Το flashback της Αγγελικής Νικολούλη για την Ρούλα Πισπιρίγκου: «Παγιδεύτηκε στη φονική αγκαλιά της μάνας»

#fosstotounel: Μαρτυρίες που σοκάρουν για την Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο καρκίνος, η απόπειρα αυτοχειρίας και ο συναισθηματικός εκβιασμός - Η ενοχή της μέσα από τα μάτια του Μάνου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Συγκλονίζουν τα όσα παρουσιάζει η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή, #FosStoTounel, για την υπόθεση της Πάτρας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Τι λέει σήμερα η μητέρα του διπλανού θαλάμου από αυτόν που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα - Το «θέατρο» της Ρούλας Πισπιρίγκου σε φίλη της μέσα από το νοσοκομείο - Η αντίδραση της όταν μίλησε η πεθερά της Νέες αποκαλύψεις απο τον πρώην της: «Μας έλεγε ότι πεθαίνει για να μην τη χωρίσει το παιδί μας»

Τα στοιχεία και οι μάρτυρες – κλειδιά που μίλησαν στο «Τούνελ» και φώτισαν τη δολοφονία της άτυχης Τζωρτζίνας. Τα όσα λένε σήμερα μετά τις εξελίξεις συγκλονίζουν.

Η ολέθρια σχέση που έγινε κίνητρο για ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα των τελευταίων χρόνων. Η αντίδραση της σύγχρονης Μήδειας τη νύχτα της αποκάλυψης για το «παιδί που μίλησε από τον τάφο του…». Πώς η εμμονή της για προβολή φανέρωσε στον αέρα του «Τούνελ» το στοιχείο – «κλειδί» της υπόθεσης και έδειξε τα «τρωτά της σημεία».

Η εκπομπή ξεκίνησε με εικόνες της Τζωρτζίνας να παίζει χαρούμενη στο γήπεδο.

Συγκινημένη η Αγγελική Νικολούλη είπε: «Η εικόνα που είδαμε με το παιδάκι αυτό να παίζει χαρούμενο και αμέριμνο εκεί στο γήπεδο της Πάτρας, προκαλεί σήμερα ρίγη συγκίνησης. Είναι λίγο πριν παγιδευτεί στη φονική αγκαλιά της γυναίκες που το έφερε στον κόσμο, της μάνας , της Ρούλας Πισπιρίγκου που σήμερα καταδικάστηκε ομόφωνα σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονιά του», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Το #FosStoTounel μίλησε ξανά με μάρτυρα που βρέθηκε βρέθηκε κοντά στην Τζωρτζίνα λόγω ιδιότητας, λίγο πριν το τραγικό της τέλος και περιγράφει τα όσα είδε.

«Είδα δύο γονείς όταν πήγα αδιάφορους. Ο πατέρας ήταν έξω με τη μηχανή και έναν φίλο του και η μητέρα μέσα με μια φίλη της. Η Τζωρτζίνα ήταν στον καναπέ σε μια στάση 120 μοιρών. Ξαπλωμένη για πολλές ώρες γιατί εγώ όταν την βρήκα έβγαζε κραυγές και έκλαιγε. Ενημέρωσα ότι θα έπρεπε να αλλάζουν στάση στο παιδί ανά είκοσι λεπτά περίπου για να μην πονάει.

«Όση ώρα ήμουν με το παιδί δεν ασχολήθηκε κανείς. Η μητέρα μού έλεγε τα πράγματα αρκετά μπερδεμένα. Όταν τη ρώτησα αν είχε πάει την Τζωρτζίνα σε ψυχολόγο πριν βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση, μου είπε ότι δεν χρειάστηκε γιατί είναι ένα αρκετά δυνατό παιδί. Μου είπε ότι είχε βρει νεκρή την αδερφή της και το ξεπέρασε. Με σόκαρε η απάντησή της», λέει χαρακτηριστικά.

«Το άγχος μου ήταν το πώς θα μιλήσω σε αυτούς του δύο γονείς που είχαν θάψει ήδη τα δύο τους παιδιά και το τρίτο ήταν σε αυτήν την κατάσταση. Παρόλα αυτά, είδα δύο γονείς απαθείς. Δεν αντίκρισα μια μάνα που έχει θάψει δύο παιδιά. Είχα ζητήσει να φέρουν την Τζωρτζίνα μετά την αξιολόγηση στον χώρο μου και εκείνη αρνήθηκε. Τους είχα προτείνει να πάνε σε ένα κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα αλλά και πάλι ήταν αρνητική η μητέρα. Δεν είμαι δικαστής, αλλά αυτό που θέλω είναι δικαίωση για αυτά τα παιδιά. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα έτσι και αλλιώς», κατέληξε.

