Τα μηνύματα αποχαιρετισμού της οικογένειάς του Ηλία Λογοθέτη και του καλλιτεχνικού κόσμου

Όταν ο γιος του, Αλέξανδρος Λογοθέτης μιλούσε για την υγεία του πατέρα του - Η τελευταία συνέντευξη του Ηλία Λογοθέτη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Ηλίας Λογοθέτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία σε ηλικία 85 ετών, βυθίζοντας σε πένθος τον καλλιτεχνικό και θεατρικό κόσμο. Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε ο γιος του και επίσης ηθοποιός, Αλέξανδρος Λογοθέτης.

H εξόδιος ακολουθία για την κηδεία του Ηλία Λογοθέτη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 12.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και θα ταφεί στο Κοιμητήριο Παπάγου.

Τι δήλωσε ο Αλέξανδρος Λογοθέτη στο #ΤοPrwino για τον πατέρα του Ηλία Λογοθέτη

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτη, μίλησε και στο #PameDanai για την απώλεια του πατέρα του.

«Η γυναίκα του νιώθει πιο μεγάλο πόνο, αυτή είναι που χρειάζεται βοήθεια τώρα και συμπαράσταση. Εγώ έχω την οικογένειά μου, το παιδί μου, έχω κάλυψη ψυχική. Έχει μείνει μόνη της τώρα, ήταν πολλά χρόνια μαζί με τον πατέρα μου. Αυτό είναι το θέμα όλο. Ευχαριστώ πάντως, να είστε καλά», είπε.

Συγκλονισμένος από τον θάνατο του Ηλία Λογοθέτη είναι και ο βαφτισιμιός του, Ηλίας Γεωργάκης.

«Νομίζω ότι είναι μία μεγάλη απώλεια για τον ελληνικό κινηματογράφο και το θέατρο. Τεράστια απώλεια, γιατί ο άνθρωπος ήταν χαρισματικός, είχε φοβερή διαύγεια στο μυαλό του, είχε φοβερή μνήμη, ήταν πάρα πολύ διαβασμένος, πάρα πολύ καλλιεργημένος, ευγενικός, αγαπητός σε όλους και έκανε εξαιρετική παρέα», είπε.

«Πάντα με χαμόγελο, πάντα με το χιούμορ, πάντα με τα ανέκδοτά του. Πραγματικά είναι ένα τεράστιο κενό και λυπάμαι πάρα πολύ».

Μάλιστα, ο γιος του, Αλέξανδρος Λογοθέτης στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη, πριν από περίπου δυο μήνες είχε μιλήσει με τρυφερά λόγια για τον πατέρα του, αποκαλύπτοντας τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια.

Τότε που ο Αλέξανδρος Λογοθέτης είχε συναντήσει τον καλό του φίλο, Τάσο Ιορδανίδη στα πλαίσια της εκπομπής «Μπαμπα-δες» της ΕΡΤ.

«Σε αυτή τη φάση, αυτή τη στιγμή που μιλάμε σήμερα, τέλος του 2023, αρχές του 2024, η σχέση μου με τον πατέρα μου είναι καλύτερη από ποτέ άλλοτε. Νιώθω πολύ κοντά του ψυχικά, ίσως έχει να κάνει και με την δική μου προσωπική και δουλειά» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην «Παραλία» της ΕΡΤ.

«Στεναχωριέμαι γιατί απλά γιατί περνάει περιόδους δυσκολίας με την υγεία του τα τελευταία χρόνια. Ξέρεις, μπαινοβγαίνει και αυτό του έχει στοιχίσει στην επαφή του με τον γιο μας. Γιατί έχει λίγο μια φοβία γενικά, μια μικροβιοφοβία, όχι χωρίς λόγο. Είναι εκεί πάντως έστω και εξ αποστάσεως, μιλάει, ρωτάει και είναι ένας άνθρωπος που τώρα τελευταία ανακαλύπτω και εγώ πράγματα» είχε αποκαλύψει ο γνωστός ηθοποιός.

Ο ηθοποιός πριν από μερικούς μήνες είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση κήλης, η οποία είχε πάει εξαιρετικά καλά. O ηθοποιός μάλιστα τότε, τον Σεπτέμβριο πιο συγκεκριμένα, είχε κάνει και σχετική ανάρτηση στο facebook.

«Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας τον σπουδαίο χειρουργό Κο Θανάση Καραγιάννη ,την σπουδαία αναισθησιολόγο Κα Ουρανία Βρεττού και το καταπληκτικό Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Λευκάδος για την άμεση επέμβαση και την τέλεια έκβαση της εγχείρησης κήλης», είχε γράψει και είχε μοιραστεί μια φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο.

logothetis2-2-scaled-750x536

Την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη ο Ηλίας Λογοθέτης είχε δώσει στο #The2nightshow και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου οπού μεταξύ άλλων είχε εξομολογηθεί ένα απίστευτο περιστατικό.

Ήταν μόλις 2 ετών όταν προσεβλήθη από τύφο. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τόσο, που η οικογένειά του τον θεώρησε νεκρό και ετοίμασε την κηδεία του. Ξύπνησε μέσα στο φέρετρο και το μόνο που θυμάται ήταν να ζητά νερό. Αμέσως μετά ακολούθησε πανηγύρι, όπως λέει, από τους δικούς του ανθρώπους που διαπίστωσαν πως το παιδί ήταν τελικά ζωντανό. «Τύφο νομίζω είχα και μέχρι που μεγάλωσα πολύ, ο Ιταλός γιατρός ερχόταν και με έβλεπε στην Ελλάδα», είχε πει.

Ο τελευταίος του ρόλος ήταν στην πετυχημένη σειρά «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» που έκανε πρεμιέρα στις 13 Φεβρουαρίου 2023.

Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις της συζύγου του και του γιου του, Αλέξανδρου μετά τον θάνατό του

Συγκινεί η σύζυγος του ηθοποιού Ηλία Λογοθέτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο γιος του, Αλέξανδρος μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

logothetis_

Η σύζυγος του Ηλία Λογοθέτη, Μαρία Ζαχαρή, δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τον πολυαγαπημένο της σύζυγο και τον αποχαιρέτησε με στίχους από τον Γεώργιο Βυζηινό.

«Μετεβλήθη εντός μου και ο ρυθμός του κόσμου», έγραψε στην ανάρτησή της.

Λίγο νωρίτερα, η Μαρία Ζαχάρη είχε αναρτήσει ένα κοινό τους στιγμιότυπο πριν από αρκετές δεκαετίες…

Το δικό της αντίο στον Ηλία Λογοθέτη, έδωσε η Φίνος Φιλμ.

Η κινηματογραφική εταιρεία τονίζει στην ανάρτησή της στο Facebook για τον Ηλία Λογοθέτη ότι «θα μας λείψει η αβίαστη ευγένεια και το τακτ του».

Η ίδια ανάρτηση συνοδεύεται από πλάνα από την ταινία του 1976 «Ο Θανάσης στη Χώρα της Σφαλιάρας», τη μια από τις δύο φορές στις οποίες ο Ηλίας Λογοθέτης συνεργάστηκε με την Φίνος Φιλμ.

Λίγο μετά την ανακοίνωση πως ο Ηλίας Λογοθέτης έφυγε από τη ζωή, οι συνάδελφοί του ηθοποιοί και καλοί του φίλοι έγραψαν μηνύματα θλίψης στα social media για να αποχαιρετήσουν τον σπουδαίο αυτόν καλλιτέχνη.

  • Βασίλης Μπισμπίκης

bisbikis.vasilis_1709137591_3312808705105538982_2055212931

  • Σπύρος Μπιμπίλας
  • Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

pygmalion_dadakarides_1709134395_3312781890291812457_4118021909-1

  • Σοφία Βόσσου
  • Τόνυ Δημητρίου
  • Ευθύμης Ζησάκης

426612477_390158250291283_1534936235701542159_n-889x1536

Οι Παύλος Κοντογιαννίδης και Χρήστος Βαλαβανίδης μιλούν για τον Ηλία Λογοθέτη

Η Ελένη Γερασιμίδου για τον Ηλία Λογοθέτη

Δειτε Επισης

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους στην Αγία Νάπα
Έλενα Χριστοπούλου: «Χόμπι ανθρώπων που δεν είναι καλά, να λένε βαρύγδουπα πράγματα με αρνητίλα»
Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ – Έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού
Βάνα Μπάρμπα: «Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες»
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα - Όλες οι λεπτομέρειες
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα
Κόλαφος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Τραμπικό φαινόμενο, ο Στέφανος Κασσελάκης»
«Λύγισε» η Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που το διαζύγιό μου έγινε δημόσιο θέμα»
Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Mente Fuerte: – Στο πλευρό του η Μαρία Σολωμού