H Kate Middleton βγήκε ξανά βόλτα στο Ουίνδσορ - Εξοργισμένος ο William: «Βράζει από θυμό. Θα πέσουν κεφάλια»

Την είδαν με τα τρία της παιδιά νέα δημόσια εμφάνιση - Αναζητά νέο βοηθό επικοινωνίας! Ο μισθός & τα προσόντα - Συνεχίζονται οι θεωρίες συνωμοσίας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Νέα δημόσια εμφάνιση φέρεται ότι έκανε η Kate Middleton λίγες ημέρες αφότου εθεάθη με τον πρίγκιπα William σε κατάστημα γεωργικών ειδών στο Ουίνδσορ, αν και πολλοί αμφισβήτησαν ότι επρόκειτο γι’ αυτή.

Η πριγκίπισσα, η οποία αναρρώνει μετά την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, που υπεβλήθη τον Ιανουάριο, έκανε βόλτα στην ίδια περιοχή με τα τρία της παιδιά, τον πρίγκιπα George , την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis.

Ντόπιος δήλωσε στην #Telegraph ότι η Κate βρίσκεται «αρκετά συχνά» στην περιοχή, ενώ το σπίτι της είναι μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά.

«Ήταν στο τένις την Κυριακή, ο φίλος μου παίζει εκεί και η Κate πρόσεχε τα παιδιά, ήταν εκεί όλη την ώρα», είπε στη βρετανική εφημερίδα.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο οπτικό υλικό από την παρουσία της Κate, που αναμένεται ότι θα καθησυχάσει ή θα πυροδοτήσει εκ νέου νέες θεωρίες συνωμοσίας.

Χρήστης των μέσων κοινωνικής έγραψε στο Χ ότι οι θεωρίες συνωμοσίας είναι απολύτως παράλογες. «Βλέπουμε τον W και την Κ (William και Kate) τις περισσότερες ημέρες και τις τελευταίες δύο ημέρες επίσης», αναφέρει, αν και πολλοί αμφισβήτησαν τα όσα έγραψε.

Ο πρίγκιπας William είναι βαθιά αναστατωμένος για τις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την υγεία της συζύγου του, Κate Middleton. Ο τρόπος που ο βρετανικός Τύπος αντιμετωπίζει την κατάσταση, τον έχει εξοργίσει, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

«Ο William είναι μια πολύ διαφορετική ράτσα. Σκέφτεται ένα θέμα ξανά και ξανά. Σιγοβράζει.», δήλωσε στο #Fox News ο Christopher Andersen, καταξιωμένος συγγραφέας του έργου «Ο Βασιλιάς: Η ζωή του Καρόλου Γ».

«Προσπαθεί να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή της συζύγου του. Πάντα είχε μνησικακία απέναντι στα μέσα ενημέρωσης και είναι ακόμη λιγότερο πιθανό από τον πατέρα του να νιώσει την ανάγκη να εξηγήσει οτιδήποτε. Εξακολουθεί να κατηγορεί τον Τύπο για το θάνατο της μητέρας του και παρά τη γοητεία του και τη φυσική του τάση για διπλωματία, συνεχίζει να βλέπει τους δημοσιογράφους...σαν τσακάλια», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Και τόνισε: «Σιγοβράζει από θυμό. Είναι υπό πίεση και θυμωμένος με όσα γράφονται και λέγονται για την άρρωστη γυναίκα του. Μέσα σε όλα αυτά, ο μελλοντικός βασιλιάς έχει κατακλυστεί από το να πρέπει να επωμιστεί ένα τόσο βαρύ φορτίο, ενώ ο πατέρας του παλεύει με τον καρκίνο, και αυτό σημαίνει λίγο χρόνο για επιεικές εκρήξεις για τις οποίες ήταν διάσημος ο βασιλιάς. Ωστόσο, ο William είναι βέβαιο ότι θα ραγίσει. Είναι μόνο θέμα χρόνου. Θα πέσουν κεφάλια, είμαι σίγουρος γι' αυτό».