Μια ακόμα μαρτυρία που σοκάρει αποκάλυψε το #FosStoTounel από πρόσωπο που γνώριζε πολλά.

Η εκπομπή έφερε στο φως μαρτυρίες που σοκάρουν! Ένας αξιωματικός μιλά για τα όσα βίωσε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία ήταν σύντροφος συγγενικού του προσώπου.

Ο γιος της οικογένειας είχε σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου πριν τον τέως σύζυγό της. Τους έλεγε ότι πάσχει από σοβαρή ασθένεια και πεθαίνει για να την αφήσουν να ζήσει τον έρωτά της με το παιδί τους.

Εκείνο το διάστημα ο εν λόγω άντρας ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να ισχυρίζεται ότι είναι βαριά άρρωστη.

Ότι πάσχει από καρκίνο και θέλει να ζήσει τον έρωτά της έως ότου φύγει από τη ζωή!

Όπως ανέφερε ο μάρτυρας, η Πισπιρίγκου είχε φέρει μεγάλη αναταραχή στην οικογένεια αφού ισχυριζόταν ότι έπασχε είτε από καρκίνο είτε ότι υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα.

Οι αρχές, ωστόσο, τον μάρτυρα δεν τον κάλεσαν για να δώσει όλα όσα έζησε πριν γνωρίσει τον Μάνο η κατηγορουμένη!

«Αυτή η γυναίκα είναι ένα κεφάλαιο της ζωής της οικογένειάς μου που πραγματικά θέλω να ξεχάσω αλλά δεν μπορώ», ανέφερε.

«Πρώτα από όλα λυπάμαι για αυτήν γιατί είναι άρρωστη και κυρίως λυπάμαι που επέτρεψε το σύμπαν, η φύση, ο Θεός, να γίνουν τέτοια πράγματα και να φύγουν αθώες ψυχούλες. Ευτυχώς που το δικαστήριο κατάλαβε περί τίνος πρόκειται και της έδωσε αυτά που πρέπει να λάβει. Αυτό πιστεύουμε εμείς».

«Τώρα όμως τρεις ψυχές έφυγαν από τη ζωή με τέτοιο τρόπο που ούτε καν να το σκέφτομαι, δε θέλω. Δυστυχώς επέτρεψε η ζωή να τυφλωθούν όλοι και να μην εμποδίσουν να συμβεί ό,τι έγινε. Εγώ έχω βγει από τα ρούχα μου και με το σύστημα που δεν έχει κανείς τη μαγκιά να βγει και να πει έκανα λάθος, έπρεπε να φωνάξω, να πω εγκαίρως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτήν τη γυναίκα. Μιλώ για γιατρούς, νοσηλευτές, κοινωνικές υπηρεσίες και αφήνω τελευταίους τους συγγενείς».

Μια φίλη της μητέρας από την Πάτρα αναφέρθηκε στα όσα της έλεγε η ίδια μέσα από το «Καραμανδάνειο» όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα.

«Τη ρώτησα ‘είσαι σε μονόκλινο;’, μου λέει ‘όχι, δίκλινο’. Ρωτούσα γιατί φοβόμουν μη συμβεί κάτι, επειδή ήταν πρόσφατος, λίγων ημερών ο θάνατος της μπέμπας. Τη ρωτούσαμε οι γνωστές της αν έχει παρέα στο νοσοκομείο και μου έλεγε ‘είναι δίπλα μου μια άλλη μητέρα. Την βλέπω εδώ’. Και μάλιστα όταν μου είπε για την ανακοπή στο τηλέφωνο, μου μετέφερε λεπτομέρειες, ότι τράβηξε δήθεν την κουρτίνα να μη δουν η άλλη μητέρα και το παιδί της την Τζωρτζίνα, όπως ήταν ότι της είπε πάρε το παιδί και βγες έξω. Έτσι μου είπε η ίδια».

Το ηχητικό ντοκουμέντο που η εκπομπή έφερε στο φως της δημοσιότητας, με τη μητέρα να μιλά για την κρίση της κόρης της στο νοσοκομείο, είχε προκαλέσει σοκ.

«Μόλις πήγαμε να φύγουμε, έκανε μια κρίση, πάλι με εμετό, και την έκανε πάλι λίγο τώρα πριν. Βήχει και της έρχεται εμετός και δεν βγάζει τίποτα και την κράτησαν μέσα να την ψάξουν κι άλλο. Αυτοί δεν ξέρουν τι ψάχνουν, έρχονται και με κοιτάνε με ένα βλέμμα της αγελάδας, το ηλίθιο. Τους λέω εξετάσεις πότε θα κάνουμε;».

