Μελίνα Ασλανίδου: «Ήμουν κοντά στον Θεό, έκανα όμως και την αμφισβήτησή μου και την επανάστασή μου»

«Αν λάβω κάποιο πικρόχολο σχόλιο, αδιαφορώ γιατί δεν έχει να κάνει με μένα. Εγώ τα δικά μου τα πικρόχολα τα λύνω, αν και δεν έχω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Συνέντευξη στο ελληνικό περιοδικό #Λοιπόν παραχώρησε η Μελίνα Ασλανίδου. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για την σχέση της με τα social media, αλλά και για τα «πικρόχολα σχόλια» που μπορεί να λάβει.

Ποια είναι η σχέση σας με τα social media;

Καλή, μπήκα πολύ γρήγορα στα social media. Ήταν ένας τρόπος να επικοινωνείς, πάντα έχει παγίδες ειδικά στην αρχή, αλλά τώρα νομίζω όλοι τα διαχειριζόμαστε με έναν τρόπο. Εγώ τα διαχειρίζομαι με έναν πιο θετικό για μένα τρόπο. Αν θέλω να επικοινωνήσω κάτι με τον κόσμο, το κάνω.

Το γεγονός ότι εκεί πίσω από την ανωνυμία του ο καθένας μπορεί να «χτυπήσει» σε ευαίσθητα θέματα, είναι κάτι που σας επηρεάζει;

Τα προσπερνάω, γιατί είναι κάτι που δεν είμαι εγώ. Αν κάτι αφορά τη Μελίνα, μπορεί να ασχοληθώ και να πω «α λες να έκανα κάποιο λάθος;». Εγώ τα λάθη μου τα αγαπάω, δεν είναι κακό να κάνεις λάθη, αλλά αν λάβω κάποιο πικρόχολο σχόλιο, αδιαφορώ γιατί δεν έχει να κάνει με μένα. Εγώ τα δικά μου τα πικρόχολα τα λύνω, αν και δεν έχω.

H Μελίνα Ασλανίδου μίλησε για την πίστη της και τη σχέση της με τον Θεό.

Σε ερώτηση για το αν υπήρξε κάποτε κάποιο περιστατικό που την έφερε ακόμη πιο κοντά στον Θεό, ή για το αν ένιωσε ότι έχει κάποιον φύλακα-άγγελο, η τραγουδίστρια απάντησε: «Ξέρω από μικρό παιδί ότι έχω τον φύλακα-άγγελό μου, το έχω βιώσει άπειρες φορές. Είμαι ένα παιδί που μεγάλωσε μέσα στην εκκλησία, έχω κάνει κατήχηση. Με μεγάλωσε ένας ιερέας από την Κύπρο και τα 12 παιδιά που ήμασταν στις χορωδίες και μαθαίναμε τη ρίζα μας, μας είχε σαν παιδιά του. Από πολύ νωρίς ήμουν κοντά στον Θεό, έκανα όμως και την αμφισβήτησή μου και την επανάστασή μου. Κατάλαβα όμως στο τέλος της ημέρας ότι η πίστη είναι η δύναμή μου».

Και πρόσθεσε: «Εγώ πιστεύω ως Χριστιανή Ορθόδοξη στον δικό μου Θεό και προσπαθώ να είμαι όσο πιο σωστή γίνεται απέναντι και στους άλλους. Δεν είμαι μια Χριστιανή Ορθόδοξη που δεν θα πάει ποτέ στην εκκλησία. Θα πάω και θα μεταλάβω, θα κάνω τους κανόνες που θα μου πει ο πνευματικός μου. Μου αρέσει και το κάνω, το αγαπώ».

melina_aslanidou

Δειτε Επισης

Σoφία Παθέκα: «Μου επιτέθηκε λεκτικά, του είπα ότι δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον στην ηλικία του»
Οι δηλώσεις της Νόρας Βαλσάμη μέσα από το νοσοκομείο: «Είχα ένα πέσιμο και έσπασα ένα κοκαλάκι, πονάω πολύ»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ποτέ δεν ήμασταν και ποτέ δεν θα γίνουμε»
Το reunion της Τατιάνας Μπλάτνικμε τον μεγαλύτερο αδερφό της - Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της
Το μήνυμα της Νόνης Δούνια για τα 20 χρόνια γάμου: «Άλλοτε εγώ να οδηγώ κι εσύ να καθοδηγείς & το αντίστροφο»
Η περιπέτεια της Δανάης Μπάρκα με την φωτιά στη Σέριφο: «Ήταν σοκαριστικό! Πέρασα δύσκολα!»
Στιγμιότυπα από το ρομαντικό δείπνο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Βuno Cerella στο Μιλάνο
Θανάσης Πάτρας για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Υπήρξε μια εμπλοκή επαγγελματική. Δεν του κρατάω κακία»
Στα αίματα μετά από ατύχημα η Ιωάννα Τούνη στη Σύρο: «Σκοτώθηκα μόνη μου στο σκαλί. Δεν το είδα»
Ντάνιελ Νούρκα: «Δεν μου νοίκιαζαν σπίτι λόγω της αλβανικής καταγωγής μου»