H Κατερίνα Δαλάκα απαντάει για το φημολογούμενο φλερτ της με τον Σάββα Γκέντζογλου στο #SurvivorGR

Η υπερπαίκτρια μετά το τέλος του #SurvivorGR μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, ενώ απάντησε πρώτη φορά για τις φήμες ότι υπήρξε φλερτ με τον Σάββα Γκέντζογλου μέσα στο reality επιβίωσης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η «legend» του #SurvivorGR Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «#GeiaSou και μίλησε για την εμπειρία της από τους στίβους μάχης και τη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου, ενώ δεν παρέλειψε να περάσει στην αντεπίθεση, απαντώντας στα πυρά που δέχθηκε για τις τέσσερις συνολικά συμμετοχές της στο reality επιβίωσης.

«Είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο το Survivor, έζησα σχεδόν δύο χρόνια από τη ζωή μου έτσι, ως ναυαγός. Θα ήταν ανόητο να ξανασυμμετάσχω», είπε αρχικά η Κατερίνα Δαλάκα.

«Όχι μόνο παίκτες αλλά και πολλοί από τον χώρο σας με «χτυπούσαν» για τη συμμετοχή μου. Έλεγαν “πάλι;”. Εμένα με ρωτήσατε αν το πρωί που ξυπνάω θέλω να βλέπω τα ίδια άτομα 20 χρόνια;», συμπλήρωσε η παίκτρια του Survivor.

«Είναι μια δουλειά, μια εκπομπή. Δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον για την επιλογή του που το βλέπει σαν δουλειά. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να κρίνουνε, το πιο δύσκολο να κρίνουμε τον εαυτό μας. Ό,τι και να κάνω θα με κρίνουνε, το έχω συνηθίσει, οπότε δεν με απασχολεί. Θα κάνω ό,τι θέλω εγώ», ξεκαθάρισε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Ούτε κι εγώ περίμενα λόγω του στίβου να μπορέσω να ενταχθώ τόσο εύκολα στην ομάδα, έβγαινα μπροστά και δεν κοιτούσα μόνο τον εαυτό μου. Επαγγελματικά στο μέλλον θέλω σίγουρα να ασχοληθώ με το real estate, πρέπει να κάτσω να το ψάξω. Δεν νιώθω celebrity, παραμένω η Κατερίνα», παραδέχεται σε άλλο σημείο η Κατερίνα Δαλάκα.

Το φημολογούμενο φλερτ της με τον Σάββα Γκέντζογλου

«Ό,τι είδατε στην τηλεόραση. Δεν νομίζω να αναφέρθηκε κάποιος στο όνομά μου ποτέ. Μέσα στο παιχνίδι δεν υπήρξε κάποιο φλερτ, προσωπικά για μένα. Κάλεσα σε δείπνο κάποια παιδιά από το Survivor, ο Σάββας είχε να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη. Ήμασταν πολύ κοντά και με τον Σάββα, και με τον Αλέξη, την Όλγα. Είμασταν αυτή η τετράδα και κάναμε πολύ παρέα» απάντησε η Κατερίνα Δαλάκα.

Δειτε Επισης

Σoφία Παθέκα: «Μου επιτέθηκε λεκτικά, του είπα ότι δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον στην ηλικία του»
Οι δηλώσεις της Νόρας Βαλσάμη μέσα από το νοσοκομείο: «Είχα ένα πέσιμο και έσπασα ένα κοκαλάκι, πονάω πολύ»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ποτέ δεν ήμασταν και ποτέ δεν θα γίνουμε»
Το reunion της Τατιάνας Μπλάτνικμε τον μεγαλύτερο αδερφό της - Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της
Το μήνυμα της Νόνης Δούνια για τα 20 χρόνια γάμου: «Άλλοτε εγώ να οδηγώ κι εσύ να καθοδηγείς & το αντίστροφο»
Η περιπέτεια της Δανάης Μπάρκα με την φωτιά στη Σέριφο: «Ήταν σοκαριστικό! Πέρασα δύσκολα!»
Στιγμιότυπα από το ρομαντικό δείπνο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Βuno Cerella στο Μιλάνο
Θανάσης Πάτρας για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Υπήρξε μια εμπλοκή επαγγελματική. Δεν του κρατάω κακία»
Στα αίματα μετά από ατύχημα η Ιωάννα Τούνη στη Σύρο: «Σκοτώθηκα μόνη μου στο σκαλί. Δεν το είδα»
Ντάνιελ Νούρκα: «Δεν μου νοίκιαζαν σπίτι λόγω της αλβανικής καταγωγής μου»