Η Αγγελική Νικολούλη είχε ζητήσει από τη Ρούλα Πισπιρίγκου ζωγραφιές της Τζωρτζίνας. Τη μία με τα τρία αγγελάκια που είχε ζωγραφίσει, δεν την παρουσίασε ποτέ. Οι άλλες που εμφανίστηκαν στην εκπομπή έδειξαν πολλά για την ψυχούλα του παιδιού.

Ένα flashback στις συνομιλίες της με τη Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε η Αγγελική Νικολούλη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου από την πρώτη στιγμή μιλούσε με απάθεια για τα όσα βίωσε.

Έχοντας χάσει τρία παιδιά ήταν τέρας ψυχραιμίας και το μόνο που ήξερε να κάνει ήταν να κατηγορεί τους πάντες και όσους την κατονόμαζαν εξαρχής όταν δολοφόνο!

Η δημοσιογράφος, σοκαρισμένη, είχε αναφέρει πως «ένα από τα τρία παιδιά, φαίνεται να μιλάει στους ερευνητές μέσα από τον τάφο του». Σύμφωνα με την αξιόπιστη πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή, το σημαντικό στοιχείο που είχε βρεθεί κατά τη διάρκεια της εξονυχιστικής έρευνας ήταν η μεγάλη ποσότητα κεταμίνης στο σώμα της Τζωρτζίνας.

Την επόμενη ημέρα, η μητέρα από την Πάτρα κάλεσε την Αγγελική Νικολούλη στην προσπάθειά της να μάθει τι έλεγε εκείνο το ανώνυμο τηλεφώνημα, στον αέρα της εκπομπής.

«Βρίσκουν κάτι; Όχι τίποτα άλλο, αλλά έτσι όπως το είπες, κάτι πάθαμε μέσα στη νύχτα και έχουμε καρδιακούς στην οικογένεια. Μακάρι να βρουν, να μάθουμε και εμείς τι έγινε».

Για έναν άνθρωπο που χτύπησε κάτω από τη μύτη των γιατρών έκανε λόγο τότε η Αγγελική Νικολούλη.

Η Αγγελική Νικολούλη τη ρωτούσε τόσο για τον ψυχίατρο που είχε επισκεφθεί όσο και για το σύνδρομο Μινχάουζεν, με εκείνη να γελά επιδεικτικά!

Η συμπεριφορά της, ωστόσο, άλλαξε όταν έμαθε ότι η εισαγγελέα προχωρά σε έρευνα και ζήτησε να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις στην Τζωρτζίνα.

Ζητούσε με επιτακτικό ύφος να μάθει το όνομα του εισαγγελέα ουρλιάζοντας ότι η υπόθεση πλέον είχε πάρει άλλες διαστάσεις!

Μάλιστα, όπως παρουσίασε στη συνέχεια ο συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλη, Φάνης Πέγκας, η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν άκουσε για τα ισόβια είπε χαρακτηριστικά: «Ισόβια; 15 χρόνια, μια χαρά!».

Λίγες ημέρες αργότερα, στην πρώτη εκπομπή του Απριλίου του 2022 και ενώ η μητέρα είχε συλληφθεί, ένα τηλεφώνημα από το γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία της Τζωρτζίνας έφερε τα πάνω κάτω. Όπως ανέφεραν, η μητέρα από την Πάτρα είχε ζητήσει η 9χρονη Τζωρτζίνα να ταφεί μαζί με το τάμπλετ της.

Την στιγμή που η Αγγελική Νικολούλη παρουσίαζε ζωντανά στον αέρα μαρτυρίες για εκείνο το απόγευμα της τραγικής μέρας που η Τζωρτζίνα έπεσε σε κώμα, η μητέρα από την Πάτρα παρενέβη και αναφέρθηκε στα όσα είχαν γίνει στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Απάντησε στα όσα ισχυρίστηκε η μητέρα παιδιού από τον διπλανό με την Τζωρτζίνα θάλαμο. Η γυναίκα μιλάει και σήμερα στην Αγγελική Νικολούλη.

Αγγελική Νικολούλη: Φαίνεται πως εσύ έπαιξες καθοριστικό ρόλο στο να σωθεί την πρώτη φορά η Τζωρτζίνα, να γυρίσει στην κυριολεξία από τον θάνατο.

