Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»

Η Έλλη Στάη αποκάλυψε οτι θα γίνει γιαγιά για τρίτη φορά: «Είμαι 70 ακριβώς. Δεν θα μπορούσα να πω ψέματα γιατί είναι γραμμένο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την Έλλη Στάη συνάντησε ο Σταύρος Θεοδωράκης το βράδυ της Πέμπτης, στα πλαίσια του νέου επεισοδίου για την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» στον Alpha, ανάμεσα σε άλλες επώνυμες κυρίες.

Σε αυτή τη συζήτηση, μεταξύ άλλων, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων μίλησε με ειλικρίνεια για την ομορφιά μιας γυναίκας τόσο στον χώρο της δημοσιογραφίας όσο και ευρύτερα ενώ παραδέχθηκε πως άργησε η ίδια να βγάλει γλυκύτητα στη μικρή οθόνη.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλλη Στάη εκμυστηρεύτηκε στον συνάδελφο της πως «η ομορφιά και η νεότητα είναι προφανές ότι δεν άνοιγε ντε και καλά τις πόρτες. Με την ομορφιά φαντάζομαι πως δεν εννοείς μόνο την όψη αλλά και όλο αυτό που κουβαλάει μια όμορφη παρουσία. Κι αν δεν κουβαλάει εγκέφαλο και ψυχή, δεν είναι ποτέ όμορφη. Ανεγκέφαλη ομορφιά δεν υπάρχει, αποκλείεται. Δεν είναι η ομορφιά που θεωρώ εγώ και πιστεύω ότι είναι και μια ομορφιά που δεν διαρκεί».

«Μια όμορφη γυναίκα χωρίς περιεχόμενο δεν εκπέμπει ομορφιά, κατά τη δική μου γνώμη, δεν εκπέμπει γοητεία ντε και καλά και δεν εκπέμπει ερωτισμό. Σίγουρα αυτό δεν μπορεί να διαρκέσει γιατί πόσες φορές έχουμε πει «ωραία μάτια με βλέμμα αγελάδας». Αυτό νομίζω ότι είναι κάτι που η σημερινή εποχή το χαλάει γιατί περνάει μέσα από ένα φίλτρο ομοιομορφίας».

«Πέρασαν αρκετά χρόνια για να ισορροπήσω και να βγάλω την γλυκύτητα και της γυναίκας και του χαρακτήρα που είμαι. Δηλαδή ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή. Και αυτό το έκανα επίτηδες μέχρι να περάσουν πολλά χρόνια, 15 – 20 χρόνια, για να έρθει η χαλάρωση» συμπλήρωσε, επίσης, η Έλλη Στάη σε αυτή τη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha.

Μια χαρμόσυνη αποκάλυψη έκανε η Έλλη Στάη μέσα από την εκπομπή «Πρωταγωνιστές».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στον Σταύρο Θεοδωράκη για τη σχέση της με τον χρόνο, το πως αντιλαμβάνεται η ίδια την ομορφιά αλλά και το πως καταφέρνει να διατηρείται μέχρι σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλλη Στάη αποκάλυψε τη διατροφή που ακολουθεί ενώ όπως εξήγησε, αν και 70 ετών η γυμναστική παραμένει αναπόστατο κομμάτι της ζωής της, καθώς αθλείται τέσσερις φορές την εβδομάδα. 

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, ο Σταύρος Θεοδωράκης τη ρώτησε πως νιώθει που έχει δυο εγγόνια με την ίδια να αποκαλύπτει, «Αναμένω και τρίτο» ενώ στη συνέχεια εξήγησε πως απολαμβάνει τον ρόλο της ως γιαγιά και επιζητά από τα εγγόνια της να την αποκαλούν έτσι.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

stai

Με αφορμή το αφιέρωμα της εκπομπής για την σχέση των γυναικών με τον χρόνο, η Έλλη Στάη αποκάλυψε στην κάμερα την ηλικία της: «Είμαι 70 ακριβώς. Δεν θα μπορούσα να πω ψέματα γιατί είναι γραμμένο. Τρώω τα πάντα αλλά το στομάχι μου ανταποκρίνεται σε ποσότητες που δε είναι τεράστιες. Δεν τρώω μαρούλια, δεν μου αρέσουν καθόλου», είπε  η δημοσιογράφος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ακούγοντας την ηλικία της Έλλης Στάη σχολίασε: «Έπαθα σοκ με την ηλικία της Έλλης Στάη παιδιά. Είναι αυτό που το ξέρεις και όταν ακούς κάποιον να στο λέει και συνδυάζεις αυτή την εικόνα τη νεανική και fit…»

Ενώ πρόσθεσε για το παρουσιαστικό της: «Εν τω μεταξύ την έχω δει από κοντά και δεν είναι από αυτές τις γυναίκες που τις βλέπεις από κοντά και λες: “Παναγία μου, πώς είναι έτσι;” Είναι πολύ fit και σε πολύ καλή κατάσταση», είπε στον αέρα του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»