Νικόλαος Ντε Γκρες – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Το pre wedding δείπνο, το μενού και οι παρουσίες
09:56 - 07 Φεβρουαρίου 2025
![ΧΡΥΣΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ 1](/images/KRuZNqOuqWuvtBvLEeXKBY8sbgY=/843467/width-750/2025/01/28/KhRUSE_BARDINOGIANNE_1.jpg)
Οι royal αφίξεις από την Ισπανία και Δανία, βασίλισσες, πριγκίπισσες και η οικογενεια Άννας Μαρίας και Γιώργου Βαρδινογιάννη
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus
Σε εστιατόριο στο Κουκάκι παρέθεσε τελικά το δείπνο για τους καλεσμένους της οικογένειας η Άννα Μαρία πριν από τον γάμο του γιου της Νικόλαου Ντε Γκρες με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη.
Είχε προηγηθεί η άφιξη των αδελφών του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, βασίλισσας Σοφίας και Ειρήνης στην Ελλάδα και στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία καθώς και της κόρης της πρώτης Ινφάντα Κριστίνα.
Επιπλέον, η μεγαλύτερη αδελφή της Άννας Μαρίας πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας μαζί με την κόρη της Αλεξάνδρα είχαν φτάσει στο ξενοδοχείο από όπου αναχώρησαν όλοι μαζί για το δείπνο.
Στο εστιατόριο Βουλκανιζατέρ στο Κουκάκι ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τα κοντινά μέλη της οικογένειας να δειπνούν μαζί.
Ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη αναχώρησαν χέρι χέρι από τον χώρο λίγες ώρες πριν από τον γάμο τους στον Άγιο Νικόλαο Ραγκαβά στην Πλάκα.
Στο πλευρό τους οι γονείς τους Άννα Μαρία και Γιώργος Βαρδινογιάννης.
Παρόντες ο αδελφός του Νικόλαου, Παύλος μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο Αλέξιο, η αδελφή του Θεοδώρα μαζί με τον σύζυγό της Μάθιου Κουμάρ, η αδελφή του Αλεξία μαζί με τον σύζυγό της Κάρλος Μοράλες Κιντάνα και οι κόρες τους Αμέλια και Αριέτα.
Και φυσικά παρούσες ήταν οι προαναφερθείσες royal αφίξεις από την Ισπανία και τη Δανία και η Μαρί Σαντάλ.
Ο στολισμός του τραπεζιού και το μενού
Το τραπέζι ήταν στολισμένο με φούξια και πορτοκαλί άνθη και όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Μέγκος μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram το μενού περιλάμβανε:
- Μους λευκού ταραμά με αυγοτάραχο και λαδοπιτάκια.
- Βελουτέ καραμελωμένου πράσου με κρέμα γραβιέρας.
- Κρουτόν μυρωδικών και απάκι κοτόπουλο.
- Γαρίδες κοιλάδος «σαγανάκι» με κρέμα φέτας και ντοματίνια κονφί.
Με δύο επιλογές στο κυρίως:
«Αγιορείτικο» σιγομαγειρεμένο φιλέτο σφυρίδας και πατάτες σε βιολογικό ελαιόλαδο και μικρή σαλάτα φινόκιο ή «Γιουβέτσι» short ribs και παλαιωμένη φέτα.
Και στα γλυκά υπήρχαν δύο επιλογές επίσης:
Μπακλαβάς με καραμελωμένο φυστίκι Αιγίνης ή Μους bitter σοκολάτας με αλάτι βανίλιας και βιολογικό ελαιόλαδο.