Σταύρος Νικολαΐδης: «Είχαμε 3 αποβολές, οι 2 στον 5ο μήνα. Μπήκε για γέννες ξέροντας ότι δεν θα έχει παιδί»

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε ανοιχτά στις δυσκολίες που πέρασαν στο παρελθόν όταν η γυναίκα του «έχασε» τρία παιδιά: «Είναι τραγικό για μια μητέρα. Δεν το ξεπερνάει ποτέ αυτό, ακόμα δεν έχει ξεπεράσει άσχετα εάν είναι κάπου, σε ένα ντουλαπάκι κλεισμένο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Σταύρος Νικολαΐδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» όπου και μίλησε για την προσωπική του ζωή με τη σύζυγό του και τον γιο τους, Θάνο.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε ανοιχτά στις δυσκολίες που πέρασαν στο παρελθόν όταν η γυναίκα του «έχασε» τρία παιδιά.

Ειδικότερα, ο Σταύρος Νικολαΐδης εξομολογήθηκε πως «είχαμε τρεις αποβολές και οι δυο ήταν στον πέμπτο μήνα. Η γυναίκα δεν το ξεπερνάει ποτέ αυτό, ακόμα δεν έχει ξεπεράσει άσχετα εάν είναι κάπου, σε ένα ντουλαπάκι κλεισμένο, όπως ο χαμός του πατέρα της. Κατ’ αρχήν τα δικά μας παιδιά δεν γεννήθηκαν καν νεκρά. Επειδή έσπαγε ο σάκος και έφευγαν τα υγρά, τα παιδιά ήταν μια χαρά οπότε η γυναίκα μου μπήκε και έκανε δύο τοκετούς ξέροντας ότι θα γεννήσει. Ήταν υγιές δηλαδή το παιδί. Απλά, εάν το άφηναν να γεννηθεί, θα είχε νοητικά προβλήματα όπως γιατί θα είχε μπει οξυγόνου μέσα. Δηλαδή μέχρι να πάει να γεννήσει, δεν είχε πεθάνει το παιδί. Είναι τραγικό αυτό για μια μητέρα. Ότι μπαίνει δηλαδή για δυο γέννες ξέροντας ότι δεν θα έχει παιδί».

«Προσπαθούσαμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο, νομίζοντας πως ο άλλος το περνάει πιο βαριά από εμάς. Ήταν πολλές οι βραδιές που καθόμουν μόνος μου και με έπαιρναν τα δάκρυα και έλεγα: Τώρα, πώς θα ήταν να είχα ένα κοριτσάκι εδώ. Ήμουν και κολλημένος με τα κοριτσάκια τότε. Ήταν κοριτσάκια τα όσα χάσαμε», εξομολογήθηκε ο Σταύρος Νικολαΐδη.

Όσο για τη γέννηση του γιου τους: «Βέβαια μετά που κάναμε τον Θάνο δεν τον αλλάζω ούτε με 100 κοριτσάκια. Με τη γυναίκα μου, αυτό που λέγαμε πάντα είναι πως είχαμε τόση αγάπη μεταξύ μας, που κοντεύαμε να σκάσουμε και θέλαμε να τη διοχετεύσουμε σε ένα τρίτο άτομο», είπε ο Σταύρος Νικολαΐδης καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ. 

Ο Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που έζησε ως παιδί σε μια οικογένεια με καβγάδες και εντάσεις:

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος είπε για τους γονείς του, ότι: «Ήταν δύο άνθρωποι – καλή τους ώρα – που δεν θα έπρεπε να είναι ποτέ μαζί. Ωστόσο, μέσα σε αυτή την περίεργη αντίθεση που είχαν δημιούργησαν τρία καλά και αγαπημένα παιδιά. Θα μπορούσαμε να είχαμε γίνει κάτι τελείως αντίθετο».

Ο Σταύρος Νικολαΐδης συνέχισε, λέγοντας: «Μεγαλώσαμε μέσα σε ένα έντονο περιβάλλον με καβγάδες. Αυτό λειτούργησε αρνητικά για την αδελφή μου και δεν έκανε ποτέ τη δική της οικογένεια. Σε μένα λειτούργησε εντελώς διαφορετικά και θέλησα να σπάσω αυτή την αλυσίδα, να μεγαλώσω ένα παιδί όπως πρέπει. Να το κάνω σίγουρο για τον εαυτό του, να το επιβραβεύσω για ό,τι καλό κάνει, να είμαι δίπλα του να το βοηθήσω».

Τέλος, ο Σταύρος Νικολαΐδης τόνισε ότι: «Αντιθέτως, στην οικογένειά μας είχαμε τέτοιες συμπεριφορές που μας δημιούργησαν κόμπλεξ κατωτερότητας. Όταν έβγαλα τη σχολή στις πρώτες δουλειές σκεφτόμουν "τώρα εσένα γιατί σε πήραν;, θα σε πληρώνουν;" και τέτοια. Εκτός του ότι η μάνα μου φυσικά δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός».

Δειτε Επισης

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους στην Αγία Νάπα
Έλενα Χριστοπούλου: «Χόμπι ανθρώπων που δεν είναι καλά, να λένε βαρύγδουπα πράγματα με αρνητίλα»
Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά στο Πρώτο Νεκροταφείο – Απίστευτες ζημιές
Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ – Έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού
Βάνα Μπάρμπα: «Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες»
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα - Όλες οι λεπτομέρειες
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα
Κόλαφος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Τραμπικό φαινόμενο, ο Στέφανος Κασσελάκης»
«Λύγισε» η Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που το διαζύγιό μου έγινε δημόσιο θέμα»