Ξεσπά η Άννα Μπεζάν μετά την άγρια επίθεση από άγνωστο άντρα, στην πεθερά της Χριστίνα Παππά

«Ντρέπομαι για την κοινωνία που μεγαλώνει το παιδί μου, ανησυχώ που έχω φέρει στη ζωή ένα παιδί, ένα κοριτσάκι που θα γίνει γυναίκα και θα πρέπει να προστατευθεί από αυτή την έμφυλη βία;» - Χριστίνα Παππά μετά την επίθεση που δέχτηκε: «Η εξέταση που έκανα χθες… Βρέθηκε κάτι στον αυχένα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μέσω τους προσωπικού της λογαριασμού στο instagram η Άννα Μπεζάν τοποθετείται πρώτη φορά, μετά την επίθεση που δέχτηκε η Χριστίνα Παππά από άγνωστο άνδρα στη Γλυφάδα.

Η Άννα Μπεζάν η οποία έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον γιο της Χριστίνα Παππά, τονίζει πως νιώθει ντροπή για το συμβάν το οποίο πανικόβαλε όλη την οικογένεια.

Άννα Μπεζάν – Αναλυτικά η ανάρτηση για την πεθερά της Χριστίνα Παππά

«Με αφορμή τον ξυλοδαρμό που δέχθηκε η Χριστίνα Παππά πριν λίγες μέρες, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το πόσο ντρέπομαι για την κοινωνία που μεγαλώνει το παιδί μου. Άνθρωποι βιάζουν και είναι ελεύθεροι, άνθρωποι χτυπάνε με δικαιολογία την ψυχολογική τους κατάσταση, άνθρωποι βανδαλίζουν ξένες περιουσίες γιατί έτσι, το κράτος;

Το κράτος για να λειτουργήσει πρέπει να γίνονται οι καταστάσεις μη αναστρέψιμες. Αυτοί είμαστε. Άνθρωποι χωρίς παιδεία και κατά συνέπεια χωρίς σεβασμό! Μου λέτε πως θα πάψω να ανησυχώ; Να ανησυχώ που έχω φέρει στη ζωή ένα παιδί, ένα κοριτσάκι που θα γίνει γυναίκα και θα πρέπει να προστατευθεί από αυτή την έμφυλη βία;», έγραψε η Άννα Μπεζάν στο instagram.

bezan

Σοκαρισμένη ακόμα αλλά και σε κακή ψυχολογική κατάσταση φαίνεται πως είναι η Χριστίνα Παππά μετά την επίθεση που δέχτηκε την περασμένη Πέμπτη (27/6) μέρα μεσημέρι έξω από ένα φαρμακείο για μία θέση πάρκινγκ. 

Με νέα ανάρτηση, η ηθοποιός αποκάλυψε όλα όσα τής συμβαίνουν τώρα και δεν είναι και λίγα. Συγκεκριμένα σε βίντεο που ανέβασε είπε:

«Ποιος με καταράστηκε που λέει και το τραγούδι. Στη Μύκονο γκρεμοτσακίστηκα, ήρθα στην Αθήνα βρέθηκε αυτός… δεν ξέρω πώς να τον κατονομάσω, που με χτύπησε. Πονάει όλο μου το σώμα, ο αυχένας μου με έχει πεθάνει.

Η εξέταση που έκανα χθες… Βρέθηκε κάτι στον αυχένα από το τράνταγμα. Μία φοράω κολάρο μία το βγάζω. Δεν αντέχω κιόλας. Σήμερα έχω υψηλό πυρετό… Τι γλωσσοφαγιά είναι αυτή, ποιος τρώγεται; Να μην πειράζεις άνθρωπο και συνέχεια να τρώγονται…

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα άπειρα μηνύματα, δεν πρόλαβα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές των γενεθλίων μου και έγινε αυτό. Πού να τα πω και εγώ, τα λέω σε σας».

Δειτε Επισης

Οι δηλώσεις της Νόρας Βαλσάμη μέσα από το νοσοκομείο: «Είχα ένα πέσιμο και έσπασα ένα κοκαλάκι, πονάω πολύ»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ποτέ δεν ήμασταν και ποτέ δεν θα γίνουμε»
Το reunion της Τατιάνας Μπλάτνικμε τον μεγαλύτερο αδερφό της - Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της
Το μήνυμα της Νόνης Δούνια για τα 20 χρόνια γάμου: «Άλλοτε εγώ να οδηγώ κι εσύ να καθοδηγείς & το αντίστροφο»
Η περιπέτεια της Δανάης Μπάρκα με την φωτιά στη Σέριφο: «Ήταν σοκαριστικό! Πέρασα δύσκολα!»
Στιγμιότυπα από το ρομαντικό δείπνο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Βuno Cerella στο Μιλάνο
Θανάσης Πάτρας για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Υπήρξε μια εμπλοκή επαγγελματική. Δεν του κρατάω κακία»
Στα αίματα μετά από ατύχημα η Ιωάννα Τούνη στη Σύρο: «Σκοτώθηκα μόνη μου στο σκαλί. Δεν το είδα»
Ντάνιελ Νούρκα: «Δεν μου νοίκιαζαν σπίτι λόγω της αλβανικής καταγωγής μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Αν δεν θέλετε, δεν πειράζει, στο καλό! Σαν παλιός συνάδελφος, ξέρω δυο πράγματα παραπάνω»