«Ο Αντώνης Ρέμος είναι στεναχωρημένος και αθωός. Αιφνιδιάστηκε από τη δέσμευση & διαρροή»

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Σας λέω κατηγορηματικά ότι η πληροφορία ότι δήλωνε 50.000 δεν είναι ακριβής. Είναι μια διαρροή που έχει σκοπό τη διαπόμπευση του Αντώνη Ρέμου» - Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τον δικηγόρο του Αντώνη Ρέμου, Μιχάλη Δημητρακόπουλο φιλοξένησε το πρωί της Παρασκευής 5/7 το #HappyDay και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης 4/7, στη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Αντώνη Ρέμου, μέχρι του ποσού των 1.500.000 ευρώ προχώρησε η Αρχή Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα, και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος θέλησε να αποσαφηνίσει κάποια πράγματα γύρω από την υπόθεση.

«Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου. Ο έλεγχος που έγινε στον γνωστό τραγουδιστή γίνεται σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες αυτής της χώρας… » ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Πριν γίνει η δέσμευση, ή αφού γίνει, πριν διαπομπεύσουμε τον οποιονδήποτε πολίτη δημόσια, θα πρέπει να τον καλέσει η αρχή ξεπλύματος, και να τον ρωτήσει, να του ζητήσει εξηγήσεις… Ένα μέτρο τόσο επαχθές δε πρέπει να παίρνεται. Επίσης, πως διαρρέεται ένα όνομα τόσο εύκολα… Σας λέω κατηγορηματικά ότι η πληροφορία ότι δήλωνε 50.000 δεν είναι ακριβής. Είναι μια διαρροή που έχει σκοπό τη διαπόμπευση του συγκεκριμένου καλλιτέχνη» ανέφερε σε άλλο σημείο ο δικηγόρος του Αντώνη Ρέμου.

«Είναι από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που έχει ελεγχθεί από τις φορολογικές αρχές επανειλημμένως και είναι συνεπέστατος στις υποχρεώσεις του» τόνισε σε άλλο σημείο ο γνωστός δικηγόρος. 

«Είναι πολύ στεναχωρημένος διότι αιφνιδιάστηκε από τη δέσμευση αλλά και για τη διαρροή του ονόματός του. Από την άλλη, είναι σίγουρος για την αθωότητά του» κατέληξε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Στο #ΤοPrwino, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να πει κάποια πράγματα, στην έναρξη της εκπομπής.

«Το πρώτο θέμα της μέρας αφορά έναν πολύ γνωστό τραγουδιστή φίλο μου. Δεν μπορούμε να πούμε το όνομά του στην τηλεόραση. Βέβαια, είναι αστείο όλο αυτό που γίνεται να μην μπορεί να το πει η τηλεόραση και να το βλέπετε στα social όπου γίνεται ο δημόσιος λιθοβολισμός», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Να ξεκαθαρίσω, επειδή είναι φίλος μου και θέλω να είμαι δίκαιος, το σκεφτόμουν από χθες βράδυ και μίλησα και μαζί του, κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου. Αν ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έχει παραβεί τον νόμο, να το πληρώσει, ξεκάθαρα. Αυτά που λέω κάθε μέρα για όλους, δεν θα τα αλλάξω επειδή πρόκειται για έναν φίλο μου. θα στενοχωρηθώ για τον φίλο μου… ωστόσο δεν θα αλλάξω το ότι θεωρώ ότι όλοι πρέπει να είμαστε ίσοι απέναντι στον νόμο».

«Εδώ δεν έχουμε μια τελεσίδικη δικαστική απόφαση που να μας λέει ότι ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έκλεψε 1,5 εκ. ευρώ… Υπάρχει μια δημόσια διαπόμπευση του συγκεκριμένου ανθρώπου. Αν δικαιωθεί ο άνθρωπος αυτός, θα αποκατασταθεί η ζημία που από το κράτος αυτή τη στιγμή διαπομπεύεται το όνομά του;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και ανέφερε:

«Μίλησα μαζί του χθες και μου είπε: ‘Εγώ αυτή τη στιγμή, ακόμα και να έχω κάποιες δοσοληψίες με το κράτος, συνεργάτες να πληρώσω, δεν έχω ευρώ τσακιστό, γιατί μου δέσμευσαν όλους τους λογαριασμούς. Θα δανειστώ από φίλους για να κινούμαι οικονομικά τους επόμενους μήνες».

Τον δικηγόρο του Αντώνη Ρέμου, Μιχάλη Δημητρακόπουλο φιλοξένησε το πρωί της Παρασκευής 5/7 και #ToPrwino

Και ο ἑταιρος δικηγόρος του Αντώνη Ρέμου Στάθης Μπακάλης, μιλά για την υπόθεση δέσμευσης της περιουσίας του στο #FaysTime

Δειτε Επισης

Νίκος Κακλαμανάκης για Λευτέρη Αυγενάκη: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα, ήξερα πώς συμπεριφέρεται ο συγκεκριμένος»
Σοκάρει η συγγραφέας Φωτεινή Σκανδάλη - Καταγγέλλει βάναυση κακοποίηση από πρώην σύντροφό της
Κατερίνα Καραβάτου: «Μετά από 20 χρόνια, ίσως να μην ξέρουν το μέγεθος των δυσκολιών που έχω περάσει»
Άλλη μια φορά που η Μαίρη Συνατσάκη τοποθετείται ξεκάθα για τη σκληρή επικαιρότητα
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Ο θάνατος του μπαμπά μου, μου έκανε καλό σε πολλά πράγματα»
Συγκινεί η Πέγκυ Τρικαλιώτη με την ανάρτηση για τα 12α γενέθλια της κόρης της
Ελεονώρα Μελέτη: «Αυτό που λένε: πού πάει η τηλεπερσόνα στη Βουλή, δεν εκθέτει εμένα, αλλά τους ίδιους»
Μάρκος Σεφερλής: «Υπήρξαν στιγμές που πόνεσα, τα πράγματα δεν έγιναν όπως ήθελα, πιεστήκαμε οικογενειακώς»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Αυτό είναι κακοποιητική και υποκριτική τηλεόραση. Είναι εμπορευματοποίηση του μίσους»
Απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Γιώργου Μαζωνάκη προς την αδελφή του, Βάσω