Ελεύθερος ο Σταμάτης Γαρδέλης: «Είμαι χάλια, νιώθω πολύ αδικημένος» – Τι ισχυρίστηκε ενώπιον του Εισαγγελέα

Ελεύθερος αφέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου ο Σταμάτης Γαρδέλης - Η φωτογραφία στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών υπό άκρα... μυστικότητα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

O Σταμάτης Γαρδέλης συνελήφθη καθώς αρνούνταν να αποχωρήσει από το χώρο όπου συνεδρίαζε η Επιτροπή Αντιρρήσεων της Δασικής Υπηρεσίας, καθώς ενώ, είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί η υπόθεσή του, δόθηκε εκ νέου αναβολή, με τον γνωστό ηθοποιό να αντιδρά και να κατηγορείται για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Όπως έγινε γνωστό, ο Σταμάτης Γαρδέλης βρέθηκε στο κρατητήριο το πρωί της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ο ίδιος το γεγονός με βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Λίγο αργότερα εξήγησε στο #ToPrwino τους λόγους που κρατείτο.

Ο ηθοποιός ήταν εμφανώς ταραγμένος καθώς από το δικαστήριο στο οποίο εξετάζεται η υπόθεσή του για το σπίτι του βρέθηκε να κρατείται όπως είπε.

«Δεν ξέρω αν είμαι καλά. Από το ψυχιατρείο στο κρατητήριο.

Με κρατάνε σε αστυνομικό τμήμα γιατί ζητώ να μάθω την αλήθεια. Με έχουν φτάσει στο όριό μου! Δεν θα με φιμώσετε!

Μου έχουν πάρει όλη μου την ενέργεια, όλα μου τα λεφτά, θα μου πάρουν και το σπίτι. Έχω φτάσει τις 80.000 χρέος στην εφορία. Τώρα με φυλακίζουν κιόλας!

Πήρε η δικαστής τον φάκελό μου και είπε “όχι θα πάει με τη σειρά”. Ποια σειρά; Έχω πάει στο ψυχιατρείο, έχω λόγους να δικαστώ!

Έχω χάσει τον ύπνο μου, πρέπει να τελειώσει αυτή η υπόθεση, έχω αυτοκτονικές τάσεις.

Με προφυλάκισαν γιατί ζητάω να δικαστώ. Εγώ δεν έχω δικηγόρους, δικηγόρος μου είναι μόνο η αλήθεια.

Είμαι στο τμήμα του Αιγάλεω και περιμένω την απόφαση του Εισαγγελέα. Μου στραμπουλήξανε και το χέρι! Έλεος! Ποιον έκλεψα, ποιον έχω αδικήσει; Δεν το αγόρασα το οικόπεδό του;

Θα μου πάρουν και το κινητό, είσαι ο τελευταίος που μιλάει. Ίσως επειδή φωνάζω» ήταν η τελευταία του κουβέντα στον Γιώργο Λιάγκα.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Σταμάτης Γαρδέλης μεταφέρθηκε υπό άκρα μυστικότητα στην διεύθυνση εγκληματολογικών Ερευνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός με συνοδεία αστυνομικών βγήκε από άλλη πόρτα από το τμήμα στο Αιγάλεω, με αποτέλεσμα όσοι δημοσιογράφοι βρίσκονταν στο σημείο να μην αντιληφθούν τη μεταφορά του. 

Το #TLife εξασφάλισε αποκλειστική φωτογραφία του Σταμάτη Γαρδέλη λίγα λεπτά πριν μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

GARDELIS_KRATITIRIO

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, δίνοντας προφορικές εξηγήσεις για το περιστατικό που τον οδήγησε νωρίτερα στο αστυνομικό τμήμα και γνωστοποίησε ο ίδιος με βίντεο στο facebook.

Στη συνέχεια, ο Εισαγγελέας αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος, με τον ηθοποιό να έχει ξεπεράσει το αρχικό σοκ της σύλληψής του. Στο πλευρό του ήταν ο συνήγορός του, Γαβριήλ Γαβριηλίδης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Σταμάτης Γαρδέλης εξήγησε στον εισαγγελικό λειτουργό τη δύσκολη οικονομική και προσωπική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει εξαιτίας του ακινήτου που διατηρεί στο Πόρτο Γερμενό.

Η κάμερα της εκπομπής #PrwinoSouSou και η δημοσιογράφος, Χαρά Μπουτσικάκη συνάντησαν τον ηθοποιό λίγη ώρα μετά την περιπέτειά του με τις Αρχές και ο ίδιος τόνισε ότι νιώθει αδικημένος για όλη αυτή την κατάσταση.

Δειτε Επισης

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους στην Αγία Νάπα
Έλενα Χριστοπούλου: «Χόμπι ανθρώπων που δεν είναι καλά, να λένε βαρύγδουπα πράγματα με αρνητίλα»
Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά στο Πρώτο Νεκροταφείο – Απίστευτες ζημιές
Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ – Έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού
Βάνα Μπάρμπα: «Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες»
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα - Όλες οι λεπτομέρειες
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα
Κόλαφος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Τραμπικό φαινόμενο, ο Στέφανος Κασσελάκης»
«Λύγισε» η Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που το διαζύγιό μου έγινε δημόσιο θέμα»