θα έβγαιναν υποψήφιες προς αποχώρηση καθώς ήταν ολιγάριθμες σε σχέση με τους άντρες, τώρα αυτό παύει να ισχύει καθώς οι ομάδες βρέθηκαν χωρίς δύο παίκτες, τον Αλέξη και τον Τζέιμς. Έτσι, ο κανόνας επιστρέφει στις παλιές εποχές όπου όλοι θα είναι υποψήφιοι.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε και άλλη μία αλλαγή στο παιχνίδι. Πλέον δεν θα ισχύει ότι οι άνδρες θα αντιμετωπίζουν μόνο άνδρες και οι γυναίκες μόνο γυναίκες. Αντίθετα, μπορεί η Δαλάκα να χρειαστεί στο μέλλον να αντιμετωπίσει κάποιον άντρα αντίπαλο και αντίστοιχα και κάποιος άντρας να χρειαστεί να αντιμετωπίσει στον αγωνιστικό χώρο κάποια γυναίκα.

Επιπλέον όπως εξήγησε ο παρουσιαστής του Survivor κάθε νίκη θα είναι και πόντος για το μεγάλο έπαθλο που θα ακολουθήσει στο τέλος της εβδομάδας.

Στο στίβο μάχης αρκετοί παίκτες φάνηκαν επηρεασμένοι από τις δύο αποχωρήσεις των συμπαικτών τους, ενώ κάποιοι άλλοι ζορίστηκαν στο παζλ. Οι δύο ομάδες είχαν επαφή στο σκορ μέχρι το 5-4, όμως όταν.... τούρμπισαν οι Σταυρούλα και ο Φάνης φέρνοντας συνολικά 7 νίκες στην ομάδα τους οι Μπλε έκαναν περίπατο.

Άτυχος της πρώτης ασυλίας στάθηκε ο Χριστόφορος Ταξίδης που αποχώρησε από τον στίβο μάχης με ένα καρούμπαλό μετά από κύβο που δέχθηκε από τον Θεόδωρο Τουρκογεώργο.

Οι Μπλε επικράτησαν με 12-6 των Κόκκινων και εκτός από το τοτέμ ασυλίας, πήραν τον πρώτο πόντο για το μεγάλο έπαθλο και έφαγαν μπέργκερ και πίστες.


Μετά το τέλος του αγώνα η Κατερίνα Δαλάκα θέλησε να υποβαθμίσει την κόντρα που έχει με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, όμως η παίκτρια των Μπλε δεν φάνηκε να πειθεται. 

Στο Συμβούλιο του Νησιού το θέμα συζήτησης ήταν το παζλ που δυσκόλεψε αρκετούς, ενώ ο Γιώργος Λιανός τόνισε πως η ψηφοφορία που θα ακολουθήσει μπορεί να περιλαμβάνει μέρος της στρατηγικής της κόκκινης ομάδας, εξηγώντας πως μπορεί μια ομάδα να στείλει στις μονομαχίες έναν πολύ καλό παίκτη για να ταράξει τα νερά και να προκαλέσει αποχώρηση στους αντιπάλους.

Από την κάλπη των Κόκκινων βρήκε το όνομα του Γιάννη Περπατάρη, μια επιλογή που ξάφνιασε στο συμβούλιο του Survivor 2024. Στην ερώτηση του Γιώργου Λιανού, επειδή ο Γιάννης είχε πρόβλημα με τη φωνή του ανέλαβε να δώσει την απάντηση ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.

Συγκεκριμένα ο παίκτης ζήτησε από την ομάδα του να τον ψηφίσει, γιατί ήδη ο Παπαχαραλάμπους και ο Ταξίδης έρχονται από τις μονομαχίες της προηγούμενης εβδομάδας. Έτσι ρίσκαρε τη δική του θέση για να μη βρεθούν υποψήφιοι για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

«Γιώργο, ζήτησα εγώ από τα παιδιά να με ψηφίσουν» παραδέχθηκε ο παίκτης των Κόκκινων.

Trailer | 22/04/2024

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»