Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»

«Όλα αυτά τα χρόνια δεν καπνίζω, δεν πίνω αλκοόλ, δεν ξενυχτάω άσκοπα και τρέφομαι πάρα πολύ σωστά. Δεν κάνω μπότοξ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Έλλη Κοκκίνου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, #Πρωταγωνιστές και μίλησε για τα μυστικά ομορφιάς της και τις αισθητικές παρεμβάσεις.

Αρχικά ανέφερε η τραγουδίστρια: «Όλα αυτά τα χρόνια δεν καπνίζω, δεν πίνω αλκοόλ, δεν ξενυχτάω άσκοπα και τρέφομαι πάρα πολύ σωστά. Όλο αυτό στα 30 και τα 25 δεν καταλαβαίνουμε πόσο καλό μας κάνει και όσο περνούν τα χρόνια και μας βαραίνει την πλάτη, στα 40 κάτι σε επιβραβεύει η ζωή. Στα 12 ξεκίνησα το σκι, μία που ανέβηκα στα πέδιλα και μία που δεν ήθελα να κατέβω ξανά.

Έχω πάρει μετάλλια! Ο πρωταθλητισμός σου αφήνει κουσούρια. Έχω δισκοπάθεια, έχω τενοντίτιδα και στους δύο ώμους. Θα γίνω τον Ιούλιο 54. Δεν έχω κάνει ακόμη πλαστικές. Φοβάμαι πολύ το νυστέρι, μην ξυπνήσω και με δω παραποιημένη. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου. Δεν κάνω μπότοξ. Να κάνω μια φορά τον χρόνο γιατί δεν μου αρέσει το παγωμένο βλέμμα. Μου αρέσει η φυσικότητα. Πού και πού μία φορά θα κάνω κι αυτό ελαφρύ για να μην χαραχθούν ρυτίδες. Όσο πιο απλό, όσα πιο λίγα τόσο πιο μικρές δείχνουμε. Σε 5 χρόνια δεν ξέρω τι θα κάνω»!

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο σε μια δουλειά που έχει προβολή. Ήμουν ένα γλυκό κορίτσι, όταν με ετοίμαζαν ήμουν πιο εντυπωσιακή. Στην σκηνή ήμουν σέξι αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Μπορούσα να ήμουν σέξι αλλά ήταν θηλυκά. Νομίζω ότι ποτέ δεν το πούλησα έτσι. Η ομορφιά ανοίγει πόρτες, είναι ντε φάκτο.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν πούλησα την ομορφιά μου για να κερδίσω κάτι. Θέλω να είμαι όμορφη, προσπάθησα για αυτό γιατί είχα πάρει κιλά κάποια στιγμή. Πάσχισα πολύ για να τα χάσω. Η ομορφιά ναι μεν είναι διαβατήριο αλλά δεν φτάνει αυτό. Δεν θα πείσεις τον κόσμο για πολλά χρόνια επειδή είσαι όμορφος ή όμορφη. Τώρα βγαίνω με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ότι στα 33 μου. Αυτή η 20ετία με έχει αλλάξει τόσο πολύ μέσα μου, οι ατέλειες είναι περισσότερες λόγω ηλικίας αλλά αισθάνομαι πιο σίγουρη για μένα».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

e100d397-KOKKINOU12

Δειτε Επισης

«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»
Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι