Σταμάτης Γαρδέλης: «Δεν αντιστάθηκα στην αστυνομία. Με τράβηξαν βίαια και μου στραμπούληξαν το χέρι»

Η άρνηση του γνωστού ηθοποιού να αποχωρήσει από τον χώρο που συνεδρίαζε η επιτροπή αντιρρήσεων του Δασαρχείου, τον οδήγησε στο κρατητήριο με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

O Σταμάτης Γαρδέλης οδηγήθηκε στο κρατητήριο, έπειτα από ένταση που προκλήθηκε στο δασαρχείο, σχετικά με την υπόθεση του σπιτιού του στο Πόρτο Γερμενό.

Ο ηθοποιός έμεινε για κάποιες ώρες στο αστυνομικό τμήμα και αφέθηκε ελεύθερος. Λίγο αργότερα όμως βρέθηκε στο νοσοκομείο.

«Θα τα πούμε όλα στην ώρα τους. Δεν είμαι καλά. Θέλω να πάω σπίτι μου. Πονάει ο ώμος μου, το χέρι μου. Χρειάζομαι λίγο χρόνο», ανέφερε ο Σταμάτης Γαρδέλης στην κάμερα της εκπομπής, #SuperKατερίνας και δεν θέλησε να πει τίποτα παραπάνω.

Στη συνέχεια ο κύριος Σταύρος Μπαλάσκας είπε: «Ο Σταμάτης έχει προβλήματα. Εγώ τον λατρεύω. Έχει τα δίκια του, έχει προβλήματα με το κράτος. Δεν ήταν στο κρατητήριο αλλά στο δωμάτιο προκράτησης. Δεν έγινε βίαιη προσαγωγή. Ίσως στο μυαλό του υπάρχει μια υπεβολή. Δεν τον έσπρωξαν, δεν τον χτύπησαν. Αν γινόταν αυτό θα πήγαινε μέσα για αντίσταση κατά της Αρχής».

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε στον δημοσιογράφο Ιάσονα Τσόλη και την εκπομπή #Tlive, αμέσως μετά την εμπλοκή του με τη δικαιοσύνη.

«Πρώτη φορά στο κρατητήριο και με κλείδωσαν μέσα. Δεν με άφηναν να πάρω τηλέφωνο, επικοινωνούσα με το ζόρι με τον δικηγόρο μου. Ήρθε η αστυνομία και μου στραμπούληξε το χέρι. Δεν έφερα καμία αντίσταση, γιατί να μου στραμπουλήξουν το χέρι; Γιατί όλο αυτό το πράγμα; Δεν έφερα καμία αντίσταση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

«Χάνω τη ζωή μου για ένα σπίτι που έφτιαξα με τα χέρια μου. Ένα προσωπικό καταφύγιο στο Πόρτο Γερμενό με το νόμο 4014 κι έρχεται το Δασαρχείο να μου πει ότι είναι δασικό χωρίς να έχουν ακυρωθεί οι δασικοί χάρτες» πρόσθεσε ο Σταμάτης Γαρδέλης για το σπίτι στο Πόρτο Γερμενό.

Κολλημένος στα δυσκίνητα γραφειοκρατικά γρανάζια, ο φάκελος της υπόθεσης οδήγησε τον Σταμάτη Γαρδέλη σε προσωπικό αδιέξοδο. Ο ίδιος αρνήθηκε να αποχωρήσει και η αστυνομία κλήθηκε να τον συλλάβει.

Με τα χρέη να κρέμονται σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω από το κεφάλι του και τον ίδιο να έχει πλέον κλονιστεί ψυχολογικά από τη μεγάλη περιπέτεια που αντιμετωπίζει, ο Σταμάτης Γαρδέλης το μόνο που ζητά είναι ισονομία…

Δείτε το βίντεο στο 01:04' ΕΔΩ

Ο Σταμάτης Γαρδέλης καταγράφηκε και από στην κάμερα του #ToPrwino

Δειτε Επισης

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους στην Αγία Νάπα
Έλενα Χριστοπούλου: «Χόμπι ανθρώπων που δεν είναι καλά, να λένε βαρύγδουπα πράγματα με αρνητίλα»
Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά στο Πρώτο Νεκροταφείο – Απίστευτες ζημιές
Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ – Έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού
Βάνα Μπάρμπα: «Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες»
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα - Όλες οι λεπτομέρειες
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα
Κόλαφος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Τραμπικό φαινόμενο, ο Στέφανος Κασσελάκης»
«Λύγισε» η Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που το διαζύγιό μου έγινε δημόσιο θέμα»