Josephine: «Αυτή την πλαστική την έκανα στα 17 μου, πριν ξεκινήσω το τραγούδι»

«Mικρότερη έχω περάσει περιόδους που δεν μου άρεσε τίποτα ή που είχα ανασφάλεια, αλλά είμαι ένα κορίτσι που όταν ανεβαίνει πάνω στη σκηνή δεν υποδύεται κάποια άλλη. Δεν διαφέρω από αυτό που βλέπει ο κόσμος»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Josephine έδωσε συνέντευξη στο ελληνικό περιοδικό #ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη με αφορμή τις καλοκαιρινές της συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ανάμεσα σε άλλα, ωστόσο, η εντυπωσιακή ποπ σταρ «πρόδωσε» τα μυστικά της καλλίγραμμης σιλουέτας της ενώ αναφέρθηκε και στην πλαστική επέμβαση που είχε κάνει σε ηλικία 17 ετών.

Το σώμα σου είναι σε εξαιρετική φόρμα. Πως τα καταφέρνεις;

Όποτε με σταματάει κόσμος στον δρόμο μού λέει με σιγουριά: «Είσαι όλη μέρα στο γυμναστήριο». Πλέον, έχω πει ότι επειδή δεν θέλω να τους το χαλάω θα λέω ότι πηγαίνω. Τα τελευταία χρόνια, καθώς αυτή η δουλειά δεν έχει ωράρια, δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο ώστε να πηγαίνω όσο συχνά θέλω στο γυμναστήριο. Αλλά με τις τόσο πολλές πρόβες που κάνω με τους χορευτές στη σκηνή – μπορεί να με κρατήσουν και οκτώ ώρες – πιστεύω ότι είναι αρκετό για να είναι το σώμα μου σε φόρμα. Φροντίζω όμως να τρώω υγιεινά. Πίνω πολύ νερό και προσπαθώ να κοιμάμαι καλά, ιδανικά για ένα οκτάωρο. Συνήθως κοιμάμαι πέντε με έξι ώρες.

Πάντα ένιωθες άνετα με τη σιλουέτα σου;

Σε μικρότερη ηλικία έχω περάσει περιόδους που δεν μου άρεσε τίποτα ή που είχα ανασφάλεια, αλλά είμαι ένα κορίτσι που όταν ανεβαίνει πάνω στη σκηνή δεν υποδύεται κάποια άλλη. Αν καταφέρεις αυτό που παρουσιάζεις να είναι όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτό που είσαι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν διαφέρω από αυτό που βλέπει ο κόσμος στις live εμφανίσεις μου. Είμαι η ίδια και αυτό μου δίνει ηρεμία.

Έχεις παραδεχτεί ότι έκανες πλαστική επέμβαση στη μύτη σου.

Αυτό το έκανα στα 17 μου, πριν ξεκινήσω το τραγούδι. Ήθελα να τη διορθώσω και νιώθω ότι έκανα καλά. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Η «εκρηκτική» Josephine συνεχίζει το καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι της σε Ελλάδα και εξωτερικό, έπειτα από μία πολύ εποικοδομητική χειμερινή σεζόν.

Άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις και συνεργασίες, το νέο album «Τα Καλά Κορίτσια», που κυκλοφορεί από την Panik Records και αλλεπάλληλα hits ήταν το «χαλί» για τη φαντασμαγορική περιοδεία της Josephine, που θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο στην Αυστραλία.

Αφού η δημοφιλής τραγουδίστρια ολοκλήρωσε τις sold out εμφανίσεις της στην Αμερική δίπλα στον Αντώνη Ρέμο, αυτή την περίοδο ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και ξεσηκώνει το κοινό μέσα από την περιοδεία «Τα Καλά Κορίτσια tour».

Τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί σε Κρήτη, Ωρωπό, Ξυλόκαστρο, Δράμα και Κύπρο, ενώ η περιοδεία περιλαμβάνει και σταθμούς σε Ιταλία και Γερμανία τους επόμενους μήνες.

Δείτε videos από την προετοιμασία της Josephine για τα εντυπωσιακά shows της, στα οποία πλαισιώνεται από ορχήστρα και χορευτές. 

Μαζί της είναι ο Φειδίας και ο Σωτήρης, οι οποίοι έγιναν ευρέως γνωστοί από το #Fam Story και φέτος συμμετείχαν και στο #J2US.

Δειτε Επισης

Φοίβος Δεληβοράς: «Όλη η απανθρωπιά του πλανήτη,σε τροχιά χαρούμενης και ανεμπόδιστης καταστροφής»
Δώρα Τσαμπάζη: «Όταν πήραμε την διάγνωση καρκίνου του Αλέξανδρου, θήλαζα τον γιο μας»
Δημήτρης Λάλος & Μαριλίτα Λαμπροπούλου έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους - Συζούν στα Πετράλωνα
«Ραγίζει καρδιές» ο Γιώργος Μαυρίδης: «Φέτος δεν χρειάζεται να είμαι εκεί δίπλα, γιατί ταξιδεύεις μαζί μου»
Κατερίνα Λέχου και Αθηναΐς Νέγκα απαντούν στο δημοσίευμα που τις εμπλέκει σε τσακωμό
Καίτη Φίνου: «Έγραφαν ότι δημοσιογράφος με έγδυσε στο Σούνιο, μου πήρε τα ρούχα και με άφησε γυμνή»
Γιώργος Κακοσαίος: «Ό,τι έχει ειπωθεί για την stalker που παρενοχλούσε σεξουαλικά τον μπαμπά μου, ισχύει!»
Γιάννης Μπέζος: «Έζησα όλη μου τη ζωή ως δυσάρεστος επειδή έλεγα την αλήθεια»
«Πέθαναν» την Καίτη Γκρέυ στα social media για τα Likes – Όλη η αλήθεια για την σπουδαία τραγουδίστρια
Η δίκη του Diddy ορίστηκε για τις 5 Μαΐου - Σε κακή ψυχολογική κατάσταση o Justin Bieber