Μάρτυρας: Εγώ απλώς ανέφερα αυτό που κατάλαβα και ό,τι πρόλαβα να δω. Το σημαντικό είναι ότι βγαίνει τώρα η αλήθεια στο φως. Κάτι που τότε, όταν άνοιγα την πόρτα του διπλανού θαλάμου στο Καραμανδάνειο, δεν μπορούσα να φανταστώ.

Αγγελική Νικολούλη: Μετά τη μαρτυρία σου στην εκπομπή, σε αναζήτησαν από τις Αρχές; Σε κάλεσαν να καταθέσεις;

Μάρτυρας: Όχι, όχι, τίποτα, κανένας, μόνο με εσάς είχα μιλήσει.

Η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη, σε συνομιλία που είχε με την Αγγελική Νικολούλη, εμφανώς συγκινημένη και ταραγμένη, μίλησε για τα τρία αδικοχαμένα της εγγόνια και υποστήριξε πως δεν είχε υποψιαστεί το παραμικρό.

«Δεν είπα ποτέ ότι δεν ήθελα τον γάμο τους. Ήταν δική τους επιλογή. Έχουν ‘φύγει’ τρία παιδιά, δεν είμαι σε θέση να μιλήσω. Δεν είχαμε αντιληφθεί το παραμικρό. Εμένα με ενδιαφέρει να δούμε τι έχει συμβεί με τα παιδιά, από τι φύγανε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πληροφορήθηκε την επικοινωνία που είχε η δημοσιογράφος με την πεθερά της. Τότε εκνευρισμένη κάλεσε την Αγγελική Νικολούλη για να ζητήσει τον λόγο.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απ’ ότι έμαθα ψάχνεις πολύ εδώ… Επικοινωνείς με πρόσωπα κοντινά μου. Δεν πιστεύεις αυτά που σου λέω;

Αγγελική Νικολούλη: Θέλω να έχω και προσωπική άποψη. Αυτό δε σημαίνει ότι μου λες ψέματα.

Ρούλα Πισπιρίγκου  Πήρες και την πεθερά μου τηλέφωνο;

Αγγελική Νικολούλη: Ναι, μιλήσαμε. Γιαγιά είναι και πονάει. Τρία εγγονάκια έχασε.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σου είπε κάτι διαφορετικό; Αφού έχουμε επαφές. Με προσέχει. Ανησυχεί για μένα. Τι νόμιζες; Ότι δε μιλάμε;

Αγγελική Νικολούλη: Σε ενόχλησε που της μίλησα;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Να ξέρεις πως ό,τι σου λέω είναι αλήθεια. Η ίδια ενοχλήθηκε που την πήρες τηλέφωνο και μου το είπε.

Στο «Τούνελ» είχε μιλήσει και ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου , δηλώνοντας πεπεισμένος πως η κόρη του είναι αθώα και την κατηγορούν άδικα.

«Αν μπορούσα να δώσω την ψυχή μου για να σταματήσουν να διαπομπεύουν τα παιδάκια, τις ψυχούλες που χάθηκαν και να φωνάζουν την κόρη μου φόνισσα, θα την έδινα», τόνισε

Ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών από την Πάτρα είχε μιλήσει στην Αγγελική Νικολούλη τον Απρίλιο του 2022, όταν η δημοσιογράφος είχε αναδείξει την υπόθεση.

Ο ίδιος, με ψυχραιμία, αναφέρθηκε στην εν διαστάσει σύζυγό του αλλά και στις κατηγορίες εις βάρος της για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους.

«Μετά από εννέα χρόνια γάμου, δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή, να βγω έξω από ένα δικαστήριο και να υποστηρίξω ότι μάνα σκότωσε τα παιδιά της, πόσο μάλλον τα δικά μου. Όσο επιπόλαιο κι αν ακούγεται, η εγκυμοσύνη ήταν επιλογή και των δυο μας όταν έγινε. Ποτέ δε μετάνιωσα γι’ αυτή μου την πράξη. Οι δικοί μου με παρότρυναν να το ξανασκεφτώ, αλλά ήταν δίπλα μου και στήριξαν την επιλογή μου».

Όπως λέει ο ίδιος:

«Δεν υπήρχε κανένας να μου πει κάτι αρνητικό για τη Ρούλα που να με βάλει σε σκέψεις. Το μόνο που μου είχε και η ίδια παραδεχτεί, ήταν μία απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει επειδή ήταν πιεσμένη με τον θάνατο της γιαγιάς της και εξαιτίας του τότε χωρισμού της και ήταν σε μία κατάθλιψη».