Στην Βρετανία, με τις φήμες να οργιάζουν για την υγεία της Κate Middleton, μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας, μαζί με τον πρίγκιπα William, είναι πιθανό να κάνουν σύντομα κάποια ανακοίνωση σχετικά με την υγεία της, με στόχο να βάλουν τέλος στα σενάρια συνωμοσίας.

Βρετανικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως η Κate θα κάνει δημόσια εμφάνιση στις 31 Μαρτίου, ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών, ως είθισται στην εκκλησία. Μάλιστα, το Παλάτι έχει ήδη μιλήσει με την πριγκίπισσα της Ουαλίας που αναμένεται πάει πεζή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από την προσπάθεια του προσωπικού να δει τα ιατρικά αρχεία της Κέιτ, στην ιδιωτική κλινική όπου νοσηλευόταν. Ήδη, τρεις εργαζόμενοι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Βρετανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η Κλινική του Λονδίνου δεν αποκάλυψε το περιστατικό όταν συνέβη, αλλά μία εβδομάδα αργότερα.

Η υγεία του βασιλιά Καρόλου

Την ίδια ώρα, καθησυχαστική για την υγεία του βασιλιά Καρόλου εμφανίστηκε η Camilla κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη βόρεια Ιρλανδία. Είπε ότι ο σύζυγός τα πάει καλά με τη θεραπεία που λαμβάνει για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Έξω από ένα κατάστημα, μία μαθήτρια έδωσε στην Καμίλα μία κάρτα με ευχές για τον σύζυγό της.

Όσο ο βασιλιάς απέχει από τα καθήκοντά του, η Καμίλα και ο Ουίλιαμ έχουν αναλάβει την εκπροσώπηση της βασιλικής οικογένειας.

Μετά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με το βίντεο της Κate Middleton, το Παλάτι αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα. Έτσι λοιπόν, αναζητά  βοηθό που θα λαμβάνει ετησίως 32.740,60 δολάρια. 

Ο «βοηθός» της Κate θα αναφέρεται στο γραφείο ενός ιδιωτικού γραμματέα, ο οποίος δεν κατονομάζεται και θα έχει έδρα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου η ομάδα κυρίως «υποστηρίζει τις καθημερινές δραστηριότητες και τα καθήκοντα του Βασιλιά και της Βασίλισσας και της άμεσης οικογένειάς τους». 

«Η ομάδα της Βασιλικής επικοινωνίας προωθεί το έργο, τον ρόλο, τη συνάφεια και την αξία της Βασιλικής Οικογένειας σε ένα παγκόσμιο κοινό». Η αντίδραση στη δουλειά μας είναι πάντα υψηλού προφίλ, και έτσι η φήμη και ο αντίκτυπος θα είναι στην πρώτη γραμμή όλων όσων κάνετε» αναφέρεται στην περιγραφή της θέσης εργασίας.

Ο ρόλος θα καλύπτει τα πάντα, για να διασφαλίσει ότι «οι επικοινωνίες προκαλούν συνεχώς ενδιαφέρον και προσεγγίζουν ένα εύρος κοινού».  Το άτομο που αναζητά το παλάτι θα πρέπει να έχει «έφεση στη λεπτομέρεια». Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει επίσης να έχει «εξαιρετικές διαπροσωπικές δεξιότητες, να εργάζεται καλά μέσα σε στενές προθεσμίες και να μπορεί να κερδίσει γρήγορα άλλα μέλη της ομάδας». Το επίσημο πλένο προσφέρει μια ελαφρώς μειωμένη εργάσιμη ημέρα: 37,5 ώρες την εβδομάδα, σε αντίθεση με τις 40 που απαιτεί μια κανονική οκτάωρη ημέρα.

Ο ρόλος συνοδεύεται επίσης από ένα «γενναιόδωρο πακέτο παροχών που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει τις προτεραιότητες της ευημερίας και της ζωής του μελλοντικού υπαλλήλου, συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν μεσημεριανών γευμάτων στις εγκαταστάσεις».

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Βανδή για Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»