«Το μόνο που εύχομαι, ακόμα και τώρα, είναι να ξυπνήσω και να είναι όλα αυτά ένα ψέμα. Να έχουν γυρίσει πίσω τα παιδιά μου και να μην έχει πάθει κανένα τίποτα, δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συμβαίνει. Αν έχει γίνει έτσι, μιλάμε για τον πιο χειριστικό άνθρωπο που υπάρχει, για ποιον έρωτα μιλάμε; Τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω;», κατέληξε.

Ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε για την κεταμίνη και την τελευταία επικοινωνία με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Την στιγμή που μάθαμε για την κεταμίνη, με κάλεσε η Ρούλα και μου είπε ‘άλλο πάλι αυτό που έβγαλαν’. ‘Μην ακούς’ της λέω, ‘όπως ΄βγάλαν το τοξικό, έτσι έβγαλαν κι αυτό’. Όταν άκουσα για τη σύλληψη, έχασα και την επαφή μαζί της. Με πήρε τηλέφωνο μέσα από τη ΓΑΔΑ, μιλήσαμε δύο φορές, με παρότρυνε να μιλήσουμε με γιατρούς και φαρμακοποιούς για να δούμε τι έχει συμβεί».

Αναφέρθηκε στο σημείωμα της κόρης του, αλλά και τη ζωγραφιά με τα τρία αγγελάκια.

«Ανατρίχιασα όταν είδα τη ζωγραφιά της με τα τρία αγγελάκια. Την είχα ρωτήσει ποιο ήταν το τρίτο αγγελάκι, αλλά δεν απάντησε. Είχε αλλάξει πολλά χέρια μετά τον θάνατο της Ίριδας, αλλά δε μίλησε για την μπέμπα σε κανέναν μας. Στον δρόμο για το νοσοκομείο, με πήρε η Ρούλα να μου πει ότι είχε ένα επεισόδιο και δεν επανέρχεται με τίποτα. Ήμουν μέσα στο λεωφορείο και δεν ήξερα τι να κάνω».

Η συνέντευξη που σόκαρε

Στην εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στο «Τούνελ», ο πατέρας των τριών κοριτσιών κράτησε ξεκάθαρη στάση απέναντι στην εν διαστάσει σύζυγό του, απείλησε πως θα την σκοτώσει εάν επαληθευτούν οι κατηγορίες, ενώ αναφέρθηκε και σε έναν ανατριχιαστικό οιωνό.

«Θα σταθώ απέναντί της. Αν σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, θα την είχα σκοτώσει, δε θα φτάναμε μέχρι εδώ, ούτε μέχρι τη σύλληψη. Μιλάμε για τα παιδιά μου, ποιος πατέρας θα άφηνε τα παιδιά του έτσι; Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά, για εμένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί της. Θα την σκοτώσω και ας μπω εγώ φυλακή μετά».

«Την Τζωρτζίνα την είδα δύο ημέρες πριν τη σύλληψη της Ρούλας στον ύπνο μου. Ήταν ζωντανή αυτή και η Ρούλα νεκρή, κάτι μου είπε αλλά δεν το θυμάμαι. Η Τζωρτζίνα έδειξε τη δικαίωση και για τα αδελφάκια της. Την ευχαριστώ γι’ αυτό και επειδή βοήθησε να φανεί η αλήθεια για όλα. Έχω πει πως θα προτιμούσα να ‘έφευγα’ εγώ και να γύρναγαν πίσω τα παιδιά μου», συμπληρώνει.

Στην ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη για το τι δεν πήγε καλά εκείνους τους έξι μήνες ζωής της Ίριδας, δε θέλησε να δώσει εξηγήσεις, ανέφερε μόνο πως έγινε κάτι που τον στενοχώρησε και αποφάσισε να χωρίσουν.

«Έγινε ένας τσακωμός τότε, αλλά επειδή δεν ήθελα να μαλώνουμε μπροστά στα παιδιά, έφυγα από το σπίτι. Η Τζωρτζίνα κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο δίπλα ακριβώς από την Ίριδα. Γενικά κοιμόταν βαριά, αλλά εάν έκλαιγε για ώρα η μικρή θα πεταγόταν. Η Ρούλα ήταν με την αδελφή της στο σπίτι και με κάλεσαν να μου πουν ότι κάτι συνέβη στην μπέμπα. Μπαίνω μέσα στο σπίτι σαστισμένος και η Ρούλα έκανε ΚΑΡΠΑ στο παιδί μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Πιάνω το πόδι της μικρής, ήταν παγωμένο, είχα πάθει αμόκ. Ακούω την Τζωρτζινούλα να λέει ‘μη μου πάρεις και αυτό το παιδί’».

Δειτε Επισης

